Aşılama kızlar bu ay aşılamam var femara kullandınız mı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

peppecura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
167
5
96
İstanbul
canlarım bu ay kısmetse ilk aşılamam olucak bugün dr gittim dr bana femara diye bi ilaç verdi 5 gün kullancam p.tesi tekrar gidicem acaba bu femara hakkında bilginiz varmı dr 5 tane verdi hapı acaba kist yaparmı diye korkuyorum daha önce klomen kullanmıştım o kist yapmıştı kızlar inş. bu heyecanlı yolculuklarımız güzel haberlerle dolu olur şimdiden teşekkürler arkadaşlar

günaydın canım,ben ilk aşılamada femara kullandım. fazla sayıda yumurta gelişmesini engellemek için verdi doktorum.benim 2 yumurtam gelişmişti.ikinci ve üçncü aşılamada gonal f kullandım 3 yumurta oldu.3. aşılamamın sonucunu bekliyorum.galiba bu da negatif:) Olacağı varsa olur.ilaç falan bahane.Allah tüm isteyenlere tez zamanda sağlıklı evlatlar versin inşallah!!! senin ilk aşılamada tutar umarım

Canım bende ilk temmuz ayında aşılama oldum femara+puregon kullandım.
Gebelik elde edildi fakat boş kese çıktı
inşallah tedavinden hayırlısı ve sağlıkla kucağına alacağın evlat hamileliği nasip etsin rabbim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…