Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bu days doctor denen test yalancı pozitif mi veriyor bilgisi olan yazsın lütfen çok sinirlerim bozuk şu an Silikte olsa pozitif olan şey
Days doctor ve artımed bende yalancı pozitif çıkardı ne yazık ki siz her ihtimale karşı awox yada prodoctor bulabilirseniz onları deneyin hele prodoctor asla yanılmıyor kuruma çizgisi bile çıkmıyor inşallah pozitifi görürsünüz
Days doctor ve artımed bende yalancı pozitif çıkardı ne yazık ki siz her ihtimale karşı awox yada prodoctor bulabilirseniz onları deneyin hele prodoctor asla yanılmıyor kuruma çizgisi bile çıkmıyor inşallah pozitifi görürsünüz
Ben adetime 4 gün kala prodoctorla silik çizgiyle öğrendim sonra kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım bu ay tekrar prodoctor denedim ve negatif çıktı. Kuruma çizgisi bile oluşmuyor prodoctorla çok çok silik bile çıksa kesin gebelik oluyor yoksa bi saat dursa çift çizgiyi göremiyorsunuz