Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz daha geçsin diyorum bakalımBazı testler yapabiliyo bunu. Yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın.![]()
Fotoğrafını atar mısın canım nasıl görünüyorBiraz daha geçsin diyorum bakalım
10 dakikadan sonra cikan cizgiler gecersiz canim saglikli sonuc alabilmek icin testi ilk idrarla tekrarlayin gebelik varsa birkac dakika icerisinde 2. cizgi cikar zatenBugün gebelik testi yaptım bir kaç saat bekledikten sonra çok az da olsa pembemsi bir çizgi göründü hamilelik olabilir mi acaba bundan öncede yapmıştım ama böyle olmamıştı şahsen anlayamadım bana yardımcı olun ☺
Hamileymisim ama günüm de geçti tekarar testi tekrarladım yine ikinci çizgi çıktıBen gebelik testine çift çizgi görüp hastaneye koşup eli boş dönenlerdenim :/
Bence ufacık belirtide test yapılması ve kan verilmesi gerekmez sanırım akışına bırakmak gerek
Kızlar bakarmısınız 5 gün geciktim sabah test yaptım yaklaşık 2 saat sonra test çizgisine kadar açık pembe renk oldu bilen var mı
Adet olacakmışım gibi de sancı var zaten yine olmadı hakkında hayırlısı inş sen mutlu haber alırsın cnmCanım bu gebelik testlerinde ilk yarım saatten sonrası dikkate alınmamalıymış yani birkaç gün sonra tekrar denemelisin bende henüz yapmadım testi. İnşallah mutlu haberlerle döneriz![]()
Adet olacakmışım gibi de sancı var zaten yine olmadı hakkında hayırlısı inş sen mutlu haber alırsın cnm![]()