Doğuma Hazırlık Kızlar bir bakın bana !!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

helenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
1.116
431
38
33
Kızlar 30 hafta 3 günlük olduk çok şükür bebeğimin kafası assagidaymis çok mutlu oldum.normal doğum isteyenlerdenim.sorum şu:artık bebeğimin kafası hep assagida olur değil mi ? Yani tekrar pozisyon değiştirir diye endişe ediyorum.simdiden teşekkürler.

J yok değiştirmez.benim 28.haftada döndü hala öyle tepetaklak yavrucum

Dua edin benimde dönsün ya. 35. Haftadayim hala umudumu koruyurum. Darısı başıma

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah nasıl hayırlı ise o şekilde olsun de bende normal doğum dıye kendimi yırttım 32 den sonra Bı döndü 41.haftada sezeryan olmak zorunda kaldım

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah nasıl hayırlı ise o şekilde olsun de bende normal doğum dıye kendimi yırttım 32 den sonra Bı döndü 41.haftada sezeryan olmak zorunda kaldım
Hayırlısı neyse o olsun tabikide.allah sağ salim.kucagima almayı nasip etsin.

28. Hafta da başı aşağıdaydi 30. Haftada geri yukarı çıktı hala yukarıda hissediyorum. Hayırlısı neyse öyle olsun belki onun için böylesi daha iyi

Benek dogum pozısyonundayken yukarıya donebıldıgı hıbı dogum anına kdr da dpgum ğozısyonuna donebılır oyuzden bu konuda endıse etmeyın son ana kdr bellı olmayan bırsey herkese hyırlı dogumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…