- Konu Sahibi gmzberitan
-
Merhabalar, öncelikle ilk kez konu açtım, nereye yazmam gerektiğini bilemediğim için ve bu bölümü sürekli takip ettiiğim için buraya yazmak istedim. Bilginizi ve fikinizi almak istiyorum kızlar. Ben üniversitede okurken yıllarca hızma kullandım şu an bir kamu kurumunda çalışıyorum dolayısıyla hızma kullanmam yasak, artık bende de heves kalmadı açıkçası. Şu an burnum delik geziyorum hızmayı 4 yıl kullandığımdan sanıyorum delik kapanmıyor. Kapanacak gibi oluyor malum her regl döneminden sonra aldığım gusül abdesti ile su geçmesi için hızma ile tekrar açmış oluyorum. Merak ettiğim gusül alırken hızmayı burnumdan geçirmesem oluyor mudur? ya da bu burnumdaki hızma deliğini kapatmanın yolu yok mudur? iyi akşamlar..
Yaklaşık 10 yıldır hızma takıyorum, 3 gün takmasam kapanıyor. Nasıl o kadar uzun süre kapanmadı ki hayret.. Terramicyn yara merhemi kullanabilirsin, hücre yenileyici özelliği var, işe yarar belki.
Benim bildigim eger deligin kapanmasini istiyorsan gusul alirken hizmayi takmadan gusul al cunku neticede kapatmaya ugrasiyorsun. Ablamda kulak deligini o sekilde kapaymistir
Icin rahat olsun gusul kabul olur diye biliyorum
Aslında tam olarak öğrenmeye çalıştığım buydu her seferinde hızma deliğini açmadan gusül alınır mı? ne kadar sürede kapandı biliyor musunuz peki. en azından o süre içerisinde bunu uygulayayım.
Turban serbest arkadasim ne hizmasi. Ben de kamuda calisiyorum. Kotla gidiyorum. Yemisim kuralini.
Benim bildigim eger deligin kapanmasini istiyorsan gusul alirken hizmayi takmadan gusul al cunku neticede kapatmaya ugrasiyorsun. Ablamda kulak deligini o sekilde kapaymistir
Icin rahat olsun gusul kabul olur diye biliyorum
Aslında tam olarak öğrenmeye çalıştığım buydu her seferinde hızma deliğini açmadan gusül alınır mı? ne kadar sürede kapandı biliyor musunuz peki. en azından o süre içerisinde bunu uygulayayım.
Ablam kupe deliginden rahatsiz olmustu yeni deldirmisti ama tam emin degilim ama 1 ay falan gibi kapanir .
Bence istemiyorsan deligi gusul alirken burnunu elinle iyice ovala oyle abdest Allah kabul eder guslunu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Turban serbest arkadasim ne hizmasi. Ben de kamuda calisiyorum. Kotla gidiyorum. Yemisim kuralini.
Ablam kupe deliginden rahatsiz olmustu yeni deldirmisti ama tam emin degilim ama 1 ay falan gibi kapanir .
Bence istemiyorsan deligi gusul alirken burnunu elinle iyice ovala oyle abdest Allah kabul eder guslunu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ilginiz için çok teşekkür ederim :)
ozaman kulak için de geçerli mi bu? ben bilmiyordum gusül abdestinde öyle yapılması gerektiğini
ilginiz için çok teşekkür ederim :)
Rica ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?