• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar böyle bir adamla evlenilirmi sizce yardım lütfen :(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi x34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar 28 yaşındayım,1 yıldır devlet memuru birisiyle çıkıyorum,deli gbi aşığım ona (kötü bir huy ama ben çok zor aşık olan beğenen biriyim) bu hayatımda 2. aşık olduğum biri.evlenmeyi düşünüyoruz ama tarih belli değil.kararsız olduğum konu onun huyları.çoğu zaman çok dengesiz mesela gün içinde benimle güzel konuşuyor aşk sözcükleri söylüyor , ama akşam olunca ağzından ''evet,hayır cümlelerini zor alıyorum zorla konuşuyor benimle telefonu kapatmak için sabırsızlanıyor resmen neden böyle davrandığını sorunca mayıştım ,bi tembellik geldi,çok yemek yedim ağırlık yaptı, gibi saçma sapan şeyler söylüyor ki işi de okadar yorucu değil ,bende bu bahane diyorum oda napayım ağzımdan çıkmıyor birşey diyor.ben açlıktan,uykusuzluktan,gebersem bile o arayınca aşkla konuşuyorum,onun bu tavrı beni üzüyor,bide çok borcu var 60 000 tl filan ama hala rahat yaşıyor,birde bana çok az zamanlarda ve kısaca söylüyor beni sevdiğini yapım böyle diyor söyleyemiyorum diyor sizde bilirsiniz biz bayanlar güzel şeyler duymak istiyoruz çok şey istemiyorum ki :( böyle bir adamla evlenilirmi ama dediğim gibi çok seviyorum ayrılmayı düşündüğüm an hıçkırıklara boğuluyorum.,ayrıca benide seviyor biliyorum hissediyorum ,ama bana ters hareketleri şuan onun karakteri böyle diyip kabullenmeye çalışıyorum ama çok üzülüyorum bu duruma ağlıyorum,ilerdede katlanabilirmiyim kabullenebilirmiyim bilmiyorum :((

Kararsızlığınız bahsettiğiniz konular yüzünden ise bana göre endişelenecek bir şey yok gibi 1 yıldır berabersiniz bir insan ne ise odur o zamanlar farklı şimdi farklı davranıyorsa haklısınız tabi
1)ne iş yapıyorsa yapsın eve gelince insana bir yorgunluk çökebilir her dakika aşkım canım diyemez ki insan hem dese bile sıkar bir yerden sonra
2)seni seviyorum sözcüğüne illa ağzından duyman gerekmez sık sık söylemiyor olabilir ama sevdiğini hareketlerinden belli eder insan
3)memur adam ayın 15 inde maaşını alır sekteye uğramaz borcunuda kolay kolay ödeyebilir bu konudada sıkıntı yok bana göre

sonucta 1 yıldır tanıgın insan bazı arkadaşlar evli olabilir yazmış ama elbet anlardınız bunu 1 yılda diye düşünüyorum,bana göre abartı bir davranışı dengesizliği yok kabul edilemez yanlarıda yok sadece birbirinizden beklentileriniz farklı o kadar sorun etmeyin derim

akşam olunca mı sadece böyle soğuk davranıyor?
eğer böyleyse belki de akşamları yanında rahat konuşamayacağı kişiler vardır

yani ailesiyle falan yaşıyorsa rahat olamıyordur belki:31:
ama sen iyice bir araştır canım!
bir arkadaşımız evli olabilir yazmış.
kimdir? nasıl biridir öğren bir?

Back