ya icim acıyor caresizim hic gucum yok ama onsuz olmayada tahamülüm yok.gecmis konularimda var ama bn biraz bilgi veriyim 2 yili askn iliskim var artik tukendik mi ne oldu bilmiyorum bn onu seviyorum hep ondan beklentilerim var olmayinca uzuluyorum agliyorum bagiriyorum mesala negibi beklentiler aramiz soguk onceki gibi degil sarilmiyo etmiyor vs bunu dile getrdm ona, takinti haline geldi bende oda sagolsn benim takildigim seylerin uzerine pek durmaz hadi bunu gectim birsey isterim buna pek saygi duyuldugunu gormuyorum o nasl isterse oyle oluyor bir sekilde kendi dedigi ve istegi oluyor.. ilgi gormek istiyorum gonlumu hos tutucak seyler ama olmuyor olmayinca bn kavga ediyorum bu sebeblerden dolayi 4 gunde bir tartisiyoruz hic nazmida cekmez ama sorsan seviyorum yoksakizlar bir el atın
ya icim acıyo caresizim hic gucum yok ama onsuz olmayada tahamülüm yok.gecmis konularimda var ama bn biraz bilgi veriyim 2 yili askn iliskim var artik tukendik mi ne oldu bilmiyorum bn onu seviyorum hep ondan beklentilerim var olmayinca uzuluyorum agliyorum bagiriyorum mesala negibi beklentiler aramiz soguk onceki gibi degil sarilmiyo etmiyor vs bunu dile getrdm ona takinti haline geldi oda sagolsn bnm takildigim seylerin uzerine pek durmaz hadi bunu gectim birsey isterim buna pek saygi duyuldugunu gormuyorum o nasl isterse oyle oluyor bir sekilde kendi dedigi ve istegi oluyor.. ilgi gormek istiyorum gonlumu hos tutucak seyler ama olmuyor olmayinca bn kavga ediyorum bu sebeblerden dolayi 4 gunde bir tartisiyoruz hic nazimida cekmez ama sorsan seni seviyorum yoksa neden bn bunlari cekiyim seni cekiyim diyor sabret diyo tartsma cikarma birseye takilma birseyler zamanla oturcak diyor.. not baska biri yok eminim. insallah yorumlarsaniz buna ihtiyacim var guc verin bana yol gosterin. şimdiden tesekkurler. neden bn bunlari cekiyim seni cekiyim diyor sabret diyo tartsma cikarma birseye takilma birseyler zamanla oturcak diyor.. not baska biri yok eminim. insallah yorumlarsaniz buna ihtiyacim var guc verin bana yol gosterin. şimdiden tesekkurler.
Canım sen mutlu ol,neşeli ol,kendi hayatına bak,ona yoğunlaşma. Bak nasıl peşinden koşup gelecek. Kaç kovalasın yani.
Hee yalnız onu umursama,sevmiyomuş gibi yap demiyorum onla da ilgilen ama azıcığa indir ilgini. Farklı işlere yoğunlaşıp karşımızdakinden beklenti içine girmezsek daha çok değerli oluyoruz. Örneğin kendine bak,sana saydıklarımı o sana yapmıyor mu şuanda sence?
ya zaten oyleyim dedigin gibi yapiyorum.ama o bunu istiyor zaten ozamn tsk bile ediyo cunku benden sonsuz emin cok birsey fark etmiyor. o öyle biri icinden geldigi gibi yasamayan bense surekli icindeki duygulari disariya vurmamak icin cabalayan biriyim.. ben 1.ilgisizlige susuyorsam 2. bomba gibi patlıyorum iste bunu yapmasam belki dediklerinin belki bir etkisi olabilir.