Kizlar bu nedemek oluyor abartiyormuyum eşim

Sl kizlar.
Bir tanidigımiz boşanmis.
8 yillik evliler
Adamin bosanma sebebi vaktin zamaninda annesini kiramamis olmamasi ve annesi uzukmesin diye evlenmis olmasi ve artik kizi sevmemesi hattahic sevmemis annesi istedi diye evlenmiş.oyle diyormus
Bu arada 2 cocuklari var.
Adam unv mezunu kiz garibim koyde yetismis. Zavalli bir kiz ve aralarinda ciddi yas var.

Neyse ben bu durumu esime anllatim.boyle boyle diye.
Esim kizcagiza cok uzuldu ah vah dedi ama.
Sinunda beni sinir eden bir sey soyledi abartiyormuyum.

Adam da hakli napin zit kutuplar kesmiyordur o kadin onu dedi.
O an bir sey demedim ama cik gcik degilmi .dusuncesi.
Ne demek istedi sizce.
Bu arada kizin hakklarini savundu dava acsin surundursun adami filan dedi ama o kesmiyordur lafi anlamdim.

Ve sinir oldum abartiyormuyum
bence abartmissin bacim sen kizi hakli bulmussun tamam .esinde acimis hep derleer ya davul bile dengi dengine calarmis esin mantikli konsmus

Buna benzer bir olay benim çevremde de oldu sosyal ve kültürel fark aynıydı hatta. Adamın annesi hastalanıyor bu kadınla evlenmezsen hkkım helal değil gözüm açık giderim falan diyor adam evleniyor anne beş yık sonra iyileşiyor adam boşanıyor ve bir çocukları var.
Sen abartıyorsun

Sl kizlar.
8 yillik evliler
Adamin bosanma sebebi vaktin zamaninda annesini kiramamis olmamasi ve annesi uzukmesin diye evlenmis olmasi ve artik kizi sevmemesi hattahic sevmemis annesi istedi diye evlenmiş.oyle diyormus
Adam unv mezunu kiz garibim koyde yetismis. Zavalli bir kiz ve aralarinda ciddi yas var.

Ne demek istedi sizce.
Bu arada kizin hakklarini savundu dava acsin surundursun adami filan dedi ama o kesmiyordur lafi anlamdim.

Arada farkliliklar varsa ki varmis cok normal. Bastan hataymis zaten

Ben burda şunu anlamıyorum, yanlış anlamayın ama bunu o anda kocanıza sormak yerine burda tahminde bulunulmasını istemeniz çok yanlış geliyor bana, sonuçta o an ne düşünerek söylediğini birtek kendisi bilir

Sl kizlar.
8 yillik evliler

Ne demek istedi sizce.

Abartiyomusun evet :D

1. abartıyorsun (öylesine yorum yapmış erkek kafası.. köylü saf kız temiz diye düşünüp kesmiyordur demiştir)
2. böyle karımı sevmiyordum evlendim diyenler de ne hikmetse çocuk yapmaya gelirken karılarını koynuna almaktan da çekinmiyorlar ya ona ifrit oluyorum. karısını sevmeyen sevişmesin de mümkünse..
aynen benim bir akrabam var bas bas bağırıyordu eşimi sevmiyorum babam beni zorla everdi falan filan ...ama 7 çocuk yaptılar 8. si de yoldaydımış:halay:

aynen benim bir akrabam var bas bas bağırıyordu eşimi sevmiyorum babam beni zorla everdi falan filan ...ama 7 çocuk yaptılar 8. si de yoldaydımış:halay:

benim eşimin de amcası hiç sevmeden almış güya çok mutsuzmuş. sevdiğiyle evlendirmemişler de bunu zorla almış. o mutsuzlukla saçları da dökülmüş. öyle bi mutsuzluk. ama 4. çocuk geldi vala.
mutsuz sevişmeler. erkekler demek ki mutlu mutsuz aramıyor bir et parçası yeterli geliyor.
yeminle midem bulanıyor o tip erkeklerden.

abartmışsınız bence eşinizin dediğinde bir şey yok. eşler birbirine uymuyor demiş bu kadar.

benim eşimin de amcası hiç sevmeden almış güya çok mutsuzmuş. sevdiğiyle evlendirmemişler de bunu zorla almış. o mutsuzlukla saçları da dökülmüş. öyle bi mutsuzluk. ama 4. çocuk geldi vala.
mutsuz sevişmeler. erkekler demek ki mutlu mutsuz aramıyor bir et parçası yeterli geliyor.
yeminle midem bulanıyor o tip erkeklerden.
bence mutsuz evliliklerde kadın eğer kocasını sevmiyorsa gerçekten kocasının her yaklaşmasında eziyet çeker ve cocuk falanda yapmaz..ama erkek lerde hiç farketmiyo :) sevse de sevmesede çocuk yapar:KK53:

Sl kizlar.
8 yillik evliler

Ne demek istedi sizce.

Gayet aklı başında bir yaklaşım sergilemiş eşiniz

Başkasının boşanma sebebini evinizde konuşmayın bile. Eşiniz yorumlar atmış. Cımbızla o cümleye takılmayın. Kafanıza takacak birşey yok mantıklı yorumlar vermiş. Mümkün mertebe evinizde konuşmamaya çalışın böyle hassas konuları. Mesajımı yanlış anlamayın amacım sizi eleştirip kırmak değil. Ben kendi evimde özen gösterdiğimi kendi uygulamaya çalıştığımdan yola çıkarak haddime düşmeden fikir vermeye çalıştım. Ben başkasını konuşursam evime gıybet gibi ve o tarz konular huzursuzluk bıraktığına inanırım Benide gün gelip insanlar konuşmasın diye kendi bildiğim doğruyu uygulamaya çalışırım.

Derdine bak :)
Hiç konuşmayın kuzum siz eşinizle, vallahi sen böyle gidersen kendi evliliğini kendin zehir eder bitirirsin ( Allah korusun )
Nedir yaa yok şunu dedi, yok ne demek istedi
Bir de cevap veren üyeler de bi tuhaf 8 sene sonra mı anlamış koynuna alırken iyiydi, yok iki çocuktan sonra mı olmuş,
Olması için çabalamış demek ki diye niye düşünmezler,

Back
X