- 5 Şubat 2009
- 405
- 54
- 323
- 44
- Konu Sahibi nurcan3368
boyum 155 kilom 57 ama kısa boylu olduğum için göbeğim var bir tane de kızım var doğum kilom kalmadı ama 50 kilo olmak istiyorum sizce bu diyetle zayıflayabilirmiyim.. ilk defa diyet yapıyorum bu arada
sabah:
1 haşlanmış yumurta bir bardak yağsız süt iki dilim kepek ekmeği domates salatalık
ara öğün: bir elma veya portakal
öğlen: çalıştığım için işyerinde çıkan yemeklerden sadece corba içiyorum varsa salata yiyorum ekmek yok
ara öğün yine bir meyva
akşamda: ne yaptıysam dün akşam pırasayı haşladım yoğurt döktüm bir tabaktan bir az onu yedim biraz salata yemekten sonra ilerleyen saatlerde çilek yedim bir tanede elma yedim bir önceki akşamda ciğer kavurmuştum yarım tabak onu yemiştim ve bol salata yine ilerleyen saatlerde salataa
ve her gün akşam 200 kere ip atlıyorum..
siz ce verebilirmiyim normal yediğimin yüzde elli azaltım
sabah:
1 haşlanmış yumurta bir bardak yağsız süt iki dilim kepek ekmeği domates salatalık
ara öğün: bir elma veya portakal
öğlen: çalıştığım için işyerinde çıkan yemeklerden sadece corba içiyorum varsa salata yiyorum ekmek yok
ara öğün yine bir meyva
akşamda: ne yaptıysam dün akşam pırasayı haşladım yoğurt döktüm bir tabaktan bir az onu yedim biraz salata yemekten sonra ilerleyen saatlerde çilek yedim bir tanede elma yedim bir önceki akşamda ciğer kavurmuştum yarım tabak onu yemiştim ve bol salata yine ilerleyen saatlerde salataa
ve her gün akşam 200 kere ip atlıyorum..
siz ce verebilirmiyim normal yediğimin yüzde elli azaltım