dalga geçiyosun heraldekafamçokkarıştı
ben çok beğendim aslında çok fresh ve kaliteli bir koku gerçekten.
ama alınan hediyeyi karşı taraf beğenmeyince pek bir anlamı kalmıyor...
Gayet güzel bir koku almışsın aslında, ama zevkler tartışılmaz elbette..:hulya:
2.el gibi satabilir veya baba, kardeş gibi başka bir değerli erkeğe armağan edebilirsin..
Bir de ilk anda kokusunu yadırgamış olabilir, ama sonradan kullanabilirde, hakikaten güzel koku çünkü.. Hem önemli olan o kokunun senin hoşuna gitmesi esasen..yerimseniben
kokuya o da bayıldı. ama gerçekten kalıcılık sıfır. 1 saat sonra kokudan eser kalmıyor. bu kadar uçucu olduğunu bilseydim almazdım ben de.
bir kozmetikçinin önünden geçerken girip satış elemanına sormuş bu koku neden bu kadar çabuk kayboluyor? Armani nasıl böyle bir parfüm üretir, kalıcılığı sıfır olan? vs. gibi sorguya çekmiş elemanı. elemandan gelen cevaba bak, "jennifer lopez'le bir saat mi daha güzeldir, normal bir kadınla 24 saat mi". Bu erkeklere ne diyim ki artık benzetmeye bak hizaya gel!!!
kokuya o da bayıldı. ama gerçekten kalıcılık sıfır. 1 saat sonra kokudan eser kalmıyor. bu kadar uçucu olduğunu bilseydim almazdım ben de.
bir kozmetikçinin önünden geçerken girip satış elemanına sormuş bu koku neden bu kadar çabuk kayboluyor? Armani nasıl böyle bir parfüm üretir, kalıcılığı sıfır olan? vs. gibi sorguya çekmiş elemanı. elemandan gelen cevaba bak, "jennifer lopez'le bir saat mi daha güzeldir, normal bir kadınla 24 saat mi". Bu erkeklere ne diyim ki artık benzetmeye bak hizaya gel!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?