Gebeliğe Hazırlık Kızlar bu normal miii?????test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ayhnisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2017
167
82
98
IMG20220415192659.webp

Fotodan çok anlaşılmıyor, t çizgisinin c den koyu olduğu gün hangisi,çıplak gözle bakınca

Yanlis bilgi vermek istemiyorum ama t çizgisi koyulasma var ama c çizgisinden daha yoğun değil fotolarda,daha yumurtlama olmamış olabilir ama siz değerlendirin mutlaka bu günleri de

15 nisan a kadar olan testlerin t çizgisinin kenarında koyulasma var ama bugün yaptığınız testte o koyulasma orta kısımda da var değil mi

Bilmiyorum hata mı ettik ama salı günü hariç bu hafta her günü değerlendirdik
Bence en iyisini yapmışsındır çünkü biraz belli belirsiz olmış ama bende 13.de yumurtlama sonrasında çatlama olmul gibi 🙏🏻🙏🏻 İnşallah tutar
.. bende ovuluyasyonlaa takip ederek gebe kalmıştım

O zaman pik bugün yavaş yavaş koyulasmis,sağlıklı spermler 72 saat canlı kalabiliyormus uygun ortamlarda,stres yapma hic devam edin değerlendirmelere,havuc ye catlamasina faydalı oluyormuş.
İncir havuç suyu karıştırıp içiyorum

Pik yaptinmi T cizgisi C den koyu renkse yumurtan olgunlasiyor demekmis bende bugün öğrendim onu tespit et hergun iki havuc ye catlayincada yumurta folikul serbest kalinca silik çizgi çıkıyormuş bunuda bugun ogrendim folik asit iç birde 7 gun boyunca 1 tane avokado yemeye calis ben yarin avokadoya basliyorum oda bebegin tutunmasini sağlıyormuş

Pik yaptinmi T cizgisi C den koyu renkse yumurtan olgunlasiyor demekmis bende bugün öğrendim onu tespit et hergun iki havuc ye catlayincada yumurta folikul serbest kalinca silik çizgi çıkıyormuş bunuda bugun ogrendim folik asit iç birde 7 gun boyunca 1 tane avokado yemeye calis ben yarin avokadoya basliyorum oda bebegin tutunmasini sağlıyormuş
Ben daha pik ne demek bilmiyorum 🤦🏻‍♀️ İlk defa yapıyorum bu testi

Ben daha pik ne demek bilmiyorum 🤦🏻‍♀️ İlk defa yapıyorum bu testi
En usttekiler pik yani yumurta olgunlasiyor en alttakide bugun öğlen çekmiştim ve 1 saat önce de yaptim onuda cekip atarim o en alttakinden dahada silik cikti yani gebelik testinin hayalet cizgisi gibi incecik eger oyleyse yumurtladin demek çatladı demek yarim saat sonra bi daha aticam oda cok cok silik ona göre degerlendirmen lazim kendini

Eklentiler

• IMG20220415143607.webp
    IMG20220415143607.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG20220415143511.webp
    IMG20220415143511.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 19
En usttekiler pik yani yumurta olgunlasiyor en alttakide bugun öğlen çekmiştim ve 1 saat önce de yaptim onuda cekip atarim o en alttakinden dahada silik cikti yani gebelik testinin hayalet cizgisi gibi incecik eger oyleyse yumurtladin demek çatladı demek yarim saat sonra bi daha aticam oda cok cok silik ona göre degerlendirmen lazim kendini
Takvimde de bugün en yüksek ihtimal görünüyo hayırlısı artık ya

Back
X