Kızlar bu adam napıyor?

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Kızlar herkese mrb kısa bi zaman önce konu acmstim sevdiğim bir adam var bir yılı geçti ben çok sevdim onu ama onun niyetyse sadece gönül eğlendirmekti acikcada dedi asla evlenmek istemiorm evet hoşlaniorm ama ciddiyet ask yokmuş niyetini bilmeme rağmen onla konstm konstm dedysem beyefendi kafasina estikçe yazdi bnde sazan gbi atladim derken en son çok kötü durumdayken buraya konu actim ve sizlerin yorumlarıyla gercklerle yuzlestim ve ondan soğudum bi nebzede
olsa ve bitirmeye karar verdim kafamda
hayatimi tam yoluna koymusken hatta
ondan snra ilk defa birinden hoşlanmaya
baslamisken tekrar geldi yaa ve ben ağzma
geleni saydim oda kötü oldu baya agir
konstm cnku ama dayanamdm ve tekrar
grsmeye basladim adamin niyeti malum
tabi ama istersem hayatimdan tamamen
cikabilirmis yüz yüze grsmeye karar verdik
ve görstk ona sevdgmi çok aci cektgmi
söyledim oda seviomus beni güya pehhh
asla inanmadim ama ciddiyet yokmuş falan
filan mesele suki onla hicbiseklde
olmiycagni anladim kızlar ama biden onu
bicak gibi kesip atamiorm yaa naapmaliyim
bilmiorm hersey görstğmzde çok güzeldi
oysaki of kizlar bu adam napiyo yaa

Ağzına geleni sayıp tekrar görüşmek ne demektir adam gönül eğlendiriyor diyorsun sen milletin eğlencesi olmayı kendine yakıştırıyorsan buyur malzeme ol.

Bir de gözünü seveyim "gidiORum yapiOrum" derken arada düşen harfleri de ekleyiverin güzelim dilimizi kepaze etmeyelim.

Nasıl ilişkiler yaşıyorsunuz ya hayret! Hem ağzına geleni saydıktan sonra sevdiğini neden söylüyorsun, kendinle çelişiyorsun? Adamın ne yapmaya çalıştığı bellide, senim ne yapmaya çalıştığını anlamadım ben! Bide gözünüzü seveyim nokta virgül vs kullanın ya, hayatınızda gereksiz birsürü adamcıklara yer veriyorsunuz, noktalama işaretlerinede yer verin

Sen ne yapiyorsun asil? Sacma sapan bir adamin pesinde gunlerin, aylarin geciyor.

O adam bir kadına aşık olana kadar her boş zamanında seni arar hepsi bu..

KENDİNE SAYGIN OLSUN. Elin szi ciddiye almayan adamlarıyla kendinizi rezil etmeyin.

Karsiliksiz asktan hayir gelmez canim nasil bir adam oldugunu biliyorsun ne kadar aci ceksende birak yazma arama karsilik verme hic bir sekilde. Sevgini kullanarak ona zaafinin oldugunu biliyordur kullandirtma kendini

Ben seviyorum malesf olay bu
Sen seviyorsun adam da bu nasıl olsa her turlu geliyor bana diye devam ediyor aramaya. Sen böyle devam ettikçe de daha çok kafa yorarsın merak etme. Kendine saygın olsun biraz seninle ciddi olmadığını söylemiş daha ne desin? Gonlumu eğlendirip seni ortada bırakacağım hemde bunu her istediğimde yapacağım sende kendi derdine yan dur mu desin?

Yapmayin yahu.
Boyle bi iliski mi olur. Bu hastalik gibi.
Guzel seyler yasamak guzel bi hayata saglam adimlarla ilerlemek sizin de hakkiniz. Niye kendinize zulmediyorsunuz. Sizin onu sevdiginizi dusunmuyorum. Sevgi boyle bisey degildir. Sizinki takinti sanki.
Bakin ne guzel insanlar var etrafimda birbirini tamamliyorlar guzel guzel gelecege dair adimlar atiyorlar. Siz hakettiginizi dusunmuyor musunuz?

Hem yuzune o kadar seyi soyle snra git komus sevdigini soyle valla anlamiyorum .sen kendini asagilik herkesun ezecegi herkesin kullanip atacagi biri olrak goruyosa bilmiyorum artik.o kadar tuyo verdim ise yaramadiysa birak onun senden almak istedgi cok farkliymis demek ki bu arada bana mesaj atmadigina gore arkadasligimiz bitmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…