Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
postmenopozal ne demek ben onu merak ettim deOlumsuz ama 1 hafta önceki tahlil, eğer regl gecikmisse tekrar kan verin.
Hamile değilsiniz.
Şöyle ben iki aylık evliyim sağlık ocağında iki kez kan tahlili verdim negatif çıktı kadın doğuma gittim adet söktürücü verdi adet görünce gel dedi kan vereceksin dedi kan verdim onun sonucu buOlumsuz ama 1 hafta önceki tahlil, eğer regl gecikmisse tekrar kan verin.
Âdetin hep gecikir mi?
Âdetin hep gecikir mi?
Stres yapma bence bide kadın doğuma gidip yorumlat derim bu degerlerini. Gencsindir yeni evlenmissin regl önemli düzensizlikler iyi değil bide bebekte düşünüyorsanstres yapınca gecikiyor
Bebek şu an düşünmüyoruz 30 Temmuz'a randevu aldım sonuçlarım için gideceğimStres yapma bence bide kadın doğuma gidip yorumlat derim bu degerlerini. Gencsindir yeni evlenmissin regl önemli düzensizlikler iyi değil bide bebekte düşünüyorsan
bekarken bu kadar düzensizliğim olmuyordu sadece stres yapınca gecikiyordu 24 yaşındayımStres yapma bence bide kadın doğuma gidip yorumlat derim bu degerlerini. Gencsindir yeni evlenmissin regl önemli düzensizlikler iyi değil bide bebekte düşünüyorsan
İyi yapmışsın şimdi burda kafaan karışır diye söyledim bazen burda yanlış yorumlar yapılabiliyor. Doktora sor daha iyi olur şimdilik bebek yok hamile degilsin diğer değeri de ben pek anlamadım değerde yok aslında referans aralığı vermiş.Bebek şu an düşünmüyoruz 30 Temmuz'a randevu aldım sonuçlarım için gideceğim
Anladım stres yapma canım ilk zamanlar evliliğin düzensizlik görülebilir aslında. Benimde ilk üç ay azalmıştı reglim. Çok canımı skmistim bu duruma. Artık böyle mi olacak diye ya erken oluyordum ya da geç.. sonra yeniden düzene girdi. Yeni evlendiğin için hormonlarin illaki bir tepki verecektir güzel beslen stres yapma düzene girer.. benim üç ay sonra falan eski haline geri dönmüştü. Bazılarının bir yıl da surebilir dediler vücut alışması lazım sanirimbekarken bu kadar düzensizliğim olmuyordu sadece stres yapınca gecikiyordu 24 yaşındayım
Çok teşekkür ederim çok sağ olİyi yapmışsın şimdi burda kafaan karışır diye söyledim bazen burda yanlış yorumlar yapılabiliyor. Doktora sor daha iyi olur şimdilik bebek yok hamile degilsin diğer değeri de ben pek anlamadım değerde yok aslında referans aralığı vermiş.
Anladım stres yapma canım ilk zamanlar evliliğin düzensizlik görülebilir aslında. Benimde ilk üç ay azalmıştı reglim. Çok canımı skmistim bu duruma. Artık böyle mi olacak diye ya erken oluyordum ya da geç.. sonra yeniden düzene girdi. Yeni evlendiğin için hormonlarin illaki bir tepki verecektir güzel beslen stres yapma düzene girer.. benim üç ay sonra falan eski haline geri dönmüştü. Bazılarının bir yıl da surebilir dediler vücut alışması lazım sanirim