kızlar bir el atın lütfennn.

melekes

her şerde bir hayır vardır ..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
2.308
2.370
168
kızlar bu facebookta online people diye bir uygulama var ? bu nedir ya bana yardımcı olabilir misiniz ne işe yarıyor ?
böyle bir uygulamayı duymamıştım daha yeni duydum :KK57:
erkek arkadaşımın facebookunda gördüm de .
anlamadım bilenler lütfen söylesin :(

kızlar bu facebookta online people diye bir uygulama var ? bu nedir ya bana yardımcı olabilir misiniz ne işe yarıyor ?
anlamadım bilenler lütfen söylesin :KK43:
Ben FB kullanmıyorum ama çevirisi çevrimiçi olanlar. Yani listesinde falan ya da tüm ağda mı ki kullananlar daha iyi bilir. Sende yok mu öyle bir uygulama?

Ben FB kullanmıyorum ama çevirisi çevrimiçi olanlar. Yani listesinde falan ya da tüm ağda mı ki kullananlar daha iyi bilir. Sende yok mu öyle bir uygulama?
hayır yok daha yeni gördüm bende bu ne diyip girdim anlamadım da ne olduğunu açıkçası :(

hayır yok daha yeni gördüm bende bu ne diyip girdim anlamadım da ne olduğunu açıkçası :KK43:
Bir çeşit oyun gibi birşey online olan insanları falan gösteriyorlar,puan biriktiriyorlar,profilinizde olmayan kişileri görebilir,mesaj atabilir,sizi kimler aratmış görebilir hediye falan gönderiyorlar,bir nevi değişik arkadaşlık oyunu diyelim.

Bir çeşit oyun gibi birşey online olan insanları falan gösteriyorlar,puan biriktiriyorlar,profilinizde olmayan kişileri görebilir,mesaj atabilir,sizi kimler aratmış görebilir hediye falan gönderiyorlar,bir nevi değişik arkadaşlık oyunu diyelim.
kötü amaç içeren bir şey mi peki, kuruntu yapmalı mıyım yoksa yapmamalı mıyım.

kötü amaç içeren bir şey mi peki, kuruntu yapmalı mıyım yoksa yapmamalı mıyım.
Oradan tanıştığı kişilerde olabilir.Sonuçta tanımadığın kişileri falan görebiliyorsun,mesaj atabiliyorsunuz.

Oradan tanıştığı kişilerde olabilir.Sonuçta tanımadığın kişileri falan görebiliyorsun,mesaj atabiliyorsunuz.
çok soru sormuş olucam ama :) peki o mesaj attığında ben girip bakarsam görebilir miyim ?

anlamadım bilenler lütfen söylesin :KK43:
Cnm o uygulamanın amacı yeni insanlarla tanıştirmak. Tanışıp sohbet edilebilen bir uygulama diye biliyorum.

Cnm o uygulamanın amacı yeni insanlarla tanıştirmak. Tanışıp sohbet edilebilen bir uygulama diye biliyorum.
hmm anladım. mesela birisiyle mesajlaşsa ya da arkadaş olarak eklese ben görebilir miyim ki ?

hmm anladım. mesela birisiyle mesajlaşsa ya da arkadaş olarak eklese ben görebilir miyim ki ?
O kadar bilemiyorum. bir arkadaşım eşini online people den tanıdı. Ondan duymuştum zamaninda. Bir bak istersen belki vardır öyle bir bölüm.

arkadaşlık ve tanışma sitesi.
kullananların profil fotoları ve bilgileri var görüyorsun, beğendiklerine arkadaşlık isteği gönderiyorsun, mesajlaşma tanışa kısmı kullananlara kalmış.
arkadaş listesine bakın yeni eklenenler var mı, uygulamayı kullanıyorlar mı, (genelde gözükür)
silmiyorsa normal mesajlaşma ya da ç.içi konuşma olarak görebilirsiniz.

o da başkasının profilinde aynı uygulamayı görüp bu ne ki acaba diye merak edip girmiştir, zaten hangi uygulamaya girersen anında sol tarafta uygulamalar kısmında kabak gibi gözüküyor. yani ben de yapıyorum bazen bu uygulama neymiş diye, bakıp geri kapatıyorum sonra uygulamalar kısmından kaldırıncaya dek gitmiyor.

o uygulamayı hiç denemedim ne işe yarıyo bilmiyorum, çok kuruntu yapma bence ama yine de dikkat et :)

arkadaşlık sitesi oluyor cnm,kuruntu yapacağın bir uygulama yani
valla bende yine önlem olarak gördüğümü söylemedim fevri davranmıyım dedim. öylesine girdiği bir şeyse belli olur zaten ama bir şey karıştırırsa görmüş olurum en azından diye düşündüm.

arkadaşlık ve tanışma sitesi.
kullananların profil fotoları ve bilgileri var görüyorsun, beğendiklerine arkadaşlık isteği gönderiyorsun, mesajlaşma tanışa kısmı kullananlara kalmış.
arkadaş listesine bakın yeni eklenenler var mı, uygulamayı kullanıyorlar mı, (genelde gözükür)
silmiyorsa normal mesajlaşma ya da ç.içi konuşma olarak görebilirsiniz.
yeni eklenen kimse yok baktım. normal facebook üzerinden mesajlaşılıyor dimi ? eğer öyleyse sürekli bakıyorum normal mesajlarına :)

o da başkasının profilinde aynı uygulamayı görüp bu ne ki acaba diye merak edip girmiştir, zaten hangi uygulamaya girersen anında sol tarafta uygulamalar kısmında kabak gibi gözüküyor. yani ben de yapıyorum bazen bu uygulama neymiş diye, bakıp geri kapatıyorum sonra uygulamalar kısmından kaldırıncaya dek gitmiyor.

o uygulamayı hiç denemedim ne işe yarıyo bilmiyorum, çok kuruntu yapma bence ama yine de dikkat et :)
tamam o zaman ben yine gözümü kulağımı çekmiyim :)

Back
X