kızlar bu 2 oldu... ne diyeceğimi bilmiyorum..

battaniyemkareli

Are you mine?
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
464
17
298
merhabalar.. önceden açtığım konuları okumuşunuzdur. en son sevgilimin benden bişey sakladığını öğrenmiş ve sorunumu sizinle paylaşmıştım.. aradan fazla zaman geçmedi ve yine sakladığı şeyleri öğrendim..

tamam belki büyük şeyler değil ama.. güvenemiyorum artık.. gerçekten.. özür diliyor ve ben cevap veremiyorum.. duygularım karma karışık.. yardım edin lütfen..

Neyi sakladığına bağlı ama ilkinde bu konuda hassasiyetine anlamış olmasına rağmen yine yapıyorsa vazgeçmez bence bu huyundan...Çok net bir biçimde konuş...Yalanların ondan ayrılmasına neden olabileceğini,eğer şuan bile sakladığı şeyler varsa söylemesini kızmayacağını dile getir...Sakin ve kararlı ol...

sakladıkları büyük şeyler değil diyorsun. eğer böyleyse bu konuda kendi özeleştirini yapmalısın önce. çok mu sıkboğaz ediyorsun, her adımını her hareketini sana rapor etmesini mi istiyorsun ? eğer böyle yapıyorsan saklamasının sebebi bunlardır.

merhabalar.. önceden açtığım konuları okumuşunuzdur. en son sevgilimin benden bişey sakladığını öğrenmiş ve sorunumu sizinle paylaşmıştım.. aradan fazla zaman geçmedi ve yine sakladığı şeyleri öğrendim..

tamam belki büyük şeyler değil ama.. güvenemiyorum artık.. gerçekten.. özür diliyor ve ben cevap veremiyorum.. duygularım karma karışık.. yardım edin lütfen..

sende onu mazinin derinliklerine sakla o zaman,güvenmiyorum diyorsun daha ne olmasını beklıyorsun kı ayılmak ıcın

sık boğaz etmiyorum..kız arkadaşının ailesiyle tanışmış.. ben ameliyat oldum bi geçmiş olsuna gelmedi.. babamdan çekiniyomuş..

edit: kız yakın arkadaşının sevgilisi

Son düzenleme:
Ne olursa olsun, küçük veya büyük..Sevgili bir şey saklıyorsa, bunda bir bit yeniği ararım ben...Güven çok önemlidir..Güven yitirilince, ortaya yapış yapış bir şey çıkıyor..
Sağlıksız bir ilişkin var şu anda..Yapman gereken şey ayrılmak..Bunu yapmak, söylemek kadar kolay değil tabi..

Ne olursa olsun, küçük veya büyük..Sevgili bir şey saklıyorsa, bunda bir bit yeniği ararım ben...Güven çok önemlidir..Güven yitirilince, ortaya yapış yapış bir şey çıkıyor..
Sağlıksız bir ilişkin var şu anda..Yapman gereken şey ayrılmak..Bunu yapmak, söylemek kadar kolay değil tabi..

söylemek kadar kolay olsa keşke..

Ne sakladığına cidden bağlı bir konu bu.

Seni ilgilendiren bir şey değilse sorun çıkarmaya değmez gibime geliyor. :34:

sık boğaz etmiyorum..kız arkadaşının ailesiyle tanışmış.. ben ameliyat oldum bi geçmiş olsuna gelmedi.. babamdan çekiniyomuş..

bişey anlamadım sevgilin senden bişey saklıyor kız arkadaşının ailesi ile tanışmış bunlar kim bağlantı kuramadım
ama güven ile ilgili sıkıntı varsa o hep olur diyim

Önceki konularına bir göz gezdirdim de, Allah aşkına kendinize bunları yapmayın, siz kendinize bunu yapmazsanız karşınızdaki de size bir şey yapamaz..
Adam sana çirkinsin demiş, yalan söyleyip gitmiş alkollü malkollü ortama kızlarla eğlenmiş, ayrılmışsınız 2 ay peşinden koşmuşsun barışalım diye v.s..Kendini toparlayıp yol verir misin artık bu arkadaşa?

Çıkar şunu kafandan kendine gel biraz, en azından bunun için biraz çabala yahu..
Kız arkadaşının ailesiyle tanışmaya gittiyse o sadece arkadaş değildir..Bildiğin sevgilidir..

Önceki konularına bir göz gezdirdim de, Allah aşkına kendinize bunları yapmayın, siz kendinize bunu yapmazsanız karşınızdaki de size bir şey yapamaz..
Adam sana çirkinsin demiş, yalan söyleyip gitmiş alkollü malkollü ortama kızlarla eğlenmiş, ayrılmışsınız 2 ay peşinden koşmuşsun barışalım diye v.s..Kendini toparlayıp yol verir misin artık bu arkadaşa?

Çıkar şunu kafandan kendine gel biraz, en azından bunun için biraz çabala yahu..
Kız arkadaşının ailesiyle tanışmaya gittiyse o sadece arkadaş değildir..Bildiğin sevgilidir..

kız çok yakın arkadaşının sevgilisi..
offf... kızlar hiç bişey söyleyemiyorum kitledim kaldım moron gibiyim.

Senden bisi sakliyosa bir halt yiyor demektir. Benimde eskiden evli oldugum okuz cikarken birseyler sakladigini biliyodum. Kurcalamadim aile sorunu vs oldugu icin. Bazen insan anlatmaya utanir diye dusundum. Sonra evlendim anladimki cadi kazanina dusmusum ama is isten gecmisti. Sonra zor kurtuldum texas ailesindennn olaylari butmiyodu yahuuuuuu.... O yuzden seni onu defet gitsin.. Guven ruh gibidir unutma cikarsa asla gelmez..

Senden bisi sakliyosa bir halt yiyor demektir. Benimde eskiden evli oldugum okuz cikarken birseyler sakladigini biliyodum. Kurcalamadim aile sorunu vs oldugu icin. Bazen insan anlatmaya utanir diye dusundum. Sonra evlendim anladimki cadi kazanina dusmusum ama is isten gecmisti. Sonra zor kurtuldum texas ailesindennn olaylari butmiyodu yahuuuuuu.... O yuzden seni onu defet gitsin.. Guven ruh gibidir unutma cikarsa asla gelmez..

evet kesinlikle ruh gibi.. gelmiyor...

Bence küçük şeyler saklamak daha kötü
bu kadarcık bişey için yalan söyleyen daha büyük şeyler için daha büyük yalanlar söyler
bence tabi

kız çok yakın arkadaşının sevgilisi..
offf... kızlar hiç bişey söyleyemiyorum kitledim kaldım moron gibiyim.

canım yakın arkadaşının sevgilisi

peki arkadaşı da yanındamıymış tek mi gitmiş tek gittiyse niye tek gitmiş ona neymiş arkadaşının sevglisinin ailesinden

sen ameliyat oldun seni aramadı defettttt gitsin babandan çekinmiş tel denen bir alet var hadi konuşturamadı kız kardeşi kuzeni de mi yok aratacak bahane bugun hastayken bakmayan ilerde bakmaz bacımmmmm

Back
X