kızlar bir sorum olacak ?

Evet sanırım oylerım :/ peki bu bır sorun olur mu sonucta oyle yırtılıyor dımı
Evet normal dogumsa yirtilir, sezeryansa bilemicem. Doktoruna sor yine de.
Sen sey dusunuyosun heralde, zarim yirtilirsa vajinusmusum gecer. Buyuk ihtimal gecmeyecek, dogumdan sonra yine ayni sorun devam ederse tedavi ol.

Yok tam öyle değil aslında bebek ıstıyorum ve zarın boyle kendılıgınden hamileyken yırtılmasını ıstıyorum ve sızce bu doktorlar tarafından tuaf ve sorun yaratırmı ?
Eger su an hamile degilsen onceligini tedavine vermeni tavsiye ederim. Parmak egzersizi verir zaten doktorun, eger azimliysen bi haftada biter. Evde kendin bile yapabilirsin(ben de uc ay vajinusmusluydum, evde kendim yendim) eger simdi hamile kalirsan cinsellikten coookkk uzaklasirsin, once bu sorunu hallet gerisi olur.

Yok tam öyle değil aslında bebek ıstıyorum ve zarın boyle kendılıgınden hamileyken yırtılmasını ıstıyorum ve sızce bu doktorlar tarafından tuaf ve sorun yaratırmı ?

yok canım yırtılmıyor kendiliğinden. aksine hamilelikten dolayı esniyor ve ilişki olsa da tam yırtılmayabiliyor. sezaryen olursan zara bir etkisi olmuyor.

ilerde daha büyük sorunla karşılaşabilirsin bayanhiçkimsenin dediği gibi cinsellikten daha çok uzklaşırsın , zaten bu şekilde hamile kalacağınıda sanmam, ben 1.5 yıldır uğraşıyorum
cinsellikten uzaklaşıcagımı sanmıyorum canım ne kadar ugrassakta olmuyor cunku korkuyorum ve kendimi cok kasıyorum ve bır bebek sahibi olmak ıstıyoruz ama boyle zor bu yuzden bakıreyken yapmayı dusunduk cunku ılla yırtılmasına gerek yok benim bildiğim bakıreykende cocuk olabılıyormus ınanın ne olacak nasıl olacak bılmıyorum dusun düsun kafayı yıcem :/ sendemı bakıreyken yapmayı denıyorsun ?

cinsellikten uzaklaşıcagımı sanmıyorum canım ne kadar ugrassakta olmuyor cunku korkuyorum ve kendimi cok kasıyorum ve bır bebek sahibi olmak ıstıyoruz ama boyle zor bu yuzden bakıreyken yapmayı dusunduk cunku ılla yırtılmasına gerek yok benim bildiğim bakıreykende cocuk olabılıyormus ınanın ne olacak nasıl olacak bılmıyorum dusun düsun kafayı yıcem :/ sendemı bakıreyken yapmayı denıyorsun ?
sitenin vajinusmus bölümüne baktınmı, yok bizim spermlerin hızında sorun var o yüzden olmuyo

konuya başka açıdan baknak istedim hamile kalmayı düşünüyorsan öncelikle kendine bakire demekten vazgeç çünkü değilsin ve bence önce bir psikoloğa gidip zar takıntından kurtul...

önce bir kadın doğum uzmanına gitmeni tavsiye ederim özellikle bu konuda araştırması olan bir doktor seçmen faydalı olacaktır. bir arkadaşın yazısında doktorunun eski vajinismus hastası olduğu için normal doğumu önermediğini doğum sırasında bebeği sıkıştırabileceğini söylediğini yazmıştı.. ben onun yalancısıyım :KK56:
ayrıca bakire derken, tam bir birleşme olmadan yumurtanın döllenmesi çok düşük bir ihtimal... umarım sıkıntısız atlatırsın bu dönemi..

Back
X