Tesekurler canim bilemedimki ya catlyorum merakdan...Ben 4 ay boyunca ağzıma tatlı olan hiçbirşey sürmedim ekşi şeyleri daha çok yiyordm , cinsiyeti kızdı :) kız çocuklarında kalçadan çok kilo alıyorsun
Kiziniz kac haftada olunuz kacinci hafta kipirdadi hatirlamyorsunuzmu?..bu arada Allah baişlasin yavrularnziiki erkek bir kizim var erkekte daha tatli aci seyler kizda eksi evet karin bolgesini bilemicem ama erkeklerde asiri guzellestim cildim gozlerim bakislarim ama kiz da oyle cirkindim ki sivilceler mi dersin yaglanmaa siyah nokta ne ararsan
5 ay oldu doktor hiç mi bir tahminde bulunmadı, ben kızımı 13 haftalıkken öğrendim. 5 ay çok uzun bir süreTesekurler canim bilemedimki ya catlyorum merakdan...
Amin cümlemizinkini inanın hiç hatırlamıyorumKiziniz
Kiziniz kac haftada olunuz kacinci hafta kipirdadi hatirlamyorsunuzmu?..bu arada Allah baişlasin yavrularnzi
Hayir yaa catliyom merakdan...ama kizim olmasni cox istiyom..5 ay oldu doktor hiç mi bir tahminde bulunmadı, ben kızımı 13 haftalıkken öğrendim. 5 ay çok uzun bir süre
Kız anasının güzelliğini alır diyorlariki erkek bir kizim var erkekte daha tatli aci seyler kizda eksi evet karin bolgesini bilemicem ama erkeklerde asiri guzellestim cildim gozlerim bakislarim ama kiz da oyle cirkindim ki sivilceler mi dersin yaglanmaa siyah nokta ne ararsan
valaaaa sorma bi aldi ki o eski halimden eser yok simdiKız anasının güzelliğini alır diyorlar
oglanlar daha erken hareketlendiler kiz daha agirdi son zamanlarda bile cok vurmazdi ordan oraya toplanirdiKiziniz
Kiziniz kac haftada olunuz kacinci hafta kipirdadi hatirlamyorsunuzmu?..bu arada Allah baişlasin yavrularnzi
Yenede hayirlisii..ama inşAllah kizim olar salikli olsunda tabiki önemlsi o...oglanlar daha erken hareketlendiler kiz daha agirdi son zamanlarda bile cok vurmazdi ordan oraya toplanirdi
Valla anlyamyorumki kucik hala.....Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. Göbeğin sivri mi yoksa geniş mi? Normalde sivri erkek genişte kız diyorlar
Ablacim kac ayinda terpenişlerni hiss etmsdz?ve karninizin yukarsndami vuruyor du ya asagisindami5 ay gerçekten çok uzun bir süre ben nredeyse 11. Hafta öğrenmiştim. Doktorum tahminde bulunmuştu. Sürekli turşu ve eksi şeyler yedim. Bulantım hiç olmadı sonuç kız bebek
Ablacim kac ayinda terpenişlerni hiss etmsdz?ve karninizin yukarsndami vuruyor du ya asagisindami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?