Kızlar bitti dediğinizde başlar mı her şey☹️

Varta95

*
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2017
24
4
1
Ben cok mutsuzumm.Hani isyan etmek gibi olmasın ama hayatta hiç bişeyim yolunda gitmiyor.Babam ben 7 yasiindayken vefat etmiş zaten.Kardeşim yok tek çocuğum.Akraba ilişkilerimiz soğuk.Annemle tamamen zıt kutuplarız oturup sohbet bile edemeyiz yani iletişim yemek hazır sofrayı topladan ibaret.Çok yakın arkadaşım diyebileceğim çok kişi yok zaten kücük bi ilçede yasiyorum üni dolayısıyla tüm arkadaşlar dağıldı bende okuyorum ama okuldada basarısızım ve dedigim gibi ordada içimi aciyim derdimi dökiyim kimse yok.Uzun süreli bi ilişkim bitti.Böyle her seyi düsününce içim öyle bi sıkılıyo kiii bu arkadaşım olsun sevgilm olsun gibi bi istekte deil icimde olan ama zor günler cidden geçiyo mu kizlar..düştüm dediğinizde kalktınız mı hiççç.Mucizelere inanmak istiyorumm

Sabret devran dönüyor hata yapmamaya bak. Okuluna asıl üniversite bitir işe de girdiğinde her şey düzene girer Allah ın izni ile. Dua etmeyi de unutma.

önemli olan okulunuz derslerinizi ıyı yapmaya bakın önce
allaha hergun yasadıgınız nefes aldıgız için şükredin herseyin hayırlısını dileyin annenizle siz kopruyu kurun zıtız demekle olmaz onun içinde de ne fırtınalar kopuyordur bilmediğiniz üzüntuleri vardır biraz polyannacılık oyanyın kendinizi sevin en önemlisi arkadas sevgili hepsi sonra gelir bu hayatı yalnız sevmeye bi baslayın

Kalkarsın canım ne gecelere günler doğuyor hem de öyle kalkarsın ki tüm acılarının intikamını alırcasına duayı elden bırakma bir de şu kişisel gelişim kitapları var ya bilinçaltının gücü gibi onlardan bir tane edin devamı gelir zaten o kitaplar da yazanlar tamamen safsata değil gerçekten ne çağırırsan o gelir hatta şimdi araştırmaya başla bence netten için biraz olsun ferahlayacak google a bilinçaltının gücü yaz çıkar bir şeyler

Benim hayatta gördüğüm bazen bazı konularda umulmadık anlarda cidden mucizeler oluyor ama nadiren. Zaten nadiren olmasa mucize olmazdı. Mutluluklar olur mutsuzluklar olur hayatta. Elinizdekilerin değeri bilir onlarla mutlu olmayi öğrenirseniz yani bardağın hep dolu tarafını görürseniz o zaman mutlu olursunuz. Hayatınızın iyi yanlarını gormeye çalışın. Ya da baktınız memnun olmadığınız yerler var onları değiştirmeye çalışın. Mucize biraz da sizin çabanıza bağlı. Oturduğunuz yerde mucize beklemeyin.

su anki düsüncelerin sonra degisecek tabiki...

sen derslerine odaklan. bunaldigin zaman spor yapabilirsin. gercekten cok iyi gelecektir. derslerine odaklan.

bakiyorum da; ben foruma seneler önce üye olmusum ve o zamanlarda bende benzer bir bunalim gecirdim hatta konu hakkinda yazmisimda.
o zamanlar sanki nefes alamiyordum. gercekten zordu benim icin...
yani durumun etkisinden kurtulmam 3 sene sürdü. benim icin uzun bir süreydi. Umarim herkesde böyle olmaz.

yani hakkinda belki böylesi hayirli bunu unutma. ben iyi ki de olmamis diyorum. insan bazen dogru yanlis muhasebesini gencligin verdigi etkiyle zamaninda yapamiyor. gerci kac yasinda olursan ol bu yanlis yapma durumlari her yasta oluyor.

yani demek istedigim su;
suan güzel zamanlarindasin; derslerine odaklan. bunaldiginda spora yönel, basariya yönel.

olayi tabiki bilmiyorum ben genel yaziyorum suan; ama benim tavsiyem; senden kaynakli bir durum degilse ve sen dogru yaptiysan herseyi gecmise takilip üzülme.

hayat devam ediyor, bu zamani bir kez yasiyorsun....bu zamani en güzel sekilde degerlendirmeye calis.

Tan-Geçer şarkısını armağan ediyorum durumunuza..
Bundan 10 yıl öncesine kadar karmakarışık duygulardayken dinlerdim.. O zaman Tan yeni çıkarmıştı öncesinde Sezen'den dinliyorduk ve ne zaman geçmeyecek gibi olsa yine açıyorum yeniden dinliyorum

Kendini motivasyon etme şeklin var mı. Mesela ben okurken başarı çok önemliydi benim için. Motivasyonum ise eğer başarılı olursam kendime bir şey almak idi. Başarısız olursam almıyordum kesinlikle mesela. Amaçda denebilir aslında. Bir amacınız olsun.
Başarısızım demişsiniz ya lütfen yanlış anlamayın hiç başarılı oldunuz mu? Bu size haz verdi mi?
Eğer devamlı istdğiniz sonucu alamıyorsanız biraz daha çalışın. Özellikle ayna karşısında. İnanın başarı haz veriyor. Başarılı olan insanla herkes arkadaş olmak istiyor okul ortamlarında...
Kendinize acıyarak yaşamayın. Ben bir ara sizin gibiydim. Böyle bir sonuca ulasılamıyor onu fark edince düzeldim.
Mucizeler inanın emeksiz olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…