- 13 Kasım 2022
- 718
- 398
- 33
- 28
- Konu Sahibi hellobabys
Kızlar böyle bi çizgi çıktı 10 dk içinde ihtimal varmı acaba 5 6 gündür kasıl ağrısı çekiyordum bugün azaldı göğüs ucu hassasiyetimde var regle de 5 gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bunu bilmeden ikinci kez açmışım fotolu var aynı sayfadaFotoğraf yok.
Flashsız canım tepenin ışığıFlaş olmadan cekermisiniz oyle gorelim belirtileriniz varsa ihtimal var tabiki
Belli olmuyor ışık vuruyor cnmFlashsız canım tepenin ışığı
cok yeni oldugu icin boyle cikmis olabilir siz bitane daha yapin artis varsa cizgi daha iyi cikacaktirEki Görüntüle 3192090 Bunu sabah çektim belli mi canım bi anlamı var mı ki ya bu silik beyazın
Yok canım erken gebelık yaptım miratech çıkmadıcok yeni oldugu icin boyle cikmis olabilir siz bitane daha yapin artis varsa cizgi daha iyi cikacaktir
O zıkkım test bende pozitif verdi sonuç negatifYok canım erken gebelık yaptım miratech çıkmadı
Yaaaa prodoctor içinde öyle diyorlar üzücü ama yaO zıkkım test bende pozitif verdi sonuç negatif![]()
Nerdeyse 1 senedir her ay yapıyorum gebelik testiBende de silik beyaz çizgi çıktı testin kendi çizgisi mi yoksa hamile miyim
Adetim 10 gün gecikti. Adet günlerimde 3 damla kan gördüm. Psikolojik mi acaba yoksa adetlerim düzenlidirNerdeyse 1 senedir her ay yapıyorum gebelik testihemen hemen hepsinde beyaz çizgi oldu kırmızı pembe silik renklerde olmadığı sürece beyaza anlam yüklemeyin
![]()
Bilemem canım adetin 10 gün geçmiş kan versen kesin çıkar zatenAdetim 10 gün gecikti. Adet günlerimde 3 damla kan gördüm. Psikolojik mi acaba yoksa adetlerim düzenlidir