Kızlar bir bakin

Zordaa

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2021
107
28
13
37
Kızlar dün kan verdim sonuç 100.4 çıkmış ama değer ravansim 0-5 çıkmış nedmek doktoruma gitmedim

Kızlar dün kan verdim sonuç 100.4 çıkmış ama değer ravansim 0-5 çıkmış nedmek doktoruma gitmedim
Screenshot_20220310-072437.webp

2 gün ama ben dün yaptırdım bugün çıktı yani dün 1 gün gecti oluyor ama benim göğüslerim çok agriyo
Bugün doktorunuza gidin. Sanırım sizden tekrar kan alırlar düzenli bir şekilde beta artışı var mı diye. Birde birşey sormak istiyorum hiç yerleşme kanaması gibi bir durum yaşamış mıydınız? Bunu kendim için soruyorum da

Bugün doktorunuza gidin. Sanırım sizden tekrar kan alırlar düzenli bir şekilde beta artışı var mı diye. Birde birşey sormak istiyorum hiç yerleşme kanaması gibi bir durum yaşamış mıydınız? Bunu kendim için soruyorum da
Yok canım hiç olmadı ben deyerlesme kanaması herkes bir değil siz kendinize dikat edin

Senin değerin 100.4 yüksek bir değer referans aralığın 0 ile 5 yani 5 ten büyük olduğunda gebelik var demek
Ha tam saol un teskur ler inşallah yüce rabim herkese verir bu sevinci kızım var bi tane Allah Hım ikinciyde verdi inslaah durur ki kizima kardeşi. Geliyor

Ha tam saol un teskur ler inşallah yüce rabim herkese verir bu sevinci kızım var bi tane Allah Hım ikinciyde verdi inslaah durur ki kizima kardeşi. Geliyor
Amin inşallah, sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun :KK200:

Back
X