Kizlar bir sorum var

EsinBanu

İnsanlık İnce İş
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
1.140
14
158
Diğer
Size birisi birden fazla defa size kart yolladigini, kartin size ulasip ulasmadigini sorsa,
sizde birden fazla defa " nazikce, hayir ulasmadi ama ulasinca haber veririm" diye mail yazsaniz.
Bunun üzerine ayni kisi, iki mail atip en son mailinde sunu yazsa ne anlarsiniz?
Kendinizi nasil hissedersiniz?

Xxxxx sahisina da göndermistik, dört hafta önce ulasmis kart.
Taaa Kars'a varan kart senin oraya niye varmiyor???

Vereceginiz cevaplar benim icin cok degerli olacak.

bu konu öyle bir hal aldi ki, daha ayrintili yazdigimda benim gibi sasiracaksiniz.
Ama öncesinde "objektif olabilmem icin" sizlerin fikirlerinizi bekliyorum.

neyle göndermişki?
kargoylamı? PTT ilemi? maillemi?

Ilahi Carrie cok hossun :)
Postayla yollamis, baska bilmek istedigin bir ayrinti var mi :)))
Mesela zarf sarimiymis yesil mi, uzun mu kisa mi :))))

eğer PTT ye vermişse PTTyi arasın onlara sorsun neden ulaşmadığını dicektim..

Anladim :)
Bu arkadas yurtdisinda, davetiyeyi yolladigi diger kiside bende Türkiyedeyiz.

olsun, farketmez
zaten postaya verdiyse fişte takip numarası yazıyor
o takip numarasıyla internet sitesindende bakabilir gönderi ne durumda diye

öle de sen ona

Belkide neden ulaşmadı diye sinirlenmiştir oraya kadar ulaşmış sana niye gelmiyo falan demek istemiş olabilir kızgınlıkla

olayı anlatsanız merak ettim

aranızda başka sorun varsa bilemeyeceğim ama,arkadaşınız gönderdiği halde elinize ulaşmamasına sinirlenmiş ,uzaktakine giden kartın ulaşıp sizinkinin ulaşmaması garip gelmiştir

olsun, farketmez
zaten postaya verdiyse fişte takip numarası yazıyor
o takip numarasıyla internet sitesindende bakabilir gönderi ne durumda diye

öle de sen ona

yok öyle birsey , kart bu yani mektup , kargo paketi degilki takip nosu olsun

hatta sigortasiz paket yollayinca bile takip edemiyosun netden , oda extra ücret
(görümceme paket yolladim sigortasiz ordan biliyorum oda baya bekleyince arastirma filan yapamadik)

ya yollamadi seni oyaliyo, yada yolda kayboldu cok istiyosa bidaha yollasin yada bidaha sormasin geldimi diye

ptt de kaybolmuşta olabilir. benim kızımda bana eskişehirden ptt yolu ile önemli bir zarf göndermişti ki gönderdiğine eminim ve zarf bana ulaşmadı bir şekilde kayboldu. ptt ye telefonla bile sormuştum ismime yazlı zarfım olacaktı diye ama bulamadılar. sonuçta kayboldu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…