kızlar bir tavsiyede bana lutfen..

asabirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2013
1.929
973
178
Kızlar hepinize merhaba..bu aralar canım çok sıkkın,hiç birseyden memnun değilim,mutlu olamıyorum,mutsuzum..herkese yalan yalan gulumsemekten bıktım..eşim bu aralar yurt dışında dolayısıyla çok gorusrmiyoruz,burada olduğu zamanda işleri oluyor,onların peşinden koşturuyor..henüz çocuğum yok ama çok istiyorum Bunada kafayı taktım..eşimle konuşuyorum çocuk meselesini Allah büyük olursa olur diyor,onun bu rahatlığı beni iyice deli ediyor...psikolojim iyice bozuldu,haklı haksız herkese satasiyorum...bol bol dua ediyorum..Allah başka dert vermesin milletin ne derdi var benim ne derdim var diyorum ama yok yine sil baştan..bildiğiniz bunalıma girdim..sizlerden tavsiyelerle neler yapabilirim??bu durumdan cikabilirim?

Kızlar hepinize merhaba..bu aralar canım çok sıkkın,hiç birseyden memnun değilim,mutlu olamıyorum,mutsuzum..herkese yalan yalan gulumsemekten bıktım..eşim bu aralar yurt dışında dolayısıyla çok gorusrmiyoruz,burada olduğu zamanda işleri oluyor,onların peşinden koşturuyor..henüz çocuğum yok ama çok istiyorum Bunada kafayı taktım..eşimle konuşuyorum çocuk meselesini Allah büyük olursa olur diyor,onun bu rahatlığı beni iyice deli ediyor...psikolojim iyice bozuldu,haklı haksız herkese satasiyorum...bol bol dua ediyorum..Allah başka dert vermesin milletin ne derdi var benim ne derdim var diyorum ama yok yine sil baştan..bildiğiniz bunalıma girdim..sizlerden tavsiyelerle neler yapabilirim??bu durumdan cikabilirim?

bence çok kafanıza takmaktan bunalmışsınız. ilginizi başka yerlere yönlendirin. düzenli spor yapın mesela yada yürüyüşe çıkın. çalışıyormusunuz bilmiyorum ama vaktiniz varsa bir hobi edinin kurslara yazılın. kısacası kafanızı dağıtın biraz. geçici bir süreç olabilir. eğer yinede devam ederse bir psikologtan yardım almanızda fayda var.

bence çok kafanıza takmaktan bunalmışsınız. ilginizi başka yerlere yönlendirin. düzenli spor yapın mesela yada yürüyüşe çıkın. çalışıyormusunuz bilmiyorum ama vaktiniz varsa bir hobi edinin kurslara yazılın. kısacası kafanızı dağıtın biraz. geçici bir süreç olabilir. eğer yinede devam ederse bir psikologtan yardım almanızda fayda var.

Yorumun için teşekkür ederim..çalışıyorum canım ona rağmen böyleyim :(

eşinle biraz uzak kaldığınız için oluyodur ya da çocuk çok istediğin için. Bazen hepimize oluyor bu durum bana da oluyor ufacık şeyi büyütüp kavga edebiliyorum bi zaman geçtikten sonra ne yapıyorum ya diyorum. Eşin geldiği zaman beraber vakit geçirin sosyalmisiniz bilmiyorum ama belki ondan oluyordur eşin yokkende kardeşin ya da yakın arkadaşınla yürüyüşlere çık spor yap üstündeki gerginlik gitsin evde oturursan daha çok gerilirsin diye düşünüyorum ben

Sosyallesmeye bak kendine bi ugrasi bulsan dusunmezsin bu kadar. ii sanslar...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

valla güzelim arkadaşlarınla bolbol vakit geçir, kafanı dağıt bence,

canııım, eşinden uzak olman belki iş ortamın ya da başka şeyler seni bunaltmış olabilir...sıkma kendini...yeni uğraşlar edinmeye çalış...sevdiğin tür filmler izle bol bol ya da puzzle falan yap, resim müzik kursuna yazıl...yani ilgini çekecek bir konuya yönlendir kendini, kafana da çok takıp hasta etme kendini...sabret, geçecektir eminim bu günler de.... Allah sabır versin tatlım

Back
X