kızlar bir bakın ne olur napıcağımı bilmiyorum:(

aralid81

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
234
69
13
merhaba kızlar 7 ekimde adet oldum en son. 28 ekimde ovulasyonum pozitfti. 11 kasımda ilk gebelik testimi yaptım ve pozitif gördüm hafif silikti ama 2.çizgi.12 kasımda da 3 kez daha yaptım testler hep silikti 2.izgi kısmen çok net değildi.daha sonra kan aldırmaya gittim 14 kasımda sonucumu öğrendim 33 çıkmıştı doktor kimyasal düşük yaşayabilirsin haftaya perşmbe gel tekrar bakalım dedi..ama bnm aralıklarla karnımın alt tarafında adet olcak mıışım giibi ağrı giriyo 1 dk sonra geçiyo ...korkuyorum değeri yükselen var mı ((

Canim bu konu hakkında hoc bilgim yok sadece adet sancılarından bahsediyim. İlk bi kaç vücudun yeni bi sisteme hamilelige geçtiği için böyle ağrıların olmasi normal bende günüm gectigimde bile sürekli iç camasirima bakiyordum bu agrilardan kesin adet oldum diye. Sonra geciyormus zamanla ama ilk zamanlar adet gorcekmis gibi hissetmen normal. Zaten ilk gebelik belirtileriyle adet belirtileri aynı. Umarım degerin yükselir burdan çok okumustum değeri yukselip sağlıklı evlatlar ina kavuşan. İnşallah seninde öyle olur cnm

Yazan arkadasa katiliyorum benim de ilk oyleydi adet sancisi gb agrim olmustu. Bende cok korkmustum cok sukur atlattik insalla seninde hamileliin saglikli bi sekilde ilerler moralini yuksek tut stres seni de bebegide etkiler

Üzgünüm ama aynı şeyi ben yaşadm ve kimyasal gbelik yaşadım. Değeelerim artmadı we ardından adetim başlamış oldu tabi srninki öyle olmas inş kan testini tekrarlamakra fayda var benim değerim 62 idi diğer ğidişimde 12 olmuştu

Canım bu işler hic belli olmuyor oncelikle kafana takip zorlastirma benimki daha ilginc sat 7 eylul ben taa ekim ortasi hamile kalmisim ilk degerim 72.91 di oyle boyle derken devamli kan testi yapildi iki katina cikti deger ve simdi 6 haftam bitecek rahat ol hayirlisini versin insallah rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…