Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dün kan verdim sonuç 100.4 çıkmış ama değer ravansim 0-5 çıkmış nedmek doktoruma gitmedim
0 ile 5 arası negatif oluyorCidemi saol un daha gitmedim
Bugün doktorunuza gidin. Sanırım sizden tekrar kan alırlar düzenli bir şekilde beta artışı var mı diye. Birde birşey sormak istiyorum hiç yerleşme kanaması gibi bir durum yaşamış mıydınız? Bunu kendim için soruyorum da2 gün ama ben dün yaptırdım bugün çıktı yani dün 1 gün gecti oluyor ama benim göğüslerim çok agriyo
Yok canım hiç olmadı ben deyerlesme kanaması herkes bir değil siz kendinize dikat edinBugün doktorunuza gidin. Sanırım sizden tekrar kan alırlar düzenli bir şekilde beta artışı var mı diye. Birde birşey sormak istiyorum hiç yerleşme kanaması gibi bir durum yaşamış mıydınız? Bunu kendim için soruyorum da
Evet haklısın canımYok canım hiç olmadı ben deyerlesme kanaması herkes bir değil siz kendinize dikat edin
Senin değerin 100.4 yüksek bir değer referans aralığın 0 ile 5 yani 5 ten büyük olduğunda gebelik var demek0 ile 5 arası negatif oluyor
5 ile 25 erken gebelik
25 üzeri gebelik var oluyor
Ha tam saol un teskur ler inşallah yüce rabim herkese verir bu sevinci kızım var bi tane Allah Hım ikinciyde verdi inslaah durur ki kizima kardeşi. GeliyorSenin değerin 100.4 yüksek bir değer referans aralığın 0 ile 5 yani 5 ten büyük olduğunda gebelik var demek
Amin inşallah, sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsunHa tam saol un teskur ler inşallah yüce rabim herkese verir bu sevinci kızım var bi tane Allah Hım ikinciyde verdi inslaah durur ki kizima kardeşi. Geliyor