- Konu Sahibi mavisgozlum06
şimdi kendi durumum anlatacam lütfen yadırgamayın benim 5 senelik canımdan çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var ama arkadaş obeni aşkla seviyor tabi 2 buçuk senelikte bir birlikteliğim var bu 5 senelik insan herşeyimi ama herşeyimi biliyor sevgilimin olduğunu bile biliyor halen delice seviyor ve bekliyor ben çok defa hayatımdan çıkarmaya çalıştım ama olmuyor çıkaramıyorum hayatımdaki varlığı çok önemli sevgilimden bile o derece düşünün ama sevgilimide çok seviyorum ve gel gitler yaşıyorum bugüne kadar beni hiç kırmadı ama sevgili yönünden arkadaşımla beraber sevgili olamıyorum anlayacanız arkadaşımın sevgilimden haberi var beni hiç bir zaman zorlamaz anlayışlıdır ama sevgilimin arkadaşımdan haberi yok görüşmemi istemeyeceğini bildiğim için ben içinde olduğum duruma anlam veremiyorum kızlar sizce bir kişi iki kişi birden sevebilirmi benmi yoksa çok bencilim ya bu alacakaranlık olayına döndü anlayacanız buraya anlatarak boşaltmak istedim yoksa anlatmassam çatlayacam arkadaşlarıma felanda anlatamıyorum
Son düzenleyen: Moderatör: