- Konu Sahibi wish-hope-love
hakkında hayırlısı canım haber et olurmumasallah canim insallah bende senin gibi kolay dogururum ama benim bebegim henuz kanala bile inmedi sezeryan olucam galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakkında hayırlısı canım haber et olurmumasallah canim insallah bende senin gibi kolay dogururum ama benim bebegim henuz kanala bile inmedi sezeryan olucam galiba
Ne durumda kasilmalarin canim.ben bugun cok kasildim.hatta iş yerinden izin aldim eve geldim dinleneyim diyekarnım sürekli çok sert ayrıca zaman zaman da bebek top gibi bi yerde toplanıyor karnım o tarafa yamuluyor bu sırada bende de çarpıntı hissi oluyor nefes alamıyorum sanki. bu kasılma mı doğumla alakası var mı tecrübeli arkadaşlar cevaplasın lütfen.
kasılma değil de karnımın taş gibi olması hala devam ediyor canım nefesim daralıyordu böyle olduğunda o da geçti iyi gibiyim yaa ne bilim tuhaf tuhaf hallerNe durumda kasilmalarin canim.ben bugun cok kasildim.hatta iş yerinden izin aldim eve geldim dinleneyim diye
işte tuhaf şeyler dediğim bu benim de aynı şeyler oluyor doktora da anlatamıyorum böyle olunca suratıma boş boş bakıp hepsi normal deyip duruyor. ilk olunca biz de bişi bilmiyoruz endişeleniyoruz işte mecbur. bebeğim bundan 15 gün önce 1800 gr idi canımSagolasin canim.vallaha bir turlu cozemedim gitti.sanki hareket edecegi zaman kasiliyormuş gibi oluyor o zaman hafif agrida oluyor.bazen hareket olmadanda kasilma ve hafif agri oluyor.bazen bir tarafa top gibi sertlesip havaya kalkiyor.ayaga kalktigimda karnim cok gergin oluyor.insallah bunlar doguma hazirlik kasilmalaridir.ama sen endise etme.bebegin kac kilo oldu
O zaman şimdi 2200 olmustur.36 haftaya kadar sabretse senin bebiş en azindan 2700 falan olur.benim bir ay once 750 gr di.drum izinde agustosun 17 sinde kontrolum.olme esegim yaz gelsinişte tuhaf şeyler dediğim bu benim de aynı şeyler oluyor doktora da anlatamıyorum böyle olunca suratıma boş boş bakıp hepsi normal deyip duruyor. ilk olunca biz de bişi bilmiyoruz endişeleniyoruz işte mecbur. bebeğim bundan 15 gün önce 1800 gr idi canımşimdi kaç bilmiyorum seninki ne kadar
bi doguraym canim haber etcem insallah ilk buraya yazacagim cok sorunlarimi burada hall ettim cok seviyorum burayi ve yardimci olan herkese tesekkur ederim sanada canimhakkında hayırlısı canım haber et olurmu
evet işte bana da sürekli normal diyor ben de geçiştiriyor diye düşünüyorum zaten halen daha ısınamadım doktorakizlar o kasilma olayini ben 23 haftamdan beri yasiyorum birden karnim sertlesiyor nefesim kesilcek gibi oluyor hatta bebek bile toplaniyor ama hepsi normalmis doktorum hep soylerdide inanmazdim gecistirdiyini sanirdim ama deyilmis rahmi doguma hazirlayomus bu kasilmalar gerci benim rahim hala hazirlanmis gorunmuyo da![]()
Canim bir iki gune kadar doguracakmisin gibi hissediyorumkizlar o kasilma olayini ben 23 haftamdan beri yasiyorum birden karnim sertlesiyor nefesim kesilcek gibi oluyor hatta bebek bile toplaniyor ama hepsi normalmis doktorum hep soylerdide inanmazdim gecistirdiyini sanirdim ama deyilmis rahmi doguma hazirlayomus bu kasilmalar gerci benim rahim hala hazirlanmis gorunmuyo da![]()
ay hadi insallah canimCanim bir iki gune kadar doguracakmisin gibi hissediyorum
sona yaklasiyorsun tatlim normal kasilmalar olmamasi daha korkunc insallah duyuyrurum burdan kizimi kucagima aldim diyeevet işte bana da sürekli normal diyor ben de geçiştiriyor diye düşünüyorum zaten halen daha ısınamadım doktorainşallah birkaç güne senden iyi haberler alacağız canım beklemek çok zordur tahmin edebiliyorum