miniciki Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2011 627 317 123 Sakarya 8 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi miniciki #1 hanımlar tabaktaki şeytana benzeyen tombik kambur şey çok korkuttu beni çok etkilendim bu faldan ben.
hanımlar tabaktaki şeytana benzeyen tombik kambur şey çok korkuttu beni çok etkilendim bu faldan ben.
rapisa Nirvana Kayıtlı Üye 18 Haziran 2010 5.580 1.680 773 8 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi miniciki #2 miniciki .!.: hanımlar tabaktaki şeytana benzeyen tombik kambur şey çok korkuttu beni çok etkilendim bu faldan ben. Genişletmek için tıkla... bacım hangisini şeytana benzettin bir merak açtım fotoyu ama bişey anlamadım zaten ben kahve falından da anlamam .
miniciki .!.: hanımlar tabaktaki şeytana benzeyen tombik kambur şey çok korkuttu beni çok etkilendim bu faldan ben. Genişletmek için tıkla... bacım hangisini şeytana benzettin bir merak açtım fotoyu ama bişey anlamadım zaten ben kahve falından da anlamam .
tolin PITIRCIK MUNE!:D Pro Üye 23 Ekim 2011 19.418 23.893 598 9 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi miniciki #3 miniciki .!.: hanımlar tabaktaki şeytana benzeyen tombik kambur şey çok korkuttu beni çok etkilendim bu faldan ben. Genişletmek için tıkla... bildigin kaplumbaga cıkmıs eve işarettir evli degılsen yuva kuracagına evlıysen ev alma durumu olabılır:)
miniciki .!.: hanımlar tabaktaki şeytana benzeyen tombik kambur şey çok korkuttu beni çok etkilendim bu faldan ben. Genişletmek için tıkla... bildigin kaplumbaga cıkmıs eve işarettir evli degılsen yuva kuracagına evlıysen ev alma durumu olabılır:)