Kizlar bir bakınn :/

Gul receli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
640
337
103
Kizlar bir derdimiz var! Prof. Cilt bakimini yaptiran var mi yaptirdiysaniz ne kadara yaptirdiniz ve bunun icin size baslamadan once imza attiriyorlar mi?Arkadasima imza attirmislar.seans basi 100 liraya prof cilt bakimi icin.%50 indirimli fiyat olarak bunu vermisler.6 seansmıs.Sizce fiyat iyi mi ve imza attirmalari etik mi? Benim bildiğim imza diye bir sey yok..Ayrica randevuya o gün gidemediginden gecikmis olan borcunuzu odeyin diye surekli mesaj atiyorlarmis.Baska baska numaralardan ariyorlarmis sanki kaciyormus gibi..Cok sinirlerimiz bozuldu her sekilde gidecektik bende yaptirmayi dusunuyordum onunla birlikte ,fakat bu mesajlar ve telefonla rahatsiz edilmeler bizi cok huzursuz etti.Bilgili olan varsa bu konularda yardimci olur musunuz

Etik mi değil mi bilmem de hukuki olduğu kesin. Bu tip işlemlerde özellikle kampanya da varsa sözleşme imzalanır.

Fiyat da yapılacak işleme göre değişir, işlemi bilmediğimiz için yorum yapamayız bu kısma.

ben lazer epilasyon yaptırdığımda sözleşme imzaladım, parayı da peşin verdiğim halde. doğrusu sözleşme olması tabi. verdikleri fiyat 6 seansın fiyatı sonuçta. tek seans gitse 200 olacaktı belki.. sözleşme olmadan arkadaşın tek seansı yaptırıp gitse nasıl alacaklar ücreti?

Sözleşme tabi imzalanır. Fakat ben ayda bir gidiyorum tek seferlik yapıyorum o yüzden hiçbir şey imzalamıyorum. Hiçbir zaman paket bir uygulama almam. Size de tavsiyem siz de almayın. Fiyatı da normal.

ben lazer epilasyon yaptırdığımda sözleşme imzaladım, parayı da peşin verdiğim halde. doğrusu sözleşme olması tabi. verdikleri fiyat 6 seansın fiyatı sonuçta. tek seans gitse 200 olacaktı belki.. sözleşme olmadan arkadaşın tek seansı yaptırıp gitse nasıl alacaklar ücreti?
6 seansin toplami degil canim tek seansin..

Sözleşme tabi imzalanır. Fakat ben ayda bir gidiyorum tek seferlik yapıyorum o yüzden hiçbir şey imzalamıyorum. Hiçbir zaman paket bir uygulama almam. Size de tavsiyem siz de almayın. Fiyatı da normal.
sorma ben de bin pişman oldum :kızgın: bu kadar rezalet bir merkez görmedim ömrümde. her seferinde bir sorun çıkardılar, 5. seansımda da "randevunuz görünmüyor bugün gidin 3 gün sonra gelin" dediklerinde patladım ağzıma geleni saydım:KK11: işletme müdürü de ordaymış apar topar aldılar beni seansa, sizi önce alalım buyrun lütfen vs... sırf müdür duymasın diye! peşin ödeme yaptığıma da , paket halde sözleşme imzaladığıma da bin pişmanım. bu söylediklerim lazer epilasyon için

sorma ben de bin pişman oldum :kızgın: bu kadar rezalet bir merkez görmedim ömrümde. her seferinde bir sorun çıkardılar, 5. seansımda da "randevunuz görünmüyor bugün gidin 3 gün sonra gelin" dediklerinde patladım ağzıma geleni saydım:KK11: işletme müdürü de ordaymış apar topar aldılar beni seansa, sizi önce alalım buyrun lütfen vs... sırf müdür duymasın diye! peşin ödeme yaptığıma da , paket halde sözleşme imzaladığıma da bin pişmanım. bu söylediklerim lazer epilasyon için
Kesinlikle, o yüzden kimseye paket uygulamayı tavsiye etmiyorum her ne olursa olsun. Yine aynı fiyata geliyor. Mesela güzellik Merkezlerinin kampanyaları oluyor tüm vücut tek seans 100 lira diyorlar. Her ay böyle bir kampanya olsa 10 seans 1000 liraya gelir. Hem bir merkeze bağlı kalmamış olursunuz hem de kafanız rahat olur.

Kesinlikle, o yüzden kimseye paket uygulamayı tavsiye etmiyorum her ne olursa olsun. Yine aynı fiyata geliyor. Mesela güzellik Merkezlerinin kampanyaları oluyor tüm vücut tek seans 100 lira diyorlar. Her ay böyle bir kampanya olsa 10 seans 1000 liraya gelir. Hem bir merkeze bağlı kalmamış olursunuz hem de kafanız rahat olur.
2 merkez var zaten , burda da değil komşu şehir olan memleketimde. zaten sık sık gidiyorum haftasonları 1 saat mesafe taş çatlasın. sözleşmeyi imzalarken belirttim şehir dışından gidip gelicem, randevuları hafta sonuna ayarlarız bir problem var mı? yooo dediler tabi.. ama her gitmede tüyler uzun kalmış , kısa kalmış , randevu görünmüyor , şu an seansınız gelmemiş size nasıl bu tarihi vermişler , git 2 gün sonra gel, git 3 gün sonra gel. her defasında tane tane anlattım şehir dışından geliyorum yok öyle bugün git yarın gel şansım, hafta içi çalışıyorum. tamam kusura bakmayın diyorlar bir dahakine yine aynı muhabbet. en son artık kendimi kaybettim :D

fiyat da tüm vücut 750 idi çok uygundu aslında biraz da o cezbetti. 3 martta randevum var, şimdiden gerginlik alıyor beni düşündükçe, bakalım bu defa napacaklar:kızgın::kızgın::kızgın:

Back
X