Kızlar bisey sorcam

Zordaa

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2021
107
28
13
37
Gebelik testim duruyordu ve su damlatim ve kaybolmadi ve aksine belirginleti böyle hamile kalan ve inanan varmi
1640628830854129664761443355365.webp

Gebelik testim duruyordu ve su damlatim ve kaybolmadi ve aksine belirginleti böyle hamile kalan ve inanan varmiEki Görüntüle 2977441
Ilk 10 dakikada cikmadi da sonradan mi cikti bu? Pek kuruma gibi durmuyor ama sabah idrariyla tekrarlayin isterseniz. Pozitif cikarsa kan verirsiniz. Istenen gebelikse umarim vardir. Su damlatma olayi da her zaman icin dogru degilmis. Hamile olan bir kadin çift çizgili testine damlatmks ve dağılmış. Markadan markaya fark ediyor herhalde.

Ilk 10 dakikada cikmadi da sonradan mi cikti bu? Pek kuruma gibi durmuyor ama sabah idrariyla tekrarlayin isterseniz. Pozitif cikarsa kan verirsiniz. Istenen gebelikse umarim vardir. Su damlatma olayi da her zaman icin dogru degilmis. Hamile olan bir kadin çift çizgili testine damlatmks ve dağılmış. Markadan markaya fark ediyor herhalde.
Evet bana da öyle geldi canım yapicam aldım testi bugün çok sabırsızım kendimi çok zor tutuyorum istenen bir çocuk eşim çok istiyor

Ve 20 sindeydi adetim ve hala olmadim uykulu bir halim var uyusam 4 gün uyurum hiç kalkmadan 😴😴 yorgun hissediyorum göğüslerim ağrıyo uçları hassasiyet var ine gibi batıyor

Evet bana da öyle geldi canım yapicam aldım testi bugün çok sabırsızım kendimi çok zor tutuyorum istenen bir çocuk eşim çok istiyor
Geceden cok su içme. Sabah ilk idrarla yap bakalim. Insallah vardir, harika bir haberle uyandirirsin esini.🥰

Back
X