Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şuan hiçbişey yok gibi ama 1 hafta daa sabret yeniden test al . Bende sabırsızlanıp erken yapmıştım testi 2. Çizgi silik çıkmıştı şimdi 15 haftalık hamileyim :)
daha adetın bıtelı 1 hafta olmus neden test yapma geregı duydun kı??? sımdıden hıcbır ıdrar testı pozıtıf gostermezz eyerkı ustune gorme durumu yoksa bence hamıle degılsın senın ıcın hayırlısı olsunn
Pozitif gösteren bebe time marka sanırım.Bu markaya sakın güvenmeyin.Ben ne zaman bu markayla test yapsam pozitif çıkıyor,kanda baktırıyorum gebelik falan olmuyor.Zaten adetiniz bittikten 1 hafta sonra hamile kalmanız çok zor olduğu gibi idrarda gebeliğin görünmesi imkansızdır.Kanda bile göremezsiniz.
Evet malesef o marka benimde içim rahat etmedi başka bir marka aldım.
Ya mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum ama şöylede bişey var bende kansızlık var bunları normalde de yaşıyorum:)
Yoldan geldim geçen hafta midem iyice kötü oldu ya uzun yolda üşüttüm ya da işte hamilelik
çok karambolde kaldım uzun yolun etkisi mi yoksa beklenmedik bi misafir mi bakıcaz.
ben ne zaman nova olan testten yaptıysam hep yanılttı bebe timede doğru sonuç vermrz ne ne zaman bu ikisinden yaptıysam pozitif ama kan tahlilinde ki sonuçlar surat adeta tokat gibi çarpıyor umarım hamilesindir hayırlısı...