Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bn iğne olduktan sonra her gün test yaptım 13. Gün iğnenin etkisi geçmişti 15. Gün test yaptım silik çıktı 16. Gün yani bugunde yaptım yok cikmadi ama iki test farklıCanim ignenin rtkisiyle pozitif cikabiliyor diye biliyorum bu testler zor farkindayim ama sabirdan baska care yok
Hayırlısı olsun canım bekledim bakıyorum aradada yok.Merhaba biraz bekleseydiniz belki cikardi silik cizgi bende bugun yaptim ve cok silik bir sekilde cikti hayirlisi artik ne yapalim![]()
İnşallah cnm benim regl 29 aralık yanj 5 gün var dahaEvet ayni durumdayim 14. Gunu yaptim silik cikti 10 dk sonra bugun yaptim 15 dk sonra silik cikti regl olmama 2 gun kaldi sabirsizim cok heyecanliyim rabbimden hayirlisini istiyorum ins tez vakitte hepoz evlat sahibi oliriz.
İğnenin etkisi kalır mı cnm şimdiye kadar bugün 16. Günüm
Benim ikinci ignem cnm 13. Gün iğnenin etkisi geçti bende 15. Gün sabah coooookkk cookk zor gözüken ikinci çizgi 16. Gün başka marka test yaptım negatif16. Güne kalmaması lazım canım herhalde benim ilk iğnem pek bilgim yok ama
Benim ikinci ignem cnm 13. Gün iğnenin etkisi geçti bende 15. Gün sabah coooookkk cookk zor gözüken ikinci çizgi 16. Gün başka marka test yaptım negatif
Bat 29 aralık cnm bekleyecem zaten karnım belim agriyo regl gelecek galibaBence kan tahlili yaptır canım bir de böyle kafanı kurcalar durur çünkü
Bat 29 aralık cnm bekleyecem zaten karnım belim agriyo regl gelecek galiba
İnşallah cnm benim saolHayırlısı olsun canım bu ay olmazsa bir sonraki ay inşallah