Kızlar bu 5 bölüm arasında kaldım karar veremiyorum yardım edinn

fulya6118

İcra memuru
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
199
1
116
35
Slm kızlar,
Önlisans bilg prog. mezunuyum. Açıköğretim 2 yıl okuyarak 4 e tamamlamak istiyorum . kayıtlar başladı ancak hala hangi bölüm karar veremedim...:18:
Seçebileceğim bölümler,
İşletme, iktisat, maliye, kamu yönetimi,uluslararası ilişkiler.
Sizin tavsiyeniz nedir. Kısaca nedeniyle yazarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz.
Cevap yazan herkese teşekkürlerr:16:

Son düzenleme:
Slm kızlar,
Önlisans bilg prog. mezunuyum. Açıköğretim 2 yıl okuyarak 4 e tamamlamak istiyorum . kayıtlar başladı ancak hala hangi bölüm karar veremedim...:18:
Seçebileceğim bölümler,
İşletme, iktisat, maliye, kamu yönetimi,uluslararası ilişkiler.
Sizin tavsiyeniz nedir. Kısaca nedeniyle yazarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz.
Cevap yazan herkese teşekkürlerr:16:

Aslında seçim basit özel düşünüyorsan içinden geleni oku devlet düşünüyorsan kadrosu çok olanı...

Bu senin gelecek hayaline bağlı bir şey ki biz nasıl karar verebilicez :/
Neye göre seçmek istiyorsun parası mı kolaylığı mı vs

Ben ingilizce iktisat okumaya başlıycam bu yıl.Kendi bölümüm olduğu için iktisat diyorum iyi bi okulsa ingde sağlamsa önü çok açık

Bu senin gelecek hayaline bağlı bir şey ki biz nasıl karar verebilicez :/
Neye göre seçmek istiyorsun parası mı kolaylığı mı vs

avantajlarına göre .memuriyette yada özel sektörde hangi bölüm daha avantajlıdır. mesela şimdi baktımda 500bin işletme okuyan varmış şuan tr de bu yüzden bu seçeneği eledim.

avantajlarına göre .memuriyette yada özel sektörde hangi bölüm daha avantajlıdır. mesela şimdi baktımda 500bin işletme okuyan varmış şuan tr de bu yüzden bu seçeneği eledim.

Hah ben de onu diyecektim işletme, iktisat gibi bölümleri açıktan okumayı mantıklı bulmuyorum. İyi üniversitelerde okunmalı. Maliyeyi pek bilmem ama uluslararası daha avantajlı görünüyor bana...

İktisat ve maliye okumak çok zor işletme daha kolaydır ama dediğiniz gibi mezunu çok uluslararası ilişkiler olabilir ama dil geliştirmek de çok önemli...

Back
X