- 21 Eylül 2012
- 1.616
- 245
- 163
kızlar yaklaşık 1 saattir içim içimi yiyiyor.eşim bugün muğlaya üniversite için sınavlara gidiyor.dün akşam yatarken bana yarın sabah evden çıkmadan önce beni uyandır banyo falan yapıcam 10da servise binmek için durakta olmam gerekiyor saatimi kurdum ama sen beni 8de kaldır dedi.bu sabah kalktım giyindim eşimi kaldırdım gayet güzel bi şekilde öptü kokladı beni uğurladı kapıya kadar cin gibiydi ama gözleri.neyse işe geldim saat 10u çeyrek geçe mesaj geldi.''sözde arayıp uyandıracaktın uyuyup kalmışım.servis de kaçtı''yazmış anlam veremedim aradım 1 kez çaldı meşgule aldı.sonra ben''ne diyon'' yazarken ''hayır'' yazmış hiçbi şekilde anlam veremedim.sonra aradım ne saçmalıyorsun dedim şaka yaptım dedi iyi tamam dedim ama çok mantıksız geldi.çünkü aramızda böyle bi sohbet geçmedi.2 3 gündür de uyuyamıyor az öncede ben dünle karıştırdım o yüzden öyle yazdım dedi uykusuzluk böyle yaptı dedi.bana dün için de beni kaldır dememişti.fakat eşim gerçekten bazı konularda çok katı aldatmak onun için imkansız bu çok adice ayrılıp başkasıyla birlikte olabilirsin ama sevmiyorsan zaten niye aldatırsın diyor gerçekten dobra bi insan bunu yapıcağını hiçbir zaman düşünmüyorum fakat içim bi garip oldu.10 gün sonra gelicek.nasıl davranmalıyım?siz aynı durumda olsaydınız ne düşünürdünüz?