Kızlar bu büyümüdür acaba anlayan birileri vardır belki

Ne oldugunu anlayamadim ama kesin olarak diyecegim tek sey,deniz veya akarsu varsa gidip kagidi suya atmalisiniz.cevre kirliligi olucak ama napican.bol bol da Kuran okuyun.

Ne oldugunu anlayamadim ama kesin olarak diyecegim tek sey,deniz veya akarsu varsa gidip kagidi suya atmalisiniz.cevre kirliligi olucak ama napican.bol bol da Kuran okuyun.

saol canım evet bizde öyle yapıcaz denize atmayı düşünüyorzz ama kendisi yapmamış şekiller bana ilginç geldi bir anlam ifade ediyor sanki

ben hiç anlamam böyle şeylerden ama her ihtimale karşı kağıdı yakıp küllerini bi akarsuya atman gerekir diye biliyorum yani öyle duymuştum emin değilim :26: bi de bol bol felak nas ayetel kürsi falan okuyun :26:

bu arada konu birazdan kapatılır :ssz:

ben hiç anlamam böyle şeylerden ama her ihtimale karşı kağıdı yakıp küllerini bi akarsuya atman gerekir diye biliyorum yani öyle duymuştum emin değilim :26: bi de bol bol felak nas ayetel kürsi falan okuyun :26:

bu arada konu birazdan kapatılır :ssz:

sağol canımm yorumun için konu neden kapanırki canım?

Canım kağıdı denize atın
Yakmayı düşünmeyin yakarsanız o kağıtta kötü şeyler bile varsa yaktığınız için enerjisi etrafa yayılır

Öyle duymuştum
Denize atın bol bol dua okuyun

insallah degildir,bir hocaya gosterin suya atmadan once,iciniz rahat etsin..bol bol da dua okuyun..keske yasak olmasa biliyorum birbirimizden etkileniyoruz ama benim de hep sormak istedigim bisey var konuyla ilgili,kesin burda bilen vardir ama yasak iste jep bu soru isareti olacak icimde...

kızlar ablam çantasının gizli bölmesinde bu kağıdı bulmuş büyü olabilirmi? belki anlayan birileri çıkar resme bi bakarmısınız

http://m1309.hizliresim.com/1f/8/sfrdz.jpg

canım bu kesinlikle bi karalama değil dikkatli bakılırsa anlaşılır karalama olmadığı çünkü mürekkep eşit şekilde dağılmş. büyümü yada başka bişeymi bilemem tabi ama karalama olmadığı net. eğer birileri iyi yada kötü bişey yapmş olabilir bence bi bilene gösterin. bol bol felak nas kuran okuyun aklınızı fazla kurcalamasına izin vermeyin takmayın yani fazla allaha sığının. dikkatli olun.

Büyüye benzettim arapça harfler yok ama büyü gibi papaz büyüsü denilen bişeyde varmış belki papazca yazılmıştır

papaz buyusu cok zor ve tehlikeli bişey. ayrıca boyle iki şekil yazmaylada olmaz sanıyorum.
bilmeden insanların canını sıkmayalım hani :54:

canm cok merak ediyosan basitinden git imama falan sor bu nedir de ama canı sıkılan biri ikiye katlamıs bşeyler cizmiş bence budur içini ferah tut dşünce gucune ınanırım iyi düşn iyi olsun :16:

Back
X