Kızlar Bir Bakın Lütfen...

efsunnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
319
0
0
İstanbul
Merhabalar.

Dün eşime strawberry'den sipariş ettiğim parfüm geldi. Giorgio Armani Attitude. Aslında hata bende hiç denemeden direk sipariş ettim. Eşim ağır kokuları seviyor. Bu ona çok hafif gelmiş. Ben kokusuna bayıldım aslında ama o çok hafif deyince benim de içime sinmedi beğenmedi bir hediye vermek. Acaba değiştirebileceğim bir mağaza bilen var mı? Sadece bir defa sıktı, kutusunda, tamamen orijinal. O kadar para verdim, canım sıkıldı inanın. Ne yapabilirim???

Açılmış paketi hangi mağaza alır ki?:uhm:

Benim esimde cok seviyor, babasina bile aldi oda kullaniyor, bence bakma sen onun öyle dedigine, koku okadari güzelki, üstünde durdukca dahada güzel oluyor, gelip gider kullanir yine bakma sen ona ; )

ben çok beğendim aslında çok fresh ve kaliteli bir koku gerçekten.
ama alınan hediyeyi karşı taraf beğenmeyince pek bir anlamı kalmıyor...

Paketi açılış ve kullanılmış bir parfümü sen olsan mağazadan alırmıydın????
Ben asla almazdım... Dolayısıyla hiçbir mağaza da bunu kabul etmeyecektir...

ben taktım acaba son zamanlarda erkek milletine..
yahu kadın seni dşünmüş almış mis gibi parfüm..
nedir yani beğenmemek..
sık bir iki üzerine kadının da hoşuna gitsin..

kusura bakmayın valla ama kızıyorum ben bu erkeklere

hiç değiştirme valla düşünme bile hatta tut kardeşine babana ne bileyim ver birine.. tepkiyi gör..

Dünyanın en kötü kokusunu almadınız heralde eşinize.
Ne var hediye değil mi, birkere kullanıversin.
Düşünmüş almışsınız daha ne ki. Eşinizin tavrı bence pek hoş olmamış.
Değiştirmeye kalksarsanızda, herhangi bir mağazanın kendi satmadığı bir ürünü alacağını sanmıyorum.

Bir kerede sıkılmıs olsa o parfum degistirilmez arkadasım.
Sen hic baskasının sıktıgı bir parfumu tonla para dokup alır mısın?
Erkek kardesiniz varsa ona verin en iyisi...

ben çok beğendim aslında çok fresh ve kaliteli bir koku gerçekten.
ama alınan hediyeyi karşı taraf beğenmeyince pek bir anlamı kalmıyor...

Gayet güzel bir koku almışsın aslında, ama zevkler tartışılmaz elbette..:hulya:

2.el gibi satabilir veya baba, kardeş gibi başka bir değerli erkeğe armağan edebilirsin..

Bir de ilk anda kokusunu yadırgamış olabilir, ama sonradan kullanabilirde, hakikaten güzel koku çünkü.. Hem önemli olan o kokunun senin hoşuna gitmesi esasen..yerimseniben

kokuya o da bayıldı. ama gerçekten kalıcılık sıfır. 1 saat sonra kokudan eser kalmıyor. bu kadar uçucu olduğunu bilseydim almazdım ben de.

bir kozmetikçinin önünden geçerken girip satış elemanına sormuş bu koku neden bu kadar çabuk kayboluyor? Armani nasıl böyle bir parfüm üretir, kalıcılığı sıfır olan? vs. gibi sorguya çekmiş elemanı. elemandan gelen cevaba bak, "jennifer lopez'le bir saat mi daha güzeldir, normal bir kadınla 24 saat mi". Bu erkeklere ne diyim ki artık benzetmeye bak hizaya gel!!!

bayanssulusmile
hay Allahım ya, cevaba bak..sempatiksalakcinni
Mantıklı ama bir yandan..

Valla ne yalan söyliyim satıcı çok zekice bir benzetme yapmış....
Bu benzetmeyle iyi kocan bir şişe daha almamış aynı parfümden :))

mağazaların alacağını sanmıyorum ama KKda yani burda kozmetik ürünleri değiştokuş etme gibi bi topicler vardı, siteyi bi araştır istersen belki eşine babasına kardeşine almak isteyen çıkabilir kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…