Gercekten kimse yokmu..Kizlar selam
Sorularima bazen cevap gelmesede , ben yinede sormak istiyorum.internette bisey bulamadim googlde arastirdim bisey cikmiyo düzgün..
Mideniz bulandirmak istemem ama tamda bu sebepden kadin hastaliklarina actim soruyu.
Affedersiniz idrar yaparken laps! Diye bembeyaz yuvarlak sekilde düsen akinti nedir? Sperm olamaz iliski o sira hic olmamisti 3 gün sürdü sonra kesildi..2 ayda bir felan oluyo bazen farkettim.. bunun ne oldugnu bilen varmi aramizda arkadaslar.. bu arada pcoluyum tsk ettim smdiden
Akıntı beyaz mı, aslında bu çokta kötü bişey değil tam tersine çok iyi bişeydir beyaz ise. Bu vajinanın temiz olduğu anlamına gelir. Sarıysa ve kesilmiş yoğurt gibi bi kıvam varsa enfeksiyon vardır, bi fitil kullansan temizlerKizlar selam
Sorularima bazen cevap gelmesede , ben yinede sormak istiyorum.internette bisey bulamadim googlde arastirdim bisey cikmiyo düzgün..
Mideniz bulandirmak istemem ama tamda bu sebepden kadin hastaliklarina actim soruyu.
Affedersiniz idrar yaparken laps! Diye bembeyaz yuvarlak sekilde düsen akinti nedir? Sperm olamaz iliski o sira hic olmamisti 3 gün sürdü sonra kesildi..2 ayda bir felan oluyo bazen farkettim.. bunun ne oldugnu bilen varmi aramizda arkadaslar.. bu arada pcoluyum tsk ettim smdiden
Cok sagol canim yazdign icinAkıntı beyaz mı, aslında bu çokta kötü bişey değil tam tersine çok iyi bişeydir beyaz ise. Bu vajinanın temiz olduğu anlamına gelir. Sarıysa ve kesilmiş yoğurt gibi bi kıvam varsa enfeksiyon vardır, bi fitil kullansan temizler
Yumurtlama benceGercekten kimse yokmu..
Ama hic bise hissetmedim bide 25inde hafif kanli akintim oldu o gün adet günümdü olmadm düzensiz adet oluyorum 3 ayda bir.. bide bugun iliskiden sonra biraz akintili kanamam oldu afedersnz bu nedir?yumurtlama olmalı
Öylemi diyorsnuz hic hissetmedm yumurtlama pcoluyum bide 3 ayda bir adet oluyorum 25inde olmam gerekiyordu olmadm o gün kanli akinti oldu devami gelmedi bugunde iliskiden sonra akintili kanama oldu devami gelcek sandim yine olmadim nedenini biliyormsnz acaba?..Yumurtalama donemindesinizdir o yuzden giriyorsunuz o beyaz seyleri..
Yüksek ihtimalle yumurtlama akıntısıKizlar selam
3 ay adet görmedim bu ay hep kanli lekelenme oldu afedersn wcde silerken sadece geliyo devami gelmiyor sonra o beyaz seyler gelmeye basladi kesildi 25.09 adet olmami bekledim o gün yogun akintili kan geldi söklcem sandim yine olmadm .. polikistik over var buarada.Yüksek ihtimalle yumurtlama akıntısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?