Kızlar bu hamilelik testi pozitif mi??Acil..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chek

Sebebi neydi ki?
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
5.702
12.333
498
Kızlar bu test pozitif mi??

$fotoğraf (5).webp

Aşağıda farklı markadan olan test sonucu var onda da hiç çizgi yok:S

Son düzenleme:
Kızlar cevap veren yok mu acil biraz ona göre kan testi yaptırıcam öğleden sonra

Çizgi çok beklemeden çıktıysa pozitif canım...2.çizgi baya belirgin...

Negatif olsa pozitif çıkma ihtimalı yok mu:((

Canım ben hemen düşünmüyordum biraz daha geç bebek istiyordum:)
Ama nasip Allah isteyen herkese versin:)
İnşallah değilimdir şu an:)

Negatif çıkıp pozitif çıkma ihtimali var tabi bu evde yapılan testler çok güvenilir değil heleki adet gününden önce yaptıysan

Bence hamilesin :34: Rabbim aratmamış ne güzel ben 9 aydır düşünüorum ama yokkkkkkkk:25:

adetim biteli 1 hafta oldu daha 2.5 hafta falan var adetim olmasına:)
buda 2. testim farklı marka bunda hiç bişey yok mesela:S:S

$aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.webp

markasını öğrenebilrlmiyim acaba:26:

bitanesi bebe ... bitanesi Wond.. ama ikisi arasında dağlar kadar fark var:S HAngisine güvenicem ben:S

Şuan hiçbişey yok gibi ama 1 hafta daa sabret yeniden test al . Bende sabırsızlanıp erken yapmıştım testi 2. Çizgi silik çıkmıştı şimdi 15 haftalık hamileyim :)

daha adetın bıtelı 1 hafta olmus neden test yapma geregı duydun kı??? sımdıden hıcbır ıdrar testı pozıtıf gostermezz eyerkı ustune gorme durumu yoksa bence hamıle degılsın senın ıcın hayırlısı olsunn

Son düzenleme:
Pozitif gösteren bebe time marka sanırım.Bu markaya sakın güvenmeyin.Ben ne zaman bu markayla test yapsam pozitif çıkıyor,kanda baktırıyorum gebelik falan olmuyor.Zaten adetiniz bittikten 1 hafta sonra hamile kalmanız çok zor olduğu gibi idrarda gebeliğin görünmesi imkansızdır.Kanda bile göremezsiniz.

Evet malesef o marka:( benimde içim rahat etmedi başka bir marka aldım.
Ya mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum ama şöylede bişey var bende kansızlık var bunları normalde de yaşıyorum:)
Yoldan geldim geçen hafta midem iyice kötü oldu ya uzun yolda üşüttüm ya da işte hamilelik
çok karambolde kaldım uzun yolun etkisi mi yoksa beklenmedik bi misafir mi bakıcaz.

ben ne zaman nova olan testten yaptıysam hep yanılttı bebe timede doğru sonuç vermrz ne ne zaman bu ikisinden yaptıysam pozitif ama kan tahlilinde ki sonuçlar surat adeta tokat gibi çarpıyor umarım hamilesindir hayırlısı...

kız yok hamile olmayayım erken daha:))
Allah şimdi isteyenlere versin:))

Back
X