Kızlar bu çıkıntı sizce cinsiyeti mi??

morena1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2024
57
6
3
Selam kızlar 15 haftam bitti artık 16. Haftaya gircem sizce bu kordon mu cinsiyet mi? Doktor kordon olmaz dedi ama bilemedim

Merhaba cuma günü kontrolüm vardı doktor erkek gibi duruyor ama çok emin değilim çok güvenme şuan bana bacakları kapalı dedi 2 hafta sonra gidicem belli olurmu aceba bilemedim 😀 bugün 16+3 deyiZ
Bacağını açarsa yarın bile belli olur 😂😂 yani aslında hafta olarak uygun zaman öğrenmek için ama bizim bebişler biraz nazlı sanırım bacakları kapatıyorlar ondan geç öğreniyoruz benim de 5.aya kadar net diyen olmadı en son detaylı ultrasonda net emin olduk sürekli bacağı kapalıydı😂😂

Bacağını açarsa yarın bile belli olur 😂😂 yani aslında hafta olarak uygun zaman öğrenmek için ama bizim bebişler biraz nazlı sanırım bacakları kapatıyorlar ondan geç öğreniyoruz benim de 5.aya kadar net diyen olmadı en son detaylı ultrasonda net emin olduk sürekli bacağı kapalıydı😂😂
Yaaa peki sizin ki netlese ne kadar ne dediler

Kız gibi ama bacakları kapalı net göremiyoruz dediler hem özelde hem devlette. Dedikleri gibi kız çıktı 😂🥰
Bizede erkek gibi dedi hayırlısı olsun hangisi olursa olsun hayırlı evlat sağlıklı olsun diğeri önemli değil sadece merak bizimki 😀

Back
X