- Konu Sahibi incitanesi91
-
Canim insallah ya 23 u adet gunumde normalde ama doktor demiski en az 10 olmasi lazim bide gicik biseydi zaten :) keske oyle olsa bebegim gelse keske..5 in üstü gebelik var demek adetine de daha varmış benim arkadaşın 2 gün önce 10 çıkmıştı şimdi kızı 3 yaşında.seni ümitlendirmek istemem ama kan testini tekrarla aradan yeretince zaman geçmiş kesin varsa çıkar
aile hekimine git baktır tekrar baya artış olması lazım son baktırdığından 5 gün geçmiş.sen 20 kasın dedin ya baktırdım diye yani adetine 3 gün varken ben ondan dedim arkadaşın 2 gün varken 10 çıktı diyeCanim insallah ya 23 u adet gunumde normalde ama doktor demiski en az 10 olmasi lazim bide gicik biseydi zaten :) keske oyle olsa bebegim gelse keske..
Tamam canim yarn baktirmayi dusunuyorm bide deger dustuyse diye cok korkuyorm..aile hekimine git baktır tekrar baya artış olması lazım son baktırdığından 5 gün geçmiş.sen 20 kasın dedin ya baktırdım diye yani adetine 3 gün varken ben ondan dedim arkadaşın 2 gün varken 10 çıktı diye
Yarin test yaptrcam bakalim:) cok sagolBen 2 gün geçince idrar testi yapmıştım ve çift çizgiyi görmüştüm. Aynı gün kan testini de yaptırdığımda sonuç 1620 çıkmıştı. Test alıp yap bence varsa çıkar :) Allah gönlüne göre versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?