Kızlar bu evlilik yürür mü? Ben mi abartıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok merak ediyorum yaşınız kaç ve bu yaşa kadar hiç sevgiliniz aşık olduğunuz biri oldu mu?Yani çoğumuzun başından kötü bir sevgililik evlilik nişanlılık geçmiştir napalim yani??Değmezmiş deyip önümüze bakıyoruz. Evlilik kadar boşanmak da doğal.

Eşim bana seninle mantik evliliği yaptım dediği an elim boğazında olurdu sanırım 😁diğer şeylere gelirsek tavrinizi koyun ne halt yiyorsa yesin.sende ye iç gez değer verdikce değersizleşmisin. Seni zorlamiyor götürmeye kendisi esekliğini çekiyor boşver sende deh digidik digidik de🙈

Ne taşınması?Boşanalı kaç ay olmuş adam yeni aşklar peşinde, konu sahibi de eskiyi birakip yeni aşklara baksa olay tamamen kapanacak.

Bosanmiş neyi soruyor ?yeni gördüm yazılanı. Eğer öyleyse takıntılı kişiler insanı korkutuyor ya .. yeni olmuş gibi evli gibi yazma kafası korkunç 😱

Yahu niye her türlü olayı evlilik bitirmeye bağlıyorsunuz? Evet zamanla sakin sakin konuşarak, adim atarak, tatlılıkla çözülebilecek sorunlar olduğunu düşünüyorum. Karşıdaki insan başka bir kültürle, siz başka bir kültürle doğmuş yetişmişsiniz. Elbette birbirinize alışmakta zorlanacaginiz, kabullenemeyeceginiz, yadirgayacaginiz huylar, alışkanlıklar olacak. Bunların kimisi zamanla torpulenir, kimisiyle birlikte yaşamaya alışılır, kimi es hatrına görmezden gelinir...vs. bebeğiniz de varmış. Öncelik evliliği ortadan kaldırma yoluyla degil de iyileştirme yoluyla problem çözme olmalı. Ayrılınca ortalık güllük gülistanlık olmuyor çünkü.

Yahu niye her türlü olayı evlilik bitirmeye bağlıyorsunuz? Evet zamanla sakin sakin konuşarak, adim atarak, tatlılıkla çözülebilecek sorunlar olduğunu düşünüyorum. Karşıdaki insan başka bir kültürle, siz başka bir kültürle doğmuş yetişmişsiniz. Elbette birbirinize alışmakta zorlanacaginiz, kabullenemeyeceginiz, yadirgayacaginiz huylar, alışkanlıklar olacak. Bunların kimisi zamanla torpulenir, kimisiyle birlikte yaşamaya alışılır, kimi es hatrına görmezden gelinir...vs. bebeğiniz de varmış. Öncelik evliliği ortadan kaldırma yoluyla degil de iyileştirme yoluyla problem çözme olmalı. Ayrılınca ortalık güllük gülistanlık olmuyor çünkü.
Zaten evlilik bitmiş gitmiş konu sahibi kabullenememiş. Boşanmışlar çoktan.

Tam konu sahibinin istediği mesaj evlilik bitmiş aylar olmuş.

C canimyavrumm Y yildizliyagmurlugeceler G gunesdogacakbence S sadece huzur istiyorum vs vs vs
Kusura bakmayın ama hayatınız yalan, yalanlarınızı yönetime de söylediniz yetmedi kendiniz gibi sanıp yönetimi de yalancılıkla suçladınız, bunu yalan söylediğiniz yönetici de yüzünüze vurdu ve muhatap olmam dedi, bu laflar üzerine ben bir daha bırakın üyelik alıp konu açmayı bu sitenin yakınından dahi geçmezdim, bence sizde artık üyelik alıp durmayın zira yakaladığım yerde üyeliklerinizi iptal etmeye devam edeceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X