KIZLAR BİR KONU HAKKINDA SİZE DANIŞMAK İSTİYORUM

siz olsaydınız ne yapardınız?

• Ankete Katılan
    41

-TubiSh-

♥04-08-2016♥şükür rabbime♥ikizlerin annesi
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
3.709
5.911
73
KIZLAR SİZE BİR DURUMU DANIŞMAK İSTİYORUMM
benim eşimin sağdıcı var(burlarda yakın arkadaş nesilden nesile çok yakın arkadaş)
onun eşi benim de arkadaşım ama nasıl diyeyim kendime çok yakın görmüşümdür ama bi iki kişi beni uyardı o kişi konusunda bende ogünden sonra dikkatli oldum.bu kişinin adı ayşe olsun.. ... geleyim konuyaa
bi arkadaşımız daha var ramazan bayramında bana hayırlı olsuna gelicekti öle demişti gelmedi gelmedi bu kişide fatma olsun... benim en rahatsız olduğum bu ayı buldular bana gelmek için ayşe ve eşleriyle...
benim rahatsız olduğumu biliyordu ayşe .. ben kibarca rahatsızm dedim .. bu da yetmemiş eşine eşimi arattırmış .eşimde rahatsız demiş gelmedilerr... geçen hafta dedemin öldüğü gün öldüğünü bildiği haldr mesaj atmış ayşe işte fatmanın eşi gündüzcü kabul edersen pazartesi sana gelcez oturmaya diye.. bende bugun dedemi kaybettim annanemdeyim dedim bana bir başsağlığı bile dilemedi bunu bile bile yapmadı .... eşim diyor birgün hazırlık yaparsın çağırırız diyor ama bu bana yaptığı ikinci olay ilk olayı anlatmıycam geçmiş zamnda olmuş bişi büyütülcek bişi olmadığı için yazmıorumm... şimdi ben ne yapayım onları çağırayımmı hiçte içimden gelmediği halde?

Ben olsam çağırırdım ve kızdığım şeyleri yüzlerine söyler, açıklamalarını dinlerdim. Her zaman açık olmak iyidir çünkü böylelikle gerçek dostlukları daha çabuk anlar ona göre devam ettirirsin.

Çağırsam da kırgın olduğumu belli ederdim, çağırmasam da galiba.
Yapım böyle birine karşı bi duygu beslemişsem görmezden gelemiyorum
Araya mesafe koymak ya da gelmeyin demek çok doğru olmaz bence ama bi şekilde belli etmek lazım

Ben olsam çağırırdım ve kızdığım şeyleri yüzlerine söyler, açıklamalarını dinlerdim. Her zaman açık olmak iyidir çünkü böylelikle gerçek dostlukları daha çabuk anlar ona göre devam ettirirsin.
bence arkadaş dedğin kötü günde belli olur önceki olayda çata çat yüzüne söyledim neredeyse o haklı ben haksız çıkıodum ben haklıydım bahane buldu falan filan konuyu ben kapattım yine insanlık yapıp ... bilmiorum ne yapıcağımıda

Çağırsam da kırgın olduğumu belli ederdim, çağırmasam da galiba.
Yapım böyle birine karşı bi duygu beslemişsem görmezden gelemiyorum
Araya mesafe koymak ya da gelmeyin demek çok doğru olmaz bence ama bi şekilde belli etmek lazım
bnmde yapımda öle ama eşim hiç bişi deme çağırdında diyor ama yapamam nerde görsem direk yüzüne söylerim yapım böle iki arada kaldım

sizi arkadaşınız konusunda uyaran kişiler hangi konularda uyardılar ve haklı olduklarını düşünüyor musunuz?

dedeniz ölmüş ve başsağlığı dilenmemiş, kırılmakta haklısınız.

İki kez aksilik çıkmış olumsuz yanıt vermişsin
Artık çağırmak sana düşer, şayet gerçekten görüşmek istiyorsan
Yok aman bi baş sağlığı bile dilemediler zaten olmasa da olurlar hayatımda diyorsan senin bileceğin iş
Ben eşimin hatrına ( sağdıçla çocukluk arkadaşı diyosun ) çağırırdım sanırım
Ayşe Fatma ile de merhaba hoş geldin oldu bitti bi muhabbet sürerdim

Bu emrivaki bana da çok yapılıyor,ya gelmek istiyorlar ya çağırıyorlar.Seni o yüzden anlayabiliyorum,hele bir de çalışıyorsan kesinlikle haklısın. Bence onlar bir şey diyene kadar arama.Soğuk durduğunu,davet etmediğini filan kastederse de başsağlığı dilemediği için ne kadar kırıldığını söylersin

bnmde yapımda öle ama eşim hiç bişi deme çağırdında diyor ama yapamam nerde görsem direk yüzüne söylerim yapım böle iki arada kaldım
Canm o zaman bi günlüğüne hoşgörülü davranmayı dene çağır, güzelce ağırla zaten bi daha ne zaman gelecekler? Eşini de kırmamış olursun tatsız olay yaşamayın

Cagır gelsinler hem sen kurtul hem onlar kurtulsun
ölede ne bilim gerginlik çıkar bu arada gelcekleride evlendim diye aradan 8ay geçmiş üstelik ayşe kişisi ztn önceden geldi fatma kişiside gezecek yer arıo gelcek olaydı önceden gelirdi

Bir daha gelmek istemiş işte ,valla yerinde olsam çağırırım çağırmadığında her gün taciz edileceksiniz eşin ve sen

sizi arkadaşınız konusunda uyaran kişiler hangi konularda uyardılar ve haklı olduklarını düşünüyor musunuz?

dedeniz ölmüş ve başsağlığı dilenmemiş, kırılmakta haklısınız.
çok güvenme demediğşn şei bile diyo dediler ki ölede oldu ben gidip ona kaynanmdan bıktım demişim kaynanama dahi söylemiş demediğimi yüzleşerek ispatta ettim

bence arkadaş dedğin kötü günde belli olur önceki olayda çata çat yüzüne söyledim neredeyse o haklı ben haksız çıkıodum ben haklıydım bahane buldu falan filan konuyu ben kapattım yine insanlık yapıp ... bilmiorum ne yapıcağımıda

Sen haklı olduğunu bildiğin sürece onlar ne düşünürse düşünsün..Açık sözlü insanlar asla psikolojik sorun yada panik atak yaşamaz çünkü içimizde hiç bir sözü saklamayız, adımız bazen patavatsız olsada bir süre sonra kabulleniyorlar seni :)) İnsanlara rol yapılmasından veya trip atılmasından yana değilim. Açık açık söyle hatalarını yüzlerine sonrada en güzel şekilde ağırla onları, yüzünü bile düşürme ve gülümse:KK31:

İki kez aksilik çıkmış olumsuz yanıt vermişsin
Artık çağırmak sana düşer, şayet gerçekten görüşmek istiyorsan
Yok aman bi baş sağlığı bile dilemediler zaten olmasa da olurlar hayatımda diyorsan senin bileceğin iş
Ben eşimin hatrına ( sağdıçla çocukluk arkadaşı diyosun ) çağırırdım sanırım
Ayşe Fatma ile de merhaba hoş geldin oldu bitti bi muhabbet sürerdim
ya işte ikilemdeyim çağırsamda soğuk olucam ister istemez soğuk olucam okşiye ben gayet o kişiler olmadan hayatımdan memnunum

çok güvenme demediğşn şei bile diyo dediler ki ölede oldu ben gidip ona kaynanmdan bıktım demişim kaynanama dahi söylemiş demediğimi yüzleşerek ispatta ettim

bu cevaptan sonra oyum çağırmam şeklinde.
bu tarz insanlardan kişiye fayda gelmez. eşinizin arkadaşı diye hoş görmek zorunda değilsiniz.
mesafe iyidir.
kısaca oyum b ve c :)

ya işte ikilemdeyim çağırsamda soğuk olucam ister istemez soğuk olucam okşiye ben gayet o kişiler olmadan hayatımdan memnunum
Eşinle konuştun mu
İlle de çağıralım o benim çocukluk arkadaşım boşver Ayşe'yi Fatma'yı mı diyo
Fark etmez çağırmasak ta olur mu diyo

Aaa böylesinden korkulur
Tek baş sağlığı dilemeyip kabalık etmemiş
Ortalık karıştıran cinstenmiş
Çağırma o zaman, küssünler mümkünse daha iyi

Oy değiştirilebiliyormuş neyse ki

bu cevaptan sonra oyum çağırmam şeklinde.
bu tarz insanlardan kişiye fayda gelmez. eşinizin arkadaşı diye hoş görmek zorunda değilsiniz.
mesafe iyidir.
kısaca oyum b ve c :)

Eşinle konuştun mu
İlle de çağıralım o benim çocukluk arkadaşım boşver Ayşe'yi Fatma'yı mı diyo
Fark etmez çağırmasak ta olur mu diyo

Aaa böylesinden korkulur
Tek baş sağlığı dilemeyip kabalık etmemiş
Ortalık karıştıran cinstenmiş
Çağırma o zaman, küssünler mümkünse daha iyi

Oy değiştirilebiliyormuş neyse ki
eşimde bilio ama arkadaşı die böle yapıo ama ben o kişilerle fazla muhattap olmak istemiorum artık bu son damla oldu bardağı taşıran benim canımın yandığını bile bile bi de o gün bana gelmek için mesaj attı cenaze günü yaptı çok bekledim başsağlığı dilemesini o nu bırak mesaj bile atmamış bnm tek çağırmamın nedeni akşam dönmüş olmam oda evi toplamak in döndüm o gün elimde ne varsa kırıldı acı haberi aldım sonra evi bile toplamadan bi kaç eşya aldım ve çıktım evden gittiğim yer bir saat uzaklıkta yarın tekrar gidicem ve ben bu ayok rahatsızım kimyasal gebelik geçirdim iki hafta önce bunu biilio hala kanamamın ağrılarımın olduğunu bile bile yapıo bunu

eşimde bilio ama arkadaşı die böle yapıo ama ben o kişilerle fazla muhattap olmak istemiorum artık bu son damla oldu bardağı taşıran benim canımın yandığını bile bile bi de o gün bana gelmek için mesaj attı cenaze günü yaptı çok bekledim başsağlığı dilemesini o nu bırak mesaj bile atmamış bnm tek çağırmamın nedeni akşam dönmüş olmam oda evi toplamak in döndüm o gün elimde ne varsa kırıldı acı haberi aldım sonra evi bile toplamadan bi kaç eşya aldım ve çıktım evden gittiğim yer bir saat uzaklıkta yarın tekrar gidicem ve ben bu ayok rahatsızım kimyasal gebelik geçirdim iki hafta önce bunu biilio hala kanamamın ağrılarımın olduğunu bile bile yapıo bunu
Çok geçmiş olsun
Boşver o zaman çağırma
İnsanlık yok bu kızda
Görüşüyosa eşin görüşsün sağdıçla

Back
X