• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar böyle bir adamla evlenilirmi sizce yardım lütfen :(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi x34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

x34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
55
0
0
İstanbul
kızlar 28 yaşındayım,1 yıldır devlet memuru birisiyle çıkıyorum,deli gbi aşığım ona (kötü bir huy ama ben çok zor aşık olan beğenen biriyim) bu hayatımda 2. aşık olduğum biri.evlenmeyi düşünüyoruz ama tarih belli değil.kararsız olduğum konu onun huyları.çoğu zaman çok dengesiz mesela gün içinde benimle güzel konuşuyor aşk sözcükleri söylüyor , ama akşam olunca ağzından ''evet,hayır cümlelerini zor alıyorum zorla konuşuyor benimle telefonu kapatmak için sabırsızlanıyor resmen neden böyle davrandığını sorunca mayıştım ,bi tembellik geldi,çok yemek yedim ağırlık yaptı, gibi saçma sapan şeyler söylüyor ki işi de okadar yorucu değil ,bende bu bahane diyorum oda napayım ağzımdan çıkmıyor birşey diyor.ben açlıktan,uykusuzluktan,gebersem bile o arayınca aşkla konuşuyorum,onun bu tavrı beni üzüyor,bide çok borcu var 60 000 tl filan ama hala rahat yaşıyor,birde bana çok az zamanlarda ve kısaca söylüyor beni sevdiğini yapım böyle diyor söyleyemiyorum diyor sizde bilirsiniz biz bayanlar güzel şeyler duymak istiyoruz çok şey istemiyorum ki :( böyle bir adamla evlenilirmi ama dediğim gibi çok seviyorum ayrılmayı düşündüğüm an hıçkırıklara boğuluyorum.,ayrıca benide seviyor biliyorum hissediyorum ,ama bana ters hareketleri şuan onun karakteri böyle diyip kabullenmeye çalışıyorum ama çok üzülüyorum bu duruma ağlıyorum,ilerdede katlanabilirmiyim kabullenebilirmiyim bilmiyorum :((

kızlar 28 yaşındayım,1 yıldır devlet memuru birisiyle çıkıyorum,deli gbi aşığım ona (kötü bir huy ama ben çok zor aşık olan beğenen biriyim) bu hayatımda 2. aşık olduğum biri.evlenmeyi düşünüyoruz ama tarih belli değil.kararsız olduğum konu onun huyları.çoğu zaman çok dengesiz mesela gün içinde benimle güzel konuşuyor aşk sözcükleri söylüyor , ama akşam olunca ağzından ''evet,hayır cümlelerini zor alıyorum zorla konuşuyor benimle telefonu kapatmak için sabırsızlanıyor resmen neden böyle davrandığını sorunca mayıştım ,bi tembellik geldi,çok yemek yedim ağırlık yaptı, gibi saçma sapan şeyler söylüyor ki işi de okadar yorucu değil ,bende bu bahane diyorum oda napayım ağzımdan çıkmıyor birşey diyor.ben açlıktan,uykusuzluktan,gebersem bile o arayınca aşkla konuşuyorum,onun bu tavrı beni üzüyor,bide çok borcu var 60 000 tl filan ama hala rahat yaşıyor,birde bana çok az zamanlarda ve kısaca söylüyor beni sevdiğini yapım böyle diyor söyleyemiyorum diyor sizde bilirsiniz biz bayanlar güzel şeyler duymak istiyoruz çok şey istemiyorum ki :( böyle bir adamla evlenilirmi ama dediğim gibi çok seviyorum ayrılmayı düşündüğüm an hıçkırıklara boğuluyorum.,ayrıca benide seviyor biliyorum hissediyorum ,ama bana ters hareketleri şuan onun karakteri böyle diyip kabullenmeye çalışıyorum ama çok üzülüyorum bu duruma ağlıyorum,ilerdede katlanabilirmiyim kabullenebilirmiyim bilmiyorum :((

sana sevdiğini azz söylüyor olabilir her insan bir değildir kimisi duygularını yoğun yaşar kimisi çekinir belli edemez ki ,bu anlattıkların bence basit şeyler takılma , ama borcu için bişey söyleyemem az buz değil 60 bin

gerçekten borç ve ona nazaran rahat yaşama ve devlet memurluğu bir arada olabilecek şeyler değil kuzum.bir de gündüz iyi ama akşam az konuşuyorsa ya yoruluyordur ya evlidir yada yaşadığı çevreden çekiniyordur

bence dkkatli ol bu adam kesinlikle evli.. neden dersen sabah ayrı akşam ayrı konuşuyor. sen çalışıyormusun..hele borçlu ise ondan uzak dur. senin ve onun aile durumu nasıl...

Son düzenleme:
tutarsız bi adam...
ne için bu kadar borç yapmış sordunmu hiç..
merak ettim bende bekar adam ne yaptı o kadar parayla...
bazı insanlar duygularını belli edemez bu konuda bişey söyleyemem ama pek öyle evlenipte mutlu olunacak bi adam gibi gelmedi bana..
yinede tabi hayat senin güvenirsen değiştireceğine inanırsan bilemem....
ama bunlar kolay şeyler değil....
çok yıpratır insanı deymez...

Bu adamla evlenirsen buraya daha çoook konu açarsın..
Bi dakkası bi dakkasını tutmuyor bunun.

abimde aynı huylara sahip ikizler burcumu yoksa erkek arkadaşın ikizlerse eğer ruh halleri hiç belli olmaz bi an çok iyiyken bi an çok agresif olabiliyolar yada dediğin hareketlerdeki gibi çok seviyorsan gözün bunları görmeyecek alışmaya çalışacaksın yengem öle yapıyo ama bazen çekilmez olabiliyo bu tür hareketler o yüzden evliliğin bi ömür olduğunu düşününce düşünmek durumunda kalırdım ben ...

Bence bu adam seni ilerde kesinlikle çok daha fazla üzecektir.
Şimdiden böyle yapan, evlenince ohooo....
Evlenmeden önce tutkuyla bağlı olanlar bile evlendikten sonra tutkusu geçiyor.
Bir de bu kadar borcu niye yapmış bekarken insanlar özellikle erkekler para biriktirir ilerde düğün yaparım vs. yatırım diye...
Bu adamda bir işler var dikkat et !

Evet,
Evli Olabilir..

Çok Entresan..
Yapabilirsen kimlik Paylaşım Sistemi Var.
Nufus Kayıt Örneğine Bak..
Eger Yapamazsan Bana ÖZelden Ulaş Yardımcı olurum,
Kamu kurumunda çalışıyorum kps (kimlik paylaşım sistemi) elimin alıntda..

aklıma başka bişey gelmedi..

Akşam farklı konuşuyorsa,evli olabilir,evli değilse birisiyle yaşıyor olabilir.

Ailesiyle yaşıyorsa onlardan çekiniyor olabilir.Ailesi seni tasvip etmiyorsa onların yanında samimi konuşmuyordur belki.
Veya telefonda konuşamayan birisi olabilir ama genellikle tam tersi olur.Yani yüzyüze söylenmeyenler,telefonda söylenir.
Ama siz uzak yaşıyormuşsunuz,zaten tüm konuşmalar telefonda oluyordur.
Gündüz gece farkı epey düşündürücü.

Borç konusu ise başlı başına büyük sorun zaten.
Sizi pek evlilik yolunda göremedim.

benimde vardı böyle bir deneyimim gündüz konuşur akşam bazen telefonları bile açamazdı kızardım hatta 30 yaşına gelmişsinnn evde telefon açmaya çekiniyosun ne biçim adamsın diye. Allahtan ilk ayımızda hemen bir arkadaşa kimlik bilgilerini verdim o da kimlikten kütüğünü araştırmışş ailesini aramış evlerini bağ-kurdan vs diye arıyorum diyerek konuya girmiş oğlunu sormuş evli gözüküyo diye onlarda herşeyi anlatmışlar tabi boşanıyo da mahkemelikte 10 ay önce evlerini ayırdırlar da vs vs... hoş tabi bunlar içimi soğutmadı yalanla başlayan b ir ilişki diyerek anında kesmiştim irtibatı... tabi herkes bu şekilde olucak diye birşey yok ama araştır derim konunun üzerinde dur.

Akşam soğuk olması evli olduğundan mıdır vs. bilemem.. Ama normal değil...

Ama duygularını belli etmemesi yapı meselesidir, değişmez.. Sende bu durumu kabullenecek gibi durmuyorsun..

Başından bu kadar çatırtı sesleri duyulan ilişkilerin ileri ki adımları atılmamalı bence..

dışarıda buluştuğunuz zaman nasıl ya da ailesiyle veya arkadaşlarıyla tanıştın mı?

cnmmm herşeyden önce ilk olarak borcu bitmeden asla evlenme hayatının hatası olur.... :45::45::45::45::45:

valla ben bı terslık goremedım borcu dısında bunları genelde agır abı takılmak ısteyen her erkek yapar.:1: borc konusundada belkı bı bıldıgı bekledıgı bısı vardır neılıyım cok kafaya takıpta ayrılınıcak seyler degıl ya para yuzunden sevdıgınden ayrılma derım

Evli değilse bile eğer ailesi ile yaşıyor ve ailesi ile henüz tanışmadıysan seni gizliyor olabilir..
Şahsen 2 sene kadar önce böyle bir durum yaşamış biri olarak anlattıkların çok yakın geldi..

kusura bakma amma eşin olacak dedıgın insan sana kendını belli etmişş

rengini söylemiş yaniii...

her şey ortada bence pişaman olmamak için iyice tanımadan asla evlenmeeee........

ayrıca ağzından senı sevıyorum cümlesi düşmeyen insanlarda fazla inanmaa. cıvık oluyorlar her dakıka

bece senı sevıyorum cümlesi yerı ve zamanında söylenmelıkı anlamını yıtırmesınn...

Back
X