Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. Daha öncede test yaptım böyle çıkmamışti pazartesi tekrarlayacam.Bn cizgi gordum ama varla yok arasi birsey hayirlisi olsun hakkinizda
Ayy inşallah cnm yaBence hamissin canim hadi bakalim
Çatlatma ignesi oldum bugün 15.gun sabah ilk idrarla yaptim böyle cikti 2. İdrarla tekrar yaptım ama cikmadi sizce varmıdır.
Hamilesin canm tebrik ederim.Cok yeni ama adetin gecikti mi ?
Belirtilerim goguslerim çok acıyor dokanamiyorum cnm idrara sık çıkıyorum kasiklarimda bıçak batimasi gibi şeyler oluyor saga sola dönerken bugünde halsizlik başladı belim ve sirtim agriyo az az birazcıkta akintim var cnm.Bende gördüm çizgiyi inşallah hamilesindir. Çatlatma iğnesinden sonra belirtiler nasıldı canım? Benim bugün iğneden sonra 8. Gün akıntı başladı beyaz bir işaret olabilir mi sence ?
Ayyyy inşallah cnm ya bat 29 aralık daha 6 gün var çatlatma ignesi oldum 15. Gün bugün ama ben ilk idrarla yaptim böyle cikti 2. İdrarla yaptim bisey cikmadi o yüzden pek güvenmiyorum.Hamilesin canm tebrik ederim.Cok yeni ama adetin gecikti mi ?
Daha 6 gun varken ikinci cizgi gorunuyor.Idararini 4 5 saat tutunca mi ikinci testi yaptin ? Bikac saat idararini tutman lazim yoksa cikmiyor.1 hafta sonra tekrar yp cnm ..Ayyyy inşallah cnm ya bat 29 aralık daha 6 gün var çatlatma ignesi oldum 15. Gün bugün ama ben ilk idrarla yaptim böyle cikti 2. İdrarla yaptim bisey cikmadi o yüzden pek güvenmiyorum.
Yok cnm bi kaç saat cnm zaten çok sıkışıyorum fazlada tutmadım pazartesi tekrar yapcm bakalım hayırlısı olur inşallah.Daha 6 gun varken ikinci cizgi gorunuyor.Idararini 4 5 saat tutunca mi ikinci testi yaptin ? Bikac saat idararini tutman lazim yoksa cikmiyor.1 hafta sonra tekrar yp cnm ..
Hamile olduğumu öğrenince burda anons yapcm :)Acikcasiben cizgiyi goremedm ama biseyler var diye hissediyorum.
Kan testinin sonuclarini yazmayi ihmal etme![]()
Belirtilerim goguslerim çok acıyor dokanamiyorum cnm idrara sık çıkıyorum kasiklarimda bıçak batimasi gibi şeyler oluyor saga sola dönerken bugünde halsizlik başladı belim ve sirtim agriyo az az birazcıkta akintim var cnm.
İğnenin etkisi kalır mı cnm şimdiye kadar bugün 16. Günümİğneden sonra ara ara benim de belim ağrıyor canım aynı şekilde batmalar kramplar var halsizlik uykuya bir türlü doyamama bakınca erken gebelik belirtileri ama benimki biraz iğnenin etkisi biraz da psikolojik galiba![]()
Şimdi test yaptım negatif galiba hamile değilim.![]()