• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar boşanıyorum ancak fikirlerinize ihtiyacım var

Velayet ona verilmez ki. Ama başım ağrımasın hırpalanmayayım diyorsan he, tamam de 7 yaşında alırsın de. Sen o zamana kadar şartlarını düzgün tutarsan, çocuk da mutlu olursa yine sende kalır. Adam hayatımı idame ettirmekten aciz boşver.
Kolay gelsin,

Çekişmeli boşanma baya uzun sürüyor diye biliyorum
En hızlısı anlaşarak boşanma olur
Bence bu konuda kararınızı da vermişiniz avukata başvurmanız gerekli
Haklı sebepler ne kadar var falan bi söyler size

şerefsize bak sen sakın arabanı verme canım bebek konusunda zaten hakim ona vermez bosuna debelenmesin

siz icinizi ferah tutun,kizinizi sizden n.h alir..
acin davayi bosayin gitsin,ayaklariniza kapanip barismak istemezse bende ariyana degilim.

Bu adam issiz güçsüz parasız pulsuzsa çekip istanbula nasıl gidiyor. Sen ona para mı veriyorsun yoksa kira vs gibi bir geliri mi var. Ailesinden mi alıyor? Ne yiyor ne içiyor bu adam, kimde kalıyor?

Sen buna para gondermiyorsundir insallah

Elinden geleni ardina koyma alabilecegin herseyi al.. mahkemelerde vakit öldururum diye de dusunme avukat ugrasiyo senin icin.. kizinida ole bi babaya hangi hakim verir. 1 senedir calismadigini ispatlarsin zaten rahatlikla.uzulme bu durmda olan cok kadin var tek degilsin

Benim çekişmeli boşanmam 2 yıl sürdü.iyi bir avukat buldum ve mahkemeye sadece birkere şahit dinlenmesi aşamasında gittim.çocuk konusunda rahat olun hakim çocuk kaç yaşında olursa olsun çocuğun yararını gözetecektir ve velayet sizde kalacaktır.şöyleki aranızda anlaşma dahi yapsanız eşinizin yedi yaşına gelince çocuğu sizden alabilmesi için velayet davası açması gerekir tabi böyle bir dava açsa bile hakim çocuğun yararını gözetip velayetin eşinize geçmesi için geçerli gerekçelerin olup olmadığına bakacaktır.misal annenin akıl hastası olması,sürekli alkol kullanması,kötü yola düşmesi,çocuğun sağlıksız bir ortamda olması ve ihtiyaçlarının karşılanmaması vb. gibi bunlarda olmayacağına göre içiniz rahat olsun.size anlaşmalı yada çekişmeli boşanın diyemem ama tavsiyem eşinizle siz muhattap olmayın iyi bir avukat bulun avukatınız muhattap olsun.avukatınız sizi boşanmanın ne şekilde olması gerektiği konusunda yönlendirecektir.

Anlaşmalı boşanırsan en geç 1 ay içinde boşanırsın... Ancak çekişmeli olursa (adı üstünde çekişmeli) eşinin yapacağı huysuzluklara göre uzar. Normal halde bile 1 yılda sonuçlanıyor çekişmeli davalar... Çocuğa gelince şu durumda çocuk daha küçük babaya verilmesi söz konusu değil. Hem de adam işsiz diyorsun. 7 Yaşından sonra alırım demiş. 7 Yaşına kadar kim öle kim kala. Belki o zaman gelince hiç istemeyecek çocugu, belki daha da maddi durumu kötü olacak belki de cocuk babasına gitmek istemeyecek vs. Şimdiden 7 yaşını düşünme bence..

Birak bacim çekişmeli olsun avukatin muhattap oluyor zaten. Arabani parani hicbirseyi yedirme. Utanmaz neymis ekonomik özgürlüğün varmış. Adam olaydin senin de olurdu. Cocugu hiç düşünme sana verirler.
Arabanın krikosunu bırak buna sadece.

eşim olacak insan müsveddesiyle ilgili daha önce 2 kez konu açmıştım.hatırlamak isteyenler için kısaca eşim küçüçük bi tartışmada küser,ayrı yatar, aynı sofraya oturmaz.basar istanbula gider.istediği saatte girer istediği saatte çıkar.ben tepki verince daha çok kavga ederiz barışma süreci daha çok uzar.en sonki tartışmamızda bu bastı istanbula gitti gene bi arkadaşı ben hamileykeneşimin beni para karşılığı hayat kadınlarıyla aldattığını söyledi..sonra bunun yalan olduğunu öğrendik..
Bu arada 2,5 aylık kızım var ancak evlilik diye bi şeyimiz kalmadı.bu en sonki kavgamızın küslüğü hala sürüyor.bilirsiniz hep kadınlar fedakardır..eşime ne zamana kadar sürecek bu böyle filan diye konuşmaya çalıştım pe bi sonuç elde edemedim..boşanmaya karar verdik ancak bana diyo ki kızımı vermem.bende asıl ben sana vermem henüz 2,5 aylık benim sütüme şefkatime muhtaç dedim.tamam o zaman 7 yaşına kadar velayeti sende kalsın 7 yaşından sonra bana verirsin dedi.hayır ömür boyu kızım benimle kalacak, mahkemenin izin verdiği günlerde görebilrsin kızını, senden kaçıracak değilim sonuçta babasısın dedim.kabul etmiyor.o zaman diyo herkes kendi kılıcını kuşansın dedi bana.
eşim 1 yıldır işsiz..1 yıldır evin tüm sorumluluğu bende..araba aldık 3/2 parasını ben verdim sırf benden boşansın diye tamam istemiyorum arabada senin olsun dedim..neymiş efendim benim ekonomik özgürlüğüm varmış, şartlarımız eşit değilmiş,onun parası yokmuş,o yüzden araba onun hakkıymış falan filan..
çekişmeli dava açıp mahkemelerde de zaman öldürmek istemiyorum..bir an önce bu adamdan boşanıp düzenimi kurmak hayatıma yön vermek istiyorum..şimdi merak ettiğim şu çekişmeli açarsak ne kadar sürer?mahkeme şu an kızımı bana verse bile ilerde babaya verir mi?kızımsız bi hayat düşünemyorum çünkü..avukat arkadaşlar varsa lütfen bi akıl versin bana..uzun oldu kus bakmayın
Bu anlattığınız koşullarda 1 yıl bile uzamaz davanız.. Haklarınızı da çocuğunuzu da söke söke alın o adamdan

adamla konuş konuş bi sonuç alamıyorum.o zaman herkes kendi davasını açsın dedim.ben açmıyorum dedi..sana kızımı da vermiyorum, arabayı da vermiyorum,hem nafaka hem tazminat isticem sende elinden geleni ardına koyma dedim.küfürlü msjları filan duruyo daha önceki kavgalarımızda..hepsini sunucam mahkemeye.insan evladıyla sınanınca can havliyle mantıklı düşünemiyor.aman başımdan gitsin de araba da onun olsun diye düşünüyosun ama ilerde ben niye 3 kuruş adama bağış yaptım ki diye düşünücem ve pişman olucam..ne kadar sürerse sürsün dava artık umrumda değil.zaten bırakın yeniden evliliği erkek sinek dahi görmek istemiyorum cok uzuuuuun bi süre...

Davadan çekinme, mahkeme o kadar küçük kız çocuğunu çalışmasan bile anneye verir ailenin durumu iyi olsa bile. Kaldı ki eşin çalışmıyor, borçlarını dahi ödeyemeyecek vaziyette... Nafaka istesen onu bile veremeyecek çocuğun için...

Neye dayanarak istiyor çocuğu, hangi kafayla mahkemenin çocuğu ona vereceğine inanıyor? Çekinme süreçten, avukat her şeyi halledecek. Arabayı da bırakma dallamaya. Çocuğun için al.

Davadan çekinme, mahkeme o kadar küçük kız çocuğunu çalışmasan bile anneye verir ailenin durumu iyi olsa bile. Kaldı ki eşin çalışmıyor, borçlarını dahi ödeyemeyecek vaziyette... Nafaka istesen onu bile veremeyecek çocuğun için...

Neye dayanarak istiyor çocuğu, hangi kafayla mahkemenin çocuğu ona vereceğine inanıyor? Çekinme süreçten, avukat her şeyi halledecek. Arabayı da bırakma dallamaya. Çocuğun için al.
ne boşanmaya niyeti var ne anlaşmaya ne de aile olmaya..öyle salak saçma bi adam işte.vermicem araba filan.cocuğu isteyerek işi yokuşa sürüyo güya

işsiz kocaya hangi hakim çocuk verir. araba evlendikten sonra alındıysa ortaktır.

Kocaya bak adı koca utanmaz nasıl eşit şartta değilmiş çalış o zaman kadın parası yiyecegine cocuk konusuna gelince sana verirler lüzumsuz adam ışte peh:KK62:

o zaten 7 yaşından sonra istiyor.nah veririm

Siz Boşandıktan sonra en fazla 3 4 kez düzenli gelir görür sonra yüzüne bile bakmaz kızının
Tek derdi zorluk çıkarmak
Adamın bundan sonra her hareketini mesajını kaydedin belgeleyin bulunsun nolur nolmaz

Back
X