Kızlar bir bakın

Kızlar ailemin yanına gitmiştim 1 hafta evde yoktum ocağın dugmelerinden biri yarım açık kalmış evde gaz kokusu falan yok ama yarım saat evi havalandirdim. 1. kattayim pencereyi tam açık birakamam korkudan yarım açık bıraktım gaz varsa çıkmış midir? Çok korkuyorum annem cikmistir aralık bırak cami dedi ama çok tedirginim ya. Hiç koku falan yok ama karbonmonoksit kokusuz olurmuş. Cami aralık bıraksam yine de gece Odam havalanir dimi
Oralarda kalacak yerin yok mu oraya giderdin yarın sabahtan gelir evi havalandırırdın

Tüpse eğer gaz yere çöker, yerleri süpürün
Doğalgaz ise açık camdan dışarı çıkar zaten kendiliğinden
Elektrik düğmesine falan da basmayın o halde.
Eğer şu saate kadar bastınız da bişey olmadıysa, hiç sorun yok demektir

Çok şükür uyandım kızlar çok korkmustum ya teşekkür ederim hepinize.

Kızlar ailemin yanına gitmiştim 1 hafta evde yoktum ocağın dugmelerinden biri yarım açık kalmış evde gaz kokusu falan yok ama yarım saat evi havalandirdim. 1. kattayim pencereyi tam açık birakamam korkudan yarım açık bıraktım gaz varsa çıkmış midir? Çok korkuyorum annem cikmistir aralık bırak cami dedi ama çok tedirginim ya. Hiç koku falan yok ama karbonmonoksit kokusuz olurmuş. Cami aralık bıraksam yine de gece Odam havalanir dimi
Ocağınız nasıl bilmitorum ama son tipler emniyetli oluyor yani hep çevirip hem basnadığınız sürece sızıntı olmaz sadece döndüyse.. zaten dışardan içeri girdiğinizde farkedersiniz kokuyu eğer sızıntı olduysa

Back
X