Kizlar bir sorum var bakarmsznz

Tumurcuq

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2019
103
34
13
28
Kizlar ikinci hamilelyim ve kiz bebek cooox istyrem inşAllah olur 5 ayindayz ve cinsyetini henüz baktrmadim...kizlar belirtileri soyluyom..ekşi şeyler yiyom..et balik tavuk dan tiksindim..cocuk sol tarafimda ve 3 ayinda kipirdadi ilk defa en cok gobekden asagida kipirdiyor...sizce ne ..kim kizda bu belrtleri yasadi lutfen soyleyin

Ben 4 ay boyunca ağzıma tatlı olan hiçbirşey sürmedim ekşi şeyleri daha çok yiyordm , cinsiyeti kızdı :) kız çocuklarında kalçadan çok kilo alıyorsun

iki erkek bir kizim var erkekte daha tatli aci seyler kizda eksi evet karin bolgesini bilemicem ama erkeklerde asiri guzellestim cildim gozlerim bakislarim ama kiz da oyle cirkindim ki sivilceler mi dersin yaglanmaa siyah nokta ne ararsan 😂

Kiziniz
iki erkek bir kizim var erkekte daha tatli aci seyler kizda eksi evet karin bolgesini bilemicem ama erkeklerde asiri guzellestim cildim gozlerim bakislarim ama kiz da oyle cirkindim ki sivilceler mi dersin yaglanmaa siyah nokta ne ararsan 😂
Kiziniz kac haftada olunuz kacinci hafta kipirdadi hatirlamyorsunuzmu?..bu arada Allah baişlasin yavrularnzi

Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. Göbeğin sivri mi yoksa geniş mi? Normalde sivri erkek genişte kız diyorlar

Kız anasının güzelliğini alır diyorlar 😁

Bende aşırı ekşi yiyordum suya limon sıkıp içiyordum ve turşu ve sonuç kızım olduuuuu❤❤❤😊

Kiziniz
Kiziniz kac haftada olunuz kacinci hafta kipirdadi hatirlamyorsunuzmu?..bu arada Allah baişlasin yavrularnzi
oglanlar daha erken hareketlendiler kiz daha agirdi son zamanlarda bile cok vurmazdi ordan oraya toplanirdi 😊

valla bende çok eksı acı yedım kalcamda yaglandı hep gobek altıma vururdu ve oglum oldu bunun bunlarla alakası yok bence

5 ay gerçekten çok uzun bir süre ben nredeyse 11. Hafta öğrenmiştim. Doktorum tahminde bulunmuştu. Sürekli turşu ve eksi şeyler yedim. Bulantım hiç olmadı sonuç kız bebek

5 ay gerçekten çok uzun bir süre ben nredeyse 11. Hafta öğrenmiştim. Doktorum tahminde bulunmuştu. Sürekli turşu ve eksi şeyler yedim. Bulantım hiç olmadı sonuç kız bebek
Ablacim kac ayinda terpenişlerni hiss etmsdz?ve karninizin yukarsndami vuruyor du ya asagisindami

Back
X