kızlar bir üyeyi mail adresini girerek bulabilirmiyiz?

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
sorun şu kızlar işyerinden sürekli buraya takılıyorum.arkadaşlarda bilirler siteye sürekli girdiğimi arkadaşlar edindiğimi.iki pc miz var.bir kaç ay önce giriş yapmak için tıkladığımda erkek arkadaşlarımızdan birinin maili çıktı karşıma.pc virüslü idi, heralde faceye girerken yanlışlıkla benim sisteme giriş yapmaya çalıştı diye düşündüm.ama bugünde sisteme giriş yapmak için tıkladım diğer pc den karşıma yine aynı kayıtlı Hotmail hesabı çıktı.demekki siteye üye oldu diye düşündüm.rahatsız oldum sonuçta burada çok özel şeylerimizi paylaşıyoruz.onun bu siteyi benden dolayı keşfedip girmesine sebeb oluyorsam çok üzülürüm.bundan dolayı o mail adresini kaydolmuşmu diye aratmak istiyorum.o mail adresi erkek ismi ile.. yani site kaydı onaylarken bunu dikkate alırmı.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Benim ofis arkadaşlarımda çok merak ediyor bu siteyi gitsinler erkekler kulubü açsınlar hıhh

onun kullandığı pc den neden kadınlar kulübüne giril yapıyorsunuz ki siz de 2 tane pc olabilir ama herkesin kendi kullandığı pc ayrıdır onun o pc ye oturduğunu bile bile neden giriş yapıyorsunuz ya da yaptınız neden çıkınca geçmişi silmiyorsunuz. Bence iş yerlerinde ortak pc kullanılmamalı herkesin kendi kullandığı pc olmalı. Ben mesela kendi bilgisayarım olmasına rağmen tek benim oturduğum, yine de geçmişte bırakmıyorum siliyorum ben izinliyken oturan olabilir giren olabilir vs.. Muneye mesaj atın öm ile önce arkadaş olarak eklemeniz gerekiyor sanırım ama işte öm atın onlar bakarlar.

erkek ismi olan maille üye olan çok fazla kişi olabilir. oğlunun adıdır,kocasınınkidir vs
site bunu dikkate almaz bence

iki pc ile herkesin kulandığı pc ayrıdır nasıl oluyo :) 11 kişi kullanıyoruz.iki pc ye işi olan nete girmek isteyen oturuyor başına.geçmişi zaten siliyorum.onlar görmesin diye fayda sağladığım bi siteden kendimi soyutlamak istemiyorum.bunu kendime sorun ettim çözüm arıyorum.ben bulamazsam muneye zaten msj atacağım ama o arkadaşı şimdiden deşifre etmek istemiyorum!

Benim ofis arkadaşlarımda çok merak ediyor bu siteyi gitsinler erkekler kulubü açsınlar hıhh
biz bayanlara ait şeyler erkeklerin çok dikkatini çekiyor sanırım.bi konuya cvb yazıyodum dalmışım arkadaş gelmiş farketmedim.reel bitti şimdide sanal dan mı dünyayı kurtarıyorsunuz demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…