- 25 Mart 2015
- 640
- 337
- 103
- Konu Sahibi Gul receli
-
6 seansin toplami degil canim tek seansin..ben lazer epilasyon yaptırdığımda sözleşme imzaladım, parayı da peşin verdiğim halde. doğrusu sözleşme olması tabi. verdikleri fiyat 6 seansın fiyatı sonuçta. tek seans gitse 200 olacaktı belki.. sözleşme olmadan arkadaşın tek seansı yaptırıp gitse nasıl alacaklar ücreti?
sorma ben de bin pişman oldumSözleşme tabi imzalanır. Fakat ben ayda bir gidiyorum tek seferlik yapıyorum o yüzden hiçbir şey imzalamıyorum. Hiçbir zaman paket bir uygulama almam. Size de tavsiyem siz de almayın. Fiyatı da normal.
fiyat hakkında bilgim yok, sözleşme imzalatmaları normal6 seansin toplami degil canim tek seansin..
Fiyat uygun benceSeans basi 100 Kizlar.6 seans 600 lira yani ve yari fiyatli hali.
Kesinlikle, o yüzden kimseye paket uygulamayı tavsiye etmiyorum her ne olursa olsun. Yine aynı fiyata geliyor. Mesela güzellik Merkezlerinin kampanyaları oluyor tüm vücut tek seans 100 lira diyorlar. Her ay böyle bir kampanya olsa 10 seans 1000 liraya gelir. Hem bir merkeze bağlı kalmamış olursunuz hem de kafanız rahat olur.sorma ben de bin pişman oldumbu kadar rezalet bir merkez görmedim ömrümde. her seferinde bir sorun çıkardılar, 5. seansımda da "randevunuz görünmüyor bugün gidin 3 gün sonra gelin" dediklerinde patladım ağzıma geleni saydım işletme müdürü de ordaymış apar topar aldılar beni seansa, sizi önce alalım buyrun lütfen vs... sırf müdür duymasın diye! peşin ödeme yaptığıma da , paket halde sözleşme imzaladığıma da bin pişmanım. bu söylediklerim lazer epilasyon için
2 merkez var zaten , burda da değil komşu şehir olan memleketimde. zaten sık sık gidiyorum haftasonları 1 saat mesafe taş çatlasın. sözleşmeyi imzalarken belirttim şehir dışından gidip gelicem, randevuları hafta sonuna ayarlarız bir problem var mı? yooo dediler tabi.. ama her gitmede tüyler uzun kalmış , kısa kalmış , randevu görünmüyor , şu an seansınız gelmemiş size nasıl bu tarihi vermişler , git 2 gün sonra gel, git 3 gün sonra gel. her defasında tane tane anlattım şehir dışından geliyorum yok öyle bugün git yarın gel şansım, hafta içi çalışıyorum. tamam kusura bakmayın diyorlar bir dahakine yine aynı muhabbet. en son artık kendimi kaybettimKesinlikle, o yüzden kimseye paket uygulamayı tavsiye etmiyorum her ne olursa olsun. Yine aynı fiyata geliyor. Mesela güzellik Merkezlerinin kampanyaları oluyor tüm vücut tek seans 100 lira diyorlar. Her ay böyle bir kampanya olsa 10 seans 1000 liraya gelir. Hem bir merkeze bağlı kalmamış olursunuz hem de kafanız rahat olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?