Saç Rengi ve Saç Boyama KIZLAR BU ÇARPICI KIZILI NASIL ELDE EDEBİLİRİM?BUGÜN BOYAYACAĞIM Bİ EL ATIN:) resmli

Pinky9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
560
149
323
kızlar bugün saçımı boyayacağım,kendi saç rengim koyu kestane bende tam bu resimlerdeki gibi bi kızıl istiyorum ve evde kendim boyucam,ama açıcı falan hiç yapmadım saçıma daha önce onları kullanmak istemiyorum.Böle çarpıcı kırmızıya yakın bi kızılı evde hangi markanın boyasıyla elde edeblrm ? yani içinde turunculuk olmuycak böle,bordo alev kırmızısı gibi olcak ama cırtlak kırmızıda değill anlatabilmişimdir umarım :)

Eklentiler

• $1-horz.webp
    $1-horz.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 569
saçının zemin rengi koyu olduğu için açmadan bir boyamada o rengi tututurman çok zor açtırmak istemiyorsan ancak 2 3 boyamada o renge yaklaşırsın bence tam o renkleri istiyorsan önce kuaföre boyattır sonra kendin devam et boyamaya

Arkadasim konunun basligini görünce cok sasirdim.Cünkü ben $öyle okudum:KIZLAR BU CARPICI KIZI NASIL ELDE EDEBILIRIM:60::60::60:

Bende dedim Allah Allah konuyu acan erkekmi acaba.Bu nasil cesaret bu forumda böyle bir konu aciyor:60::60::60:

Arkadasim konunun basligini görünce cok sasirdim.Cünkü ben $öyle okudum:KIZLAR BU CARPICI KIZI NASIL ELDE EDEBILIRIM:60::60::60:

Bende dedim Allah Allah konuyu acan erkekmi acaba.Bu nasil cesaret bu forumda böyle bir konu aciyor:60::60::60:

Of süpersin ya cok güldüm buna. :60:

Lavinya senin koydugun kizillar degil de, benim koydugum resimdeki kizil bence daha hos, daha sicak. Seninkiler turuncu degil mavi tonlu o yüzden soguk duruyorlar ama sen soguk tonlari seviyorsan o ayri. Koleston vahsi kizila bir bak istersen. Kutudaki renk cok hos, numarasi da cok koyu degil.

hair_by_encreblanc.jpg

Koleston vahsi kizil 8.45

3812_buyuk.jpg

akos çilek kırmızısı =)

bende çilek kırmızıyla olur diye düşündüm cnm ama akos almadım yeni çıkan Sea Colorın çilek kırmızı rengini aldım 2-3 güne boyucam bakalım nasıl olcak

L'oreal casting
nar çiçeği kızılı

ay canm buda güzelmiş yaa bunu görmemştm ben,benmki tutmazsa buna boyarım saol:)

saçının zemin rengi koyu olduğu için açmadan bir boyamada o rengi tututurman çok zor açtırmak istemiyorsan ancak 2 3 boyamada o renge yaklaşırsın bence tam o renkleri istiyorsan önce kuaföre boyattır sonra kendin devam et boyamaya

evet cnm aslında kuaföre yaptırmam lazım ama onlarda 100den aşağı yapmıyo çok pahalı:( kendim Sea colorın çilek kırmızısını aldım bakalım 2-3 sefer boyucam onla bu renge yaklaşabilirim umarım.

ay güldürdün beni:60::60:

Of süpersin ya cok güldüm buna. :60:

Lavinya senin koydugun kizillar degil de, benim koydugum resimdeki kizil bence daha hos, daha sicak. Seninkiler turuncu degil mavi tonlu o yüzden soguk duruyorlar ama sen soguk tonlari seviyorsan o ayri. Koleston vahsi kizila bir bak istersen. Kutudaki renk cok hos, numarasi da cok koyu degil.

hair_by_encreblanc.jpg

Koleston vahsi kizil 8.45

3812_buyuk.jpg

canım ben turuncu tonlu kızılları sevmiyorum senn koyduğun gibileri,mavi alt tonlular daha hoşuma gidiyor kendime daha çok yakıştırıyorum onları ama sağol:69:

Palette-5-889-%C5%9Earap-K%C4%B1z%C4%B1l%C4%B1-Sa%C3%A7-Boyas%C4%B1.png
kızlar bugün saçımı boyayacağım,kendi saç rengim koyu kestane bende tam bu resimlerdeki gibi bi kızıl istiyorum ve evde kendim boyucam,ama açıcı falan hiç yapmadım saçıma daha önce onları kullanmak istemiyorum.Böle çarpıcı kırmızıya yakın bi kızılı evde hangi markanın boyasıyla elde edeblrm ? yani içinde turunculuk olmuycak böle,bordo alev kırmızısı gibi olcak ama cırtlak kırmızıda değill anlatabilmişimdir umarım :)

şarap kızılı cnm ama 2-3 haftada bir boyaman lazım çabuk renk değişiyor kızıllarda

Son düzenleme:
Palette-5-889-%C5%9Earap-K%C4%B1z%C4%B1l%C4%B1-Sa%C3%A7-Boyas%C4%B1.png

şarap kızılı cnm ama 2-3 haftada bir boyaman lazım çabuk renk değişiyor kızıllarda

canm benm bu arkdşım palettenin şarap kızılına boyadı böyle,saçı açıkkahve olmasına rağmen koyu durdu onda,bende hiç belli olmaz bu

canm benm bu arkdşım palettenin şarap kızılına boyadı böyle,saçı açıkkahve olmasına rağmen koyu durdu onda,bende hiç belli olmaz bu

cnm palette olarak söylemedm googleda şarap kızılı yazdım ilk o çıktı kopyaladm hemen :) bende paletteyi sevmiyorum boyalarını herhangi bir şarap kızılı yani ama önce saçını açtrman lazımki tam tutsun koyu renk saçın üzerine tam kızıl olmaz

Son düzenleme:
akos çilek kırmızıyı boyayan var mı foto falan koysa? bırde nerde bulabılırız o boyayı tuplu galıba? profesonel bır boya mı? kaçlık oksıdanla karıstıyorsunuz?

cnm palette olarak söylemedm googleda şarap kızılı yazdım ilk o çıktı kopyaladm hemen :) bende paletteyi sevmiyorum boyalarını herhangi bir şarap kızılı yani ama önce saçını açtrman lazımki tam tutsun koyu renk saçın üzerine tam kızıl olmaz

anladım cnm :) evet açtırmam lazım ama bende istemiyorum onu,bakalım çarşamba boyucam nekdr tutarsa artk :)

kızlar bugün tesadüfen bi arkadaşımda gördüm, koleston kor ateş kızılı ve aşk alevini karıştırmış ve okdr tatlı bi kızıl olmuş ki bayıldımm:69: eğer benmki güzel olmazsa kesinlkle öle yapıcam bende

Koleston boyalar gerçekten çok iyi ama bazılarıda onu beğenmiyor sanırım birazda saçın yapısıyla ilgili yalnız saçları açmadan biraz zor oluyor kızılların tutması birde kızıl boyalar çok çabuk akıyor güneş deniz dergen turunculuklar çok çabuk oluşuyor turunculuk istemem demişsiniz boyamadan önce bunlarıda dikkate alın derim bence kolay gelsin :80:

eevt bugün boyadım nihayet :) başta biraz hayal kırıklığı oldu ama.. gittikçe gözüm alıştıkça daha çok seviyorum böyle vişne çürüğü gibi oldu :) dipleri kendi saçım olduğu için daha açık, fakat uçları morumsu bi bordo oldu,renk tatlı ya böle pembemsi morumsu bi bordo gibi oldu:) 2-3 kez boyuyunca daha çok oturur galiba ? bide ben buğday tenliyim kaşlarım simsiyah biraz sırıttı napsamki =/

Back
X