Kızlar bir bayan iki erkeği birden sevebilirmi

mavisgozlum06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
106
0
46
Ankara
şimdi kendi durumum anlatacam lütfen yadırgamayın benim 5 senelik canımdan çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var ama arkadaş obeni aşkla seviyor tabi 2 buçuk senelikte bir birlikteliğim var bu 5 senelik insan herşeyimi ama herşeyimi biliyor sevgilimin olduğunu bile biliyor halen delice seviyor ve bekliyor ben çok defa hayatımdan çıkarmaya çalıştım ama olmuyor çıkaramıyorum hayatımdaki varlığı çok önemli sevgilimden bile o derece düşünün ama sevgilimide çok seviyorum ve gel gitler yaşıyorum bugüne kadar beni hiç kırmadı ama sevgili yönünden arkadaşımla beraber sevgili olamıyorum anlayacanız arkadaşımın sevgilimden haberi var beni hiç bir zaman zorlamaz anlayışlıdır ama sevgilimin arkadaşımdan haberi yok görüşmemi istemeyeceğini bildiğim için ben içinde olduğum duruma anlam veremiyorum kızlar sizce bir kişi iki kişi birden sevebilirmi benmi yoksa çok bencilim ya bu alacakaranlık olayına döndü anlayacanız buraya anlatarak boşaltmak istedim yoksa anlatmassam çatlayacam arkadaşlarıma felanda anlatamıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
birde tabi beni kırmayan kişi arkadaşım sevgilim çok kırdı çok ağlattı çok yıprattı bazen ona olan ilgim yokmu oluyor diye düşünüyorum alakası yok sevgilimi çok seviyorum delircem ya ama şunu söyleye bilirim evlilik yönünden beni üzmeyeceğini bilerek evlenmek istesem bir ömür arkadaşım üzmez biliyorum yapısını ama sevgliimle evlensem bir ömür hayatı zehir edecek bir yapıda bir kişi

Son düzenleme:
Cok ılgınc sevgılınız oldugunu bıle bıle sızı seven erkek bana ılgınc geldı...

Bence ıkısı arasında karar verın yoksa ıkısınıde kaybedeceksınız

arkadaşım olan kişi beni üzmüyo diyosun bence buna fazla takılma sevgilim üzüyo kırıyo ağlatıyo diyosun diğeri sevgilisi olmadığın için kırmamaya incitmemeye özen gösteriyo bence erkeklerin çoğu böyle evet diyene kadar el üstünde tutarlar :oklava: kötükedihüso

ya sevgilimi kaybetmemek için zaten arkadaşlığıma son verdim 2 senelik arkadaşlıktan sonra tartıştım arkadaşlığımı bitirdim 1 sene konuşmadım ama yine arkadaşım olduğu için konuşmaya başladım ve 1 sene sonra yine tartıştım sevgilim var diye zaten bana gel diye zorlamıyor öyle bir yapısı yok illa benle olacaksın demiyor bana sevdiğini söyledikten sonra ben kabul etmedikten sonra ne yanımdan ayrılıyor ne kimseyle çıkıyor söz bile etmiyor sevgilimin olmasına saygı gösteriyor diyorumya çekip ona zarar vermemek için arkadaşlığımı bitirmek istedim 1 sene önce yine noktayı koydum yine konuşmaya başladım olay bendemi bitiyor ne ama herşeyimi biliyor dostum kankam can yoldaşım gibi birşey ya onu bırakınca yalnız kaldığımı hissediyorum bütün arkadaşlarım bıraksada o bırakınca yalnız oluyorum beni anlıyor böyle bir arkadaşlığa son vermek istermiydiniz siz sizi anlayan derdinizi paylaşan beni sevgilim okadar anlamıyor sevgilim sıkılır ama o sevgilimden öncede vardı dinlemekten sıkılmıyor sevgilim yeter artık uzatma diyor o öyle birşey demiyor siz böyle bir arkadaşlığı bitirebilirmiydiniz ben arkadaşça seviyorum ama olay alaca karanlığa döndü orda kurt adam diyorya bellanın beni sevdiğini biliyorum diyorya sanki bekliyor beni ona gideceğimi onun olacağımı biliyor gibi bekliyor sadece

ya denedim sevgilim olmadıktan önce çok seviyordu denedim çok sevdiğini söyledi denemedim değil ama aşkım felan diyemiyorum mesela 3 ay denedik tabi o aşkım filan diyordu benim azımdan çıkmıyordu sevgili durumu farklı aşk farklı diye gelirdi hep bana bu sevgilimdede ondan var aşk var ama kötü davranmıyor köprüyü geçene kadar ayıya dayı hesabı değil çok çok farklı onu anlatmaya kelimeler yetse anlatırım

peki çok seviyorum dediğin sevgiline böyle ikilemde kalarak haksızlık ettiğini düşünmüyor musun?
:delphin:

tya ikilemde kaldığımı hissetmiyorum ama beni üzdüğü zamanlar ikilem yaşıyorum incitmeyen biri birde çok üzen biri tabiki haksızlık ettiğimi düşünüyorum ama aldatmadım 2 buçuk senedirki aldatmamda haksızlık ettiğimi düşünüyorum ama aldatmak gibi düşünmüyorum aldatmak çok farklı bişey konuşuyorum üstelik normal konuşma sevgilil gibi konularda konumayız dertlermizi felan dinleriz güleriz eğleniriz iki arkadaş nasılsa bizde öyleyiz yani iki kız arkadaş nasılsa ya kız arkadaşlarımda darbe yedim ondan yemedim dostum herşeyimi bilir ailevi durumum sevgilim okadarını bilmez onun bildiklerini bilmez bazen sevgilimin söylediklerini yapmam onun dediklerini yaparım yani dilimden anlıyor

ya çok şaşılacak bişey kestirip arkadaşlığımıda atamıyorum kaçkere kestirip attım yine döndük dolaştık en başa döndük

şimdi kendi durumum anlatacam lütfen yadırgamayın kızlar sizce bir kişi iki kişi birden sevebilirmi benmi yoksa çok bencilim ya bu alacakaranlık olayına döndü anlayacanız buraya anlatarak boşaltmak istedim yoksa anlatmassam çatlayacam arkadaşlarıma felanda anlatamıyorum

peki yadırgamıyalım:delphin:soruna cevap veriyorum:kahve:
sevgi her babayiğidin harcı değildir:1closedeyes:bi yürekte 2 kişi olmaz
heee isterse 10 kişide olur,ama o öyle olduğunu sanar:1closedeyes:
aslanlar gibi seven bi yürekte,sadece bir kişi vardır
ben bencilmiyim diyosun?
evet bencilsin:delphin:

özür dilerim kırmadan söylemek isterim çok çirkin buldum yaptığınız şeyi...aldatmaya devam ettiğiniz 2 senelik sevgilinize de üzüldüm...

arkadaşlar aldatmıyorum anlatamıyorum herhalde aldatma onunla sevgi sözcüklermi konşuyorum seni seviyorum felanlı gibimi konuşuyorum hayır arkadaşım diyorum arkadaş çerçevisi dışıyan çıkmadım çıkmamda zaten sevebilseydim seneler önce deneyelim anlaşabilcekmiyiz dediğimiz an sevgilim yoktu ozaman o an sevgili olurdum ama sevgili tarzı bişey hissetmiyorum arkadaşça seviyorum diyorum anlamıyormusunuz ama erkek arkadaşımla karşılaştırdığım birçok yanı luyo hayatımda çıkarmaya çalıştm ama hayatımdaki valığı çok büyük çıkaramıyorum yalnız kaldığımı hissediyorum çünkü anlıyor beni siz olsanız sizi anlayan derdiniz paylaşan erkek arkadaşınız olsa hadi o sizi sevmedi sizde sevmediniz sadece arkadaş derdinizi ortak oluyor herşeyinizi biliyor çıkarırmıydnz hayatınızda böyle bir kişiyi denemesem o beni seviyor ben onu arkadaşçe seviyorum ben aldatmı olsam sevgi sözcükleri konuşuyurz veyatta sevgililer neler konuşursa onları benim sevgilim var özel nedi bilirim arkadaş çerçevesi dışına ne o çıktı nede ben anlıyrmusunuz

özür dilerim kırmadan söylemek isterim çok çirkin buldum yaptığınız şeyi...aldatmaya devam ettiğiniz 2 senelik sevgilinize de üzüldüm...

bak arkadaşım normalde eleştiriye açık bir insanım ama üsturuplu olanına resmen beni aldatmayla itham edemessin ben arkadaşım olan erkeği elinden tutup gezmiyorum ne o ne ben ona sevgi sözcükleri söylemiyoruz sonra onu öpmüyorum anladınmı benim vicdanım rahat insanları yargılamadan önce düşün ben aldatmıyorum sevgilimi siz diyorum benm yerimde olsaydınız sevgiliniz hayatınızı girdi diye en çok sevdiğiniz dostunuz sizi anlayan en kötü anlarınızda yanınızda olan kişiyi sevgilim oldu diye bırakırmısınz kızı erkeği fark etmez arkadaş sonuçta ben onu sevgilim girdi diye siler atarsam sevgilimle evleneceğim kesinmi belki bişeyler çıkacak ozaman dostumdan olacam dostluğumdan olacam ben böyle biri değilim beni seviyor diye arkadaşlığımı silip atamam aldatmaya gelince aldatmak nedir bil öyle konuş erkeklerinki gibi karıları olduğu halde başka kadınlarla düşüp kalkan erkekler gibi ben aldatmıyorum aldatma budur anladınmı cinsel temastır aldatma ben ne elini tutuyorum ne gözlerine bakıyorum ne güzel sözler söylüyorum oda aynı bana arkadaş çerçevesi dışına çıkmıyor diyorum iki arkadaş nasılsa bizde öyleyiz aldatmayı öğren ondan sonra beni yargıla anladınmı ben sevgilimle el ele tutuşuyorum sarılıyorum öpüşüyorum anladınmı sevgili hayatı yaşamıyorum ben arkadaşımla

böylesi insanlar insanı derdine yazdığına yazacağına pişman ediyor eleştiriden eliştiriye fark vardır ben üsturuplu olan eleştirilere herzaman açığım arkadaşlar ama kırıcı benim yapmadığım bişey hakkında yargılar gbii sen bunu yapıyorsun insan kendini bilmezmi ya ben aldatsam nasıl dururum o vicdanla en baş karşıdaki insanın yerine kendimi korum sevdiğim erkeğin yerine kendimi korum konuları silcem şimdi çok ağır ithamlarda bulunuyorsunuz inallah bunu söyleyen arkadaşlar aynı durum balarına gelmez

Aldatmak sadece aşkım deyip elele gezmek değildir ama. Kafan karışmışsa o da beynen aldatmaya girer. Elbetteki sen sorununu açıp konuşmak istemişsin, bu şekilde yargılamalar hoş değil. Ama burada çok fazla var o. Konuyu açanı topa tutarlar, yada konuyu açan eleştirileri kabul etmez eleştirenleri topa tutar. Sanki bütün savaşımızı hırsımızı birbirimizden çıkartıyoruz. Buraya üye olan eleştiriye açık olmalı ama eleştirende biraz kelimelerine hakim olmalı. Bu sitedeki en hassas konu aldatma. Aldatma deyince herkes amazon savaşçısı oluyor. Boşan, ayıp deilmi, git dövv falan diye. Belki içerik olarak gerçekten haklılar bende karşıyım aldatmaya (beynen ve fiziken) ama kendi başlarına gelse acaba o kadar keskin olabileceklermi?

Sen önce ne istediğine karar ver , hayatına bir yön çiz.. Mantık ve duygu çatışması yaşıyorsun. Ama bir ilişkide ikiside olmalı. yani senin arkadaşın ve sevgilin senin hayatın için yeterli değil.

Aldatmak sadece aşkım deyip elele gezmek değildir ama. Kafan karışmışsa o da beynen aldatmaya girer. Elbetteki sen sorununu açıp konuşmak istemişsin, bu şekilde yargılamalar hoş değil. Ama burada çok fazla var o. Konuyu açanı topa tutarlar, yada konuyu açan eleştirileri kabul etmez eleştirenleri topa tutar. Sanki bütün savaşımızı hırsımızı birbirimizden çıkartıyoruz. Buraya üye olan eleştiriye açık olmalı ama eleştirende biraz kelimelerine hakim olmalı. Bu sitedeki en hassas konu aldatma. Aldatma deyince herkes amazon savaşçısı oluyor. Boşan, ayıp deilmi, git dövv falan diye. Belki içerik olarak gerçekten haklılar bende karşıyım aldatmaya (beynen ve fiziken) ama kendi başlarına gelse acaba o kadar keskin olabileceklermi?

Sen önce ne istediğine karar ver , hayatına bir yön çiz.. Mantık ve duygu çatışması yaşıyorsun. Ama bir ilişkide ikiside olmalı. yani senin arkadaşın ve sevgilin senin hayatın için yeterli değil.

inan bana yazdıkların çok iyi gedi çok teşeşük ederim ya eleştire bilirler hoşnut olmayada bilirler ben suçlamıyorum onları ama hemen yargılıyorlar insanı ya önce bak düşün ben herzaman okurken kendimi anların yerine kor öyle düşünür öyle yazarım hemen bombardımana tutmam yorumun için çok teşekkür ederim

Sen önce ne istediğine karar ver , hayatına bir yön çiz.. Mantık ve duygu çatışması yaşıyorsun. Ama bir ilişkide ikiside olmalı. yani senin arkadaşın ve sevgilin senin hayatın için yeterli değil.[/B][/QUOTE]

evet buna katılıyorum mesela arkadaşımda olan tüm huylar sevgilimde olsa tam yaşanılacak insan evlenilecek insan birde aşk yönünden seviyorsun mesela sevgilime hissettiğim şeyleri arkadaşıma hissetsem onla olurum bukadarda ikileme girmem ikisi arasında git gel yaşıyorum bazen
ya bir yandan anlayışlı seni dinleyen duygulara önem veren biri var duyguların belden aşağıya çalışmadığını bilen biri var ünü okumuş kültürlü bir insan var en azından seni dinlemesi derdine ortak olması en azından çözüm üretmesi
sevgilim desem tam tersi bencil kendi duygularına önem verir bazen konuşurum konuşurum beni dinlemez ya aldırmaz ya dahada konuşurum bana nekadar çok konuşuyorsun der mesela ya otur dinle çözüm üret veyatta deki üzme tatlı canını herşey hallolur de demi yok despot evin reisi erkek olması gereken taraftarı bir erkek
arkadaşım benden 5 yaş büyük
sevgilim benden 1 yaş küçük gelin çıkın bu işin içinden siz olsaydınız ne yapardınız

Bak erkekler çok çabuk değişir. arkadaşının göründüğü gibi bir insan olmaması yüksek ihtimal. Değişecek inanki. Hayatındaki insanıda bence hayatında fazla tutma.Çunki ona güvensen arkadaşınla ilgili kafan karışmazdı. Sende yalnız kalma endişesimi var? Arkadaşına karşıda duygusal birşey hissetmiosun , o tip bi ilişkide ızdırap verir. Sonradan severim deme çunki gerçekten sevemiyorsun. İlk anda hissettiğin neyse o şekilde devam ediosun. Bence sen birine güvenmek istiosun. ikisinide hayatından uzaklaştır derim ben..

Bak erkekler çok çabuk değişir. arkadaşının göründüğü gibi bir insan olmaması yüksek ihtimal. Değişecek inanki. Hayatındaki insanıda bence hayatında fazla tutma.Çunki ona güvensen arkadaşınla ilgili kafan karışmazdı. Sende yalnız kalma endişesimi var? Arkadaşına karşıda duygusal birşey hissetmiosun , o tip bi ilişkide ızdırap verir. Sonradan severim deme çunki gerçekten sevemiyorsun. İlk anda hissettiğin neyse o şekilde devam ediosun. Bence sen birine güvenmek istiosun. ikisinide hayatından uzaklaştır derim ben..

bendeki tek sorun o birini sevmek tam anlamıyla güvenmek akamı dönünce gözükmün arkada kalmaması gibi yok arkadaşımı seçmem zaten onu üzmekten korkarım çünkü çok kırdım yeteri kadar birdaha kırmak istemiyorum sevgilim desem çok seviyorum ama dilimden anlamıyor 2 buçuk seneiki söylemekten dilimden tüy bitti ben yoruldum o yapmaktan yorulmadı mantığım ve duyğularım ikilem yaşıyor aslında arkadaşlada alakası yok sorun sevgilimden bitiyor bana karşı ilgili olsa zaten arkadaşıma bişey hissetmiyorum hissetseydim çoktan onla sevgili olurdum sevgilimde bitiyor sorun konuşuyorum rahatsız olduğumu dile getiriyorum ama yine aynı yine aynı aldatma huyu felan yok ama ilgiside yok gün içerisinde aramaz sormaz aradığımda işinin olduğunu söyler çok yoğun bir işi var ama ya hiçmi yemek yemiyor o arada 5 dakkasını ayırsın ya

İnsan isterse yapamayacağı şey yok. Lavaboya girerken sms atar istese. Ama onlar bizim gibi ince düşünemiyor maalesef. Hı benim nişanlım o konularda benden daha hassastır. Ben sevmem sms yazmayı yada telle konuşmayı. O sürekli sms atar. arar. Kişiden kişiye değişiyo elbet ama ilerde elbette değişecek. Kaybetme korkusunu birazda olsa yaşamalı erkek. o zaman daha çok bağlanıyor. Ama artık benim onu asla kaybetmem dediği anda salıyor kendini. Eğer ilişkini kurtarmak istiosanda oturup sevgilinle karşılıklı konuş bence. Ama o zamanda arkadaşını hayatından çıkar ister istemez kafanı karıştırıyo seni. Empati kur. sevgilin aynı şeyi yapsa sana ? çok yakın bir kız arkadaşıyla herşeyi paylaşsa bunu kabul edebilirmisin? Ben kız-erkek dostluguna inanmam. Birinden biri mutlaka platoniğe bağlar. gerçekten bak. aynı şeyi bende yaşadım. nişanlım çok yakın arkadaşımdı. Herşeyi paylaşıoduk , hayatımızdaki insanlarıda anlatıoduk ama sonradan birbirimize aşık olduk. Ama bu yol su elektrik olarak geri döndü bize. Çunki geçmişi biliyoruz :) kıskançlıklar arttı. gerçekten bak..

Back
X