Kızlar bir bakın ya

drkbrke

Prensnin&Prnsesnin Annsi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
741
106
38
Malesef bu siteyi 4 yıldır takp ediyor olsamda gebelik bölümünündeki konuların eskisi gibi önemsenmedigini görüyorum.Kusura bakmayın benim sorunum şu 9 haftalık hamileyim ve rahim agzımda yara oldugunu ögrendim ve bu düşüklere erken dogumlara sebep olabiliyormuş.Bu şekilde dogum yapan ve yahut düşük yapan anneler varmı dogum yapan annelerin bebeklerinde göz problemi iltihap gibi sorunlar oldumu.

bu kadar konu okuyan insandan bitanesi bile yaşamadımı bunu

canım korkma bu kadar benim bir arkadaşımda öyleydi hamileyken ve doğum yaptı bebe de çok sağlıklıydı

Sağlık sorunları kişiseldir. Bir ilaç bile yan etki olarak herkeste farklı tepki verir. Birinde olan yara erken doğuma neden olduysa bunu genelleyemeyiz, başka faktörler vardır ya da tam tersi.
O yüzden burada bunu sorup, kafanı karıştırıp, moralini bozacağına doktoruna sorsan daha iyi olmaz mı?

sordugum için burda bu şekilde dogum yapan annelere soruyorum bebeklerinde herhangi bi sıkıntı oldumu diye.Doktor yazdıklarımı söylüo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…