• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bize yardım edin....

melix01

'Ben' kattım sana biraz..
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
1.331
3
156
Adana
Kızlar sımdı benım kardeşim 30 yasında 6 yıl once esınden bosandı 7 yasındada oglu var.3 yıldır bırıyle bırlıkte.adam iş guc sahıbı 37 yasında ve hıc evlenmemiş.malum gunumuz kosullarında hala oglanın aılesı kardesıme sıcak bakmıyor ve ıstemıyorlar.adamda bır yıldır beklıyor aılesı razı olsun dıye ama sanırım artık kardesımın dayanacak gucu kalmadı.ılk evlılıgındede cok sorunlar yasamıstı haketmedıgı ve sımdıde bu sıkıntılarla bogusuyor.ve zaman gectıkce ve sıkıntılar arttıkca sanırım aşkta bıtıyorki abla artık ben napım dıyor.bende bırak dıyorum ama ıncıtmekten korkuyor adamı uzulmesını hıc ıstemıyor.akıl verın kızlar bısıler yapalım ama neeeeee??cadıarzu

37 yaşında adam hala kendi kararını veremeyip ailesinin ağzının içine bakıyorsa bence de ayrılsın..

adam 1 yıldır neyi bekliyor ailesi razı olsun diye? bunun için bir çabası ısrarı vs yok mu? bir gün uyanacaklar ve herşey yoluna mı girmiş olacak anlamadım ki...

37 yaşında adam hala kendi kararını veremeyip ailesinin ağzının içine bakıyorsa bence de ayrılsın..

bence de...kaydirigubbakcemile5
restini çeksin... hayatımı bir şekilde kurmak durumundayım... bu böyle sürmez desin... adamın tavrına göre anlar zaten gerçekten ne yapması gerektiğini...

37 yaşında adam kendi iş güç sahibi ve hala aileyi iknaya uğraşıyo:1shok:r, kardeşinin düşünmesi bile hata bence çok çekmiş zaten biraz daha çekmek istemiyosa daha fazla yıpratmasın kendini adam olmayan olmuyor canım isterse yaşı 50 olsunşakkıdıhe bişekilde olduda evlendiler bu sefer ailesinin sen duldun çocukluydun oğlumu kandırdın laflarını hazmetmeye kocasınında ses çıkarmamalarını hazmetmeye alıştırsın kendini ozaman şimdiden:1closedeyes:

Ben koca koca adamların, ailesine ve çevrenin baskısına boyun eğmesini, kendi kabuğundan çıkamamalarını anlayamıyorum. Biz kadınlar daha yürekliyiz sanırım, herşeyi göze alabiliyoruz.
Kardeşin çeksin restini arkadaşım ya, ona bugün sahip çıkmayan adam yarın hiç çıkmaz, bir kere yaşamış zaten, adam kardeşin için mücadele etmiyosa yolu açık olsun. Bu sefer sıkıntıları kendisi değil çocuğu da çekecek..

bence ilk evliliğin gibi üzüleceğin bi yola girme.ailesinin ağzına neden bakıyorki.sonuçta kaderini sen kendin yazmadın ve ilk eşinden ayrılmayı bi tane çocuğunla kalmayı sen istemedin.böle bi durumda senin yanında gerçekten olmak isteyen bi erkek asla düşünmez ve kimsenin düşünmezinede izin vermez.hem ne yani kendide 37 yaşında sanıyormuki hiç evlenmemiş biri ile evleneceğini.bence ona çok kısa bir süre ver kesin net bişey sölemesi için.yine geveliyorsasalla gitsin cnm hiç üzülme.ömür boyu üzülmektense belirli bi süre üzülür sonra unutursun

Ailesinin elbette bir bildiği vardır, adamın yaptığı çok doğru, ailesine karşı çıkıp evlenenler hep hüsran yaşıyor, şuan adamın göremeyip ailesinin gördüğü birşeyler olduğuna eminim. Adam ailesinin düşüncelerine önem veriyor demekte anakuzusu demek değil, ailesini sayıyor demek!

Tanımadığı elin oğlu/elin kızı için insanın ailesiyle ters düşmesi ne diye..

Hem bende çocuğum evlenmek istese daha önce evlilik geçirmiş ve çocuğu olan biriyle evlenmesini istemezdim oğlumun yada kızımın.

Kardeşin çalışıyor mu? Eğer kardeşin çalışmıyorsa, ailesinin böyle bir tavır takınması çok normaldir.

ailesine karşı çıkmasını beklemek saflık biraz. yani bu kadar konu okuyoruz, etrafımızda bu kadar örnek var. erkekler 17 yaşında yakarım keserim biçerim diyorlarsa 2 sene sonra anneci oluyorlar ömürlerinin sonuna dek.

vengeancein dediği bir şeye şiddetle karşı çıkıyorum. benim oğlum/kızım evlenmemiş biriyle evlensin isterim demiş. eğer o oğul/kız 37 yaşında ise açıkcası ben bu kadar kesin konuşmazdım!

zaten kadıncağız birinci evlilikte yeterince yara almış böyle bir adamla evlenmeye kalkmak sönmüş yangını körüklemek gibi olacaktır 37 yaşında iş güç sahibi bir adam hala ailemi ikna edemiyorum diyorsa oyalıyordur canım maalesef hakkkında hayırlısı olsun

Ailesinin elbette bir bildiği vardır, adamın yaptığı çok doğru, ailesine karşı çıkıp evlenenler hep hüsran yaşıyor, şuan adamın göremeyip ailesinin gördüğü birşeyler olduğuna eminim. Adam ailesinin düşüncelerine önem veriyor demekte anakuzusu demek değil, ailesini sayıyor demek!

Hem bende çocuğum evlenmek istese daha önce evlilik geçirmiş ve çocuğu olan biriyle evlenmesini istemezdim oğlumun yada kızımın.

Kardeşin çalışıyor mu? Eğer kardeşin çalışmıyorsa, ailesinin böyle bir tavır takınması çok normaldir.

adam 37 yaşında canım
senin o dediğin 20li yaşlarda olur
demek ki aile adamın şimdiye kadar evlenmesine bir şekilde mani olmuş diye düşünüyorum ben
şu anda ayptıkları gibi
arkadaşların da dediği gibi bu yaşında ailenin sözünden çıkamıyorsa
iki kere düşünmek hatta uzaklaşmak lazım.

Vengeance
arkadaşım düşüncelerinde belki kendince haklı olabilirsin,
ama büyük konuşma arkadaşım,ne zaman büyük konuşsam başıma geliyor
açıkçası bende tasvip etmiyorum.daha en başından ailesi sorun çıkartıyorsa
kardeşinin bu evliliği de sorunlu olabilir.
arkadaşların dediği gibi iki kere düşünmek gerekiyor

iyi düşünüp doğru karar vermek lazımmm....herkes aynı fikirde!bu yaşında lafını dinletemiyorsa ailesine ilerde en ufak bir sorunda neler olacağını düşünün bir de.... kadın hiç bir zaman söz hakkına sahip olamayacakkkk!!!! başlamadan bitmesi en iyisii

hala ailesini ikna etmeye mi çalışıyor
yok artık ya
bu adam 37 yaşında ne iknası ya
ben bu kadını seviyorum bu kadın benim karım olacak diye elinden tutup ailesinin karşısına çıkamıyorsa
baştan bazı şeyleri kabul etsin kardeşiniz bence

Türkiye şartları böyle malesef..

Hiç evlenmemiş bir erkeğin, boşanmış ve çocuklu bir bayanla evlenmesine genelde erkeğin ailesi hoş bakmıyor..

Kardeşinizin yapacağı birşey yok..
Adamın ailesi kabul etmiyorsa, ilerde çok sorun yaşarlar..
Yani aile önemli değil, 37 yaşından adam kendi kararını versin diyoruz ama ailesini 2.plana atamıyorsa erkek, ilerde bu çok sorun olur..

Ya aileyi razı edecek ama gerçek anlamda kardeşinizi kabul edecek aile, ya aileyi 2.plana atacak ki_bunu yapacak erkek fazla çıkmaz, ya da bu iş başlamadan bitecek..

Bence kardeşiniz tekrar konuşsun, bu beklemeyle olacak birşey değil..
Bence karar verecek olan kardeşiniz değil, erkek arkadaşı..
İş ondan bitiyor.

hiç evlenmemiş erkekten geçtim boşanmış ama çocuğu olmayan erkeğe bile bekar muamelesi yapıp kız bakıyorlar ben hele buna hiç anlam veremiyorum nedir bukadar bu erkek pohpohlanması yaaa:olmaz:

hiç evlenmemiş erkekten geçtim boşanmış ama çocuğu olmayan erkeğe bile bekar muamelesi yapıp kız bakıyorlar ben hele buna hiç anlam veremiyorum nedir bukadar bu erkek pohpohlanması yaaa:olmaz:

Aynen şekerim erkeğin çocuğu yoksa, boşanmış olması hiç sorun olmuyor, ilk defa evlenecekmiş gibi kız arıyorlar..

Boşanmış kız öneriyorsun:''' aaa boşanmış olmaz diyorlar''

Neden senin ki boşanmış ya..diyorsun pat diye (ben demiştim:)

Ama o erkek diyorlar.

Bu hikayede böyle gelmiş böyle gidiyor işte:)))))))))

bahsettiğimiz kişi 20 25 yaş arası bi delikanlı olsaydı aynen bende o yaştaki evladımın daha önce başından evlilik geçmiş bi bayanla evlenmesine çok sıcak bakmayabilirdim ama bu adam 37 yaşında sütten çıkmış ak kaşık gibi durduğunu sanmıyorum resmi olmasada kim bilir kaç hatun boşamıştır bilmem anlatabildimmi:1closedeyes:

Back
X