Kızlar bir bakın lütfen 💜🥺

ebrumsumsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
360
151
33
27
Kızlar reglime bir gün var beyaz akıntım geliyor ama ne bacak ağrısı ne karın ağrısı hiç bir belirtim yok hatta regl olacakmış gibi bi belirtim bile yok test yaptım negatif çıkıyor geç döllenme olabilir mi bilen birileri cevap versin lütfen

Gebelik belirtisi de saymıyorsunuz. Regl belirtileriyle benzerdir. Gecikeceksinizdir belki. Benim de bu ay 8 güne yakın gecikti. Hiç sancı, ağrı, şişkinlik olmadan kanama geldi. Bir süre gözlemleyin kendinizi. Birkaç gün daha gecikirseniz tekrar test yapın.

hanımlar merhaba geçen ay regl tarihimi unuttugumdan bu ay ne zaman olacagim bilmiorum ama 20 li tarihlerdir diye tahmin ediorum .reglim düzenlidir asla gecikme olmaz bir hafta once peceteye gelen pembelik geldi kesildi simdide 3 gundur ilk gun belli olacak sekilde diger gun ve saatlerce belli belirsiz kahverengi skinti gelmekte bugun beta yaptirdim 2.39 cikti 5 deger alti gebelik yok deniyor fakat erken oldugu icin boyle cikar mi suphe icerisindeyim baska belirti yok sadece hafif baş agridi ve bacak agrisi disinda lutfen yardim

Mevsim geçişi ya belki benimde geçilecektir sağolun teşekkür ederim

Canım geçen buralarda boyle olupta hamile olanların yazılarını okudum bence olabilir bekleyelim belki etkendir diye cikmiyordur

Canım geçen buralarda boyle olupta hamile olanların yazılarını okudum bence olabilir bekleyelim belki etkendir diye cikmiyordur
tesekkur ederim evet bende cok seni geldim yazilara simdi idrar yaptim silik bile yok gerci kanda bile cok dusuk olan idrar da zaten cikmamis ama ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…