kizlar bir fikir verin lutfen....

kacar61_1

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
37
0
286
39
İngiltere
slm kizlar ben ingilterede yasiyorum 1 sene once 3 aylik bebegimi kaybettim.simdide tekrar hamile oldugumu ogrendim 7 martta regl olmam gerekiyordu bugun doktora gittim doktor bana 11 haftalik olmadan hicbirsey yapamam dedi beklemeliymisim. lmaz: ilk gebeligimdede bole oldu 2.5 ay bekledim ve dustu :gitme: moralim cok bozuk tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum.turkiyeye gelmek istiyorum ama ucakla seyahatin zararli olacagini dusunuyorum ne yapacagimi bilmiyorum acikcasi....beklemelimiyim :uhm: kizlar onerilerinizi bekliyorum

canım aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorsan eğer türkiye ye gel bence hem uçak yolculuğu otobüs yolculuğu gibi değil ki korkman için bi neden yok tatlım otobüs yolculuğu sarsıntı yapıyo o tehlikeli ama uçak öyle değil canım hava boşluğuna girmedikçe sorun olmaz yine de sen bilirsin canımyerimseniben

canım burda her konbtrolde ultrasonla bakıyorlar ama bence ordaki daha saglıklı.. umarım bu defa hayırlısıyla kucagına alırsın. sevgiler.

Nebicim bir doctorda nebicim bir sistemmis o oyle yaaaa, sinir oldum !!insh'Allah birsey olmaz merak etmeyin baska doctora gorunun ..!

canım burda her konbtrolde ultrasonla bakıyorlar ama bence ordaki daha saglıklı.. umarım bu defa hayırlısıyla kucagına alırsın. sevgiler.

belki oyledir cnm ama insan merak ediyor saglikli bir gebelikmi mi geciriyorsun yoksa bir anormallik varmi 11 hafta cok uzun bi sure ama bekmeliyim ucak seyahati ilk aylarda sorun yaratabiliyormus :sinifsinif: umarim bu defa hayirlisiyla kucagima alirim onerileriniz icin cok sagolun kizlar zemuszemus

allah allah ne biçim şeymiş o burda hemen bakıyolar ultrasyonla canım doktor degiştir hepsi aynımı ama sen herşeye ragmen çok dikkat et kendine iyi beslen

allah allah ne biçim şeymiş o burda hemen bakıyolar ultrasyonla canım doktor degiştir hepsi aynımı ama sen herşeye ragmen çok dikkat et kendine iyi beslen

sagol cnm dikkat ediyorum arasira bel ve kasik agrilarim oluyor korkuyorum bisey olucak diye ama burda okuduguma gore normalmis hayirlisi artik :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…